Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona16,5 vess

Zmienia mi sie gust..

Polecane posty

Gość ona16,5 vess

zawsze byłam taką ,,dziką '' nastolatką,lubiłam ubierać się na czarno w skóry ,glany ,pieszczochy,krzyże itp. słuchałam ciężkiej muzyki rockowej bądź metalowej....a od miesiąca zaczęły podobać mi się kolorowe bluzki [w kwiatki] i takie sobie 2 kupiłam lekki makijaż i muzyka taka z tv..kurffa że za przeproszeniem powiem..co się do diabła dzieje?! jakoś kurna sama się nie poznaje czy wy też przez takie coś przechodziłyście?

Gość przez to się przechodzi
przez całe życie

Gość ona16,5 vess
jak to możliwe? zwaliłabym to na jakąś traumę ale sobie nic takiego nie przypominam...

Gość ona16,5 vess
Mintaja- eee ..co masz na myśli? :D

Gość ona16,5 vess
Jak tu u ciebie przebiegało?

Gość fawila
bunt sie konczy i sie gust zmienia, ksztaltuje se psychika, tez przez to przechodzilam. zwroc uwage ze taki mocno metalowy styl dla dziewczyn jest czesto strasznie na pokaz, moze sie podobac, ale z regoly ma to jakis podtekst, jak ktos sie uspokaja to i zaczyna sobie pozwalac na przyznawanie sie samemu sobie ze nie tylko mhrok i mordobicie XD

jeśli chodzi o ubiór, to nic nadzwyczajnego - człowiek się różnie ubiera w różnym wieku, w pewnym momencie wyrasta się po prostu z takiego "subkulturowego" stroju (choć jakieś delikatne elementy warto zachować, aby jednak zachować swoją oryginalność). jeśli jednak chodzi o muzykę - tu Cię nie rozumiem. jak można najpierw słuchać dobrej muzyki, a potem przerzucić się na popularny telewizyjny chłam? gust powinien się z wiekiem wzbogacać, a nie ubożeć.

Gość fawila
a co do przebiegania to po zwyczajnie nowe rzeczy zaczynaja sie podobac i wieszka uwage niz na styl sam w sobie zwraca sie na to czy sie w czyms ladnie wyglada

yyyy no kiedyś glany mi się nie podobały, a teraz tak ;) czyli trochę na odwrót niż Ty :D ale ja to mam taki pomieszany styl bo lubie i glany i szpilki :classic_cool: tzn łączę przeciwieństwa że tak powiem

Gość ona16,5 vess
ja nie porzuciłam dobrej muzyki....za przeproszeniem plastik-fantastik zawsze mnie odrzucał, a teraz niektóre dyskotekowe kawałki mi się podobają..

Gość ona16,5 vess
fawila-no rzeczywiście te bluzki podobały mi się bo wydawało mi się ,że krój i kolor do mnie pasował -a ja nigdy na sobie nic kolorowego nie miałam ..

Gość fawila
mnie tam nic nie przeszkadza w sluchaniu roznych styli, chociaz metal i rock lubie najbardziej. W sumie bycie soba tak na prawde polega na tym ze masz w dupie czy jest jakas konkretna miara twojego stylu czy upodoban :P

Gość ona16,5 vess
Mintaja -ciekawie to musi wyglądać :classic_cool:

No tak, tylko starsze panie tak się dziwnie na mnie patrzą czasem :( :classic_cool:

Gość fawila
a wiesz, ze takie rzeczy ciekawie wygladaja? i na prawde ladnie. Osobiscie pod koniec podstawowki pamietam ze nosilam wylacznie czarne ciuchy i kupe zlomu na sobie, gotyk i te sprawy. Dzisiaj tez duzo czarnego, duzo zlomu ale nic na sile i wygladam zupelnie inaczej a w dalszym ciagu ciekawie :P

Gość ona16,5 vess
jedna dziewczyna się w szkole ostatnio śmiała ,że nie pasuje do moich przyjaciółek ...ja byłam w dresie [po prostu miałam ochotę sie tak ubrać] ,a one na czarno i w skórach .. też zauważyły ,że coś ze mną ostatnio nie tak..

Gość ona16,5 vess
fawila-ważne by nie przesadzać :) i jest super

Gość fawila
a co jest niby nie tak? To mniej wiecej tak samo jak z Emo-wszystkie chca byc wyjatkowe i masz atak klonow. Numer polega na tym zeby ubierac sie po swojemu.

Gość fawila
jak chcesz to podaj gg to poza forum pogadamy :D

ja też słucham gotyku, metalu i ogólnie ostrej muzy ale jeśli chodzi o ubiór to jestem kameleonem ubieram się jak mroczna gotka a na drugi dzień kobieca sukienka w kwiaty, na następny krótka bluzeczka i miniówka a w następnym dres. kobieta jest zmienną-i wcale nie musi rezygnować ze jednego stylu na rzecz drugiego tylko może ubierać się we wszystkich stylach jakie lubi

a dziś byłam ubrana w popielatą garsonkę i białą elegancką bluzkę-czyli styl biurowy a wczoraj jak typowa metalówa

Gość life is brutal........
nic nadzwyczajnego sie nie dzieje:o ten proces nazywa sie zwykle dorośleniem lub brutalniej mówiąc starzeniem:o niestety ale wiekszosc tarci to "coś dzikiego" i staje sie standardowymi gąskami🖐️

Gość fawila
sorry, ale dzikosc stadna to tylko lwica pasuje-.-

mi się gusta co do ubioru prawie co rok zmieniają:) ale muza cały czas ta sama od kilku już lat ciągle metal:) właściwie od wtedy kiedy jakiejkolwiek muzyki zaczęłam słuchać

Gość Inorcyn
bardzo dobrze , że tak jest zaczynasz zwyczajnie dorośleć i wyrabiasz sobie własny gust :) a do tej pory tylko naśladowałaś koleżanki aby krakać jak wrony i grupie wybranych ludzi się przypodować , popatrz na Chylińską , ona ma 34 lata i teraz mówi otwarcie, że żałuje tych tatuaży a ma podobno ponad 20 i teraz chce i ma zamiar Damą być , ciekawa metamorfoza :)