Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika1989

Maz mnie bije, poniza...jak odejsc?

Polecane posty

Jestem mezatka dopiero od 2 lat, a od roku mieszkamy za granica, mam malutka coreczke i od kad tu jestesmy maz mnie strasznie bije wrecz katuje. Wstydze sie wrocic do domu i przyznac do porazki i wogole nie umjem od niego odejsc ;( Prawie wgole nie ma go w domu a jak jest to pijany i sie awanturuje o wszystko, kazdy powod jest dobry ,przy tym mnie wyzywa i czeka az mu odpowiem zeby mogl mnie uderzyc? Bije mnie czym tylko popadnie ostatnio uzyl nawet gazu paralizujacego i dzgnol mnie otwieraczem do wina. Na drogi dzien mowi ze to ja go sprowokowalam. Poprostu traktuje mnie jak smiecia a jak mowie zeby dal mi pieniadze na powrot to sie smjeje i kaze samej zarabiac , ja nie znam tu jezyka a znajomi sa tylko jego ,jestem sama jak palec. Jak mam z tad uciec?? Nie umiem wytlumaczyc sama sobie ze to nie ma sensu, jak glupia czekam na cud ktory nigdy nie nadejdzie.

Gość weraee
w końcu kiedyś cie zabije :-O szkoda dziecko, gnoje taki los mu zgotowali , koszmarne awantury w domu

odejdź od niego. Dla dobra własnego i dziecka. Piszesz, że wstyd Ci wrócić do domu i przyznać się do porażki...otóż dziewczyno porażką będzie jeśli z tym katem zostaniesz... A co jeśli Twoją córkę zacznie bić?

Gość salicagel
dzwon do rodziny w polsce niech ci ase na bilet albo bilet przysla spakuj sie i uciekaj od tego idioty bo to nie ma sensu, nie obawiaj sie wstydu przed rodzina bo to nie twoja wina ze ten typ tak robi. przyjedz po pl wnies pozew o rozwod i juz. zaczniesz nowe zycie, znajdziesz sobie kogos innego dziecko jak male to moze w sumie zyc bez biologicznego ojca, a to nwet wskazane bo kto wie moze ktoregos dnia i je zaczac bic..

Gość tak was czytam
napisz w jakim mieście żyjesz..może pomożemy:-( trudno tak spekulować..i 3maj sie cieplutko🌻

Gość lukaszczek183
Takich ludzi jak on powinno sie utylizowac nawet nie zamykac bo to jest bez sensu jezeli chcesz odezwij sie pogadamy postaram sie pomoc lukaszczek183@wp.pl

Gość dziunia_31
jak masz teraz 21 lat, a wychodziłas za maż w wieku 19 to sie dziecko nie dziw

Gość uu
Dziewczyno zostaw go i wracaj do Polski masz dziecko pomysl jaka przyszlosc zgotujesz swojej malej jak z nim zostaniesz ..szkoda gadac wracaj

Gość wstydzisz sie wracac a nie
wtydzisz sie byc ponizana? No kobieto... Pakuj sie i chodu. Czy on jest Polakiem, czy Pakistanczykiem np?

Gość lukaszczek183
dziunia31 pewnie i to jest jeszcze Jej wina ze facet to tyran nie zastanow sie co piszesz Jej trzeba pomoc a nie karcic to ze za mlodu wyszla za maz to tylko Jej sprawa a to ze facet to tyran to tez Jej wedlug Ciebie nie mozna tak do tego podchodzic to jest naserio powazny problem ktory trzeba zwalczac

dziunia-i tak właśnie wygląda współczucie kobiety dla kobiety.Co młody wiek może mieć wspólnego z tyranem i despotą???dziuniu,skoncentruj się na swoim problemie

kika zostaw drania, ktos tu dobrze poradzil, nie ma sie co rodziny wstydzic, a nawet nie musza wszystkieo wiedziec, nie chcesz to im nie mow, niech ci tylko bilet kupia i uciekaj od niego, a wogole to gdzie mieszkasz jesli moe zapytac

Gość wertgdefdfddddd
kika gdzie mieszkasz powiedz? ALBO napisz do mnie na maila misianewcastleupontyne@o2.pl moze ci pomoge.

Gość aniczqa@ interia.pl
powiedz co mam zrobic tylko szybko ,bo bedzie za pozno...pozdrawiam