Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infomaniak2

Podoba mi się dziewczyna, którą znam z widzenia

Polecane posty

Gość infomaniak2

Witam wszytskich! Mój problem polega na tym, że codziennie, (no prawie) widzę ładną dziewczynę. bardzo mi się podoba, już parę ładnych miesięcy. Ale nie wiem jak zagadać aby się nie przestraszyła. Nie wiem też jak zareaguje, a nie chcę by mnie skreślała. Czasem ona też na mnie spojrzy, ale chwile potem odwraca głowę... Poradzicie?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
to troche niezafajnie ze tak dlugo zwlekasz:o nigdy nie wiadomo co taka sobie mysli:o może mysli "o nie, znowu ten paszczak sie na mnie gapi"

Gość arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a gdzie ją widujesz?

Gość infomaniak2
w drodze do pracy

Gość Twoja Kwiatencja
widzisz ją w autobusie, albo na chodniku..? prawda jest taka, że dopóki nie zagadasz to się nie dowiesz, co o Tobie myśli :D - jeśli będzie niemiła, albo będzie niechętnie rozmawiać to będzie świadczyło albo o ogromnej nieśmiałości, albo o braku taktu, czyli nic straconego dla Ciebie. - albo chętnie z Tobą pogada i wymieni się numerem :D

Gość arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
to może jak uda Ci się złapać jej wzrok to się uśmiechaj, po kilku razach możesz powiedzieć "dzień dobry"... i spróbować zagadać o czymkolwiek

Gość infomaniak2
Nie należę do śmiałych osób, dlatego gadka na wstępie odpada... Skąd mogę wiedzieć czy nie ma faceta?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
zaryzykuj, a jak nie wypali to zmień droge żeby ci nie było przykro kiedy ja widujesz:p

Gość Mardfvrynrtntn
ja masz zdolnosc aktorskie to powiedz jej 'czesc'' jak ja zobaczysz. Pozniej udaj zaklopotanego, rozesmiej sie i powiedz "oj, przeciez my sie nie znamy. A tak czesto Cie widuje ze juz jak znajoma Cie potraktowalem i przywitalem sie z Toba. Jestem ....."

Gość infomaniak2
hah, to co piszecie brzmi jak niecny aktorski plan. Ale ja obawiam się najgorszego... zmiesza mnie z błotem, zacznie krzyczeć czy mówiąc ogólnie powie ażebym spadał.

Gość upupupupupupooowiec
upupupup!!!!!!!

Gość infomaniak2
Tutaj. Liczę na jakieś sensowne rozwiązania...

Jeden z pomysow powyzej byl sensowny z tycz Czesc i niby pomylka ...spróbuj co Ci szkodzi :)

Gość infomaniak2
Widujemy się srednio bardzo często. O zmianie drogi nie ma mowy... niestety.... I co z pomyłką nagle wyskoczę?....

No a czemu nie, skoro i tak sie czesto widzicie....to nawet by nie wyszlo glupio. Kto nie ryzykuje ten nie ma, taka prawda

infomaniak2 Tutaj. Liczę na jakieś sensowne rozwiązania... Chyba liczysz na rozwiązanie w postaci "cudu" :) Takie rzeczy to nie tutaj. O nie prosi się gdzieś indziej :P A coś sensownego jednak tutaj niektórzy napisali ;)

Ten pomysl z pomylka jest calkiem fajny, usmiech sie u mnie pojawil :) Jesli tylko sie mijacie to musisz po wzroku poznac o co jej chodzi (to nie takie trudne). Jesli jednak masz okazje poobserwowac jej zachowanie to sprawa staje sie odrazu prostsza - dziewczyny dosc dziwnie zachowuja sie w otoczeniu osoby do ktorej "cos" czuja :) Tez nie wszystkie, ale chyba zdecydowana wiekszosc :)

dziewczyny dosc dziwnie zachowuja sie w otoczeniu osoby do ktorej "cos" czuja Raczej, gdy ktoś jest atrakcyjny dla kogoś-po prostu podoba mu się. A zachowania nie przypisywałabym tylko kobietą ;) A i też nie zawsze jest to "dziwne" zachowanie. Mowa ciała-trochę obserwacji i już wiemy więcej.

Gość infomaniak2
Ona się patrzy na mnie, czasem delikatnie usmiecha....ale większosc czasu ma kamieną twarz ja chyba zabardzo sie wgapiam...Nie wiem kurcze co mam robić!

Gość Basiula89
Do odważnych świat nalezy :) czasem lepiej zaryzykować niż żałować :) więc zdobądź się przeż tą chwilę na odwagę i zagadaj :)

Cu-Kru Pu'Dru - Nie chcialem tego jednoznacznie okreslac :) I oczywiscie nie przypisuje tego wylacznie kobietom, ale to wlasnie plci pieknej tyczy sie ten temat. I Owszem, czasem jest to racjonalna mowa ciala, ale z tego co zauwazylem przewaznie jest to "bzikowanie" co uwazam za slodkie na swoj sposob :p

Gość Basiula89
PS sama czekam na jakiś ruch.. ze strony chłopaka, który już od kilku dobrych tygodni jeżdzi tym samym autobusem, spogląda non stop i się czasem uśmiecha :)

Gość mimiiiinii
śliczne masz oko SZEJKU

Gość jnfjasnbfa
jeden taki tez mi sie niesamowicie podoba i sie gapi jak nie wiem co a ja udaje niedostępną bo nie chce żeby widział że tak cholernie mi się podoba dziewczyny takie są - nie zawsze to pokazują

Gość infomaniak2
basiu, ten chłopak chyba ma ten sam problem co ja...

Gość Basiula89
Więc próbuje Ci uzmysłowić, ze nie wszystkie dziewczyny są takie, że zaczną krzyczeć czy coś :) może Ona właśnie czeka na taki ruch ?:) jak sie zbłaźnisz to trudno, pzecież świat się nie zawali, a Ty będziesz mógł powiedzieć "probowałem " :) głowa do góry, ci działaj :)

mimiiiinii - a dziekuje :) No.. to z udawaniem niedostepnej tez jest bardzo popularne..na nasza niekorzysc :) Ale jesli dala Ci znak w postaci usmiechu to nie wiem na co jeszcze czekasz :)

hmm Szejku "racjonalna mowa ciala"---> czy mowa ciała może być w takim przypadku racjonalna? Wykorzystywana w biznesie to owszem, zaplanowany podryw, tak. Bzikowanie... dodaj jeszcze rumień na licu :P

Poprzez racjonalna mowe ciala mialem na mysli brak niekontrolowanych ruchow konczyn, nie zaplanowany podryw :p