Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infomaniak2

Podoba mi się dziewczyna, którą znam z widzenia

Polecane posty

Poprzez racjonalna mowe ciala mialem na mysli brak niekontrolowanych ruchow konczyn, nie zaplanowany podryw Jak już się upierasz :P to jeśli racjonalna to owszem brak ruchów, gestów itp. ale zaplanowany w takim wypadku podryw bądź umiejętność wykorzystywania teorii w praktyce ;)

twierdzisz ze potrafisz z glowa uzywac swoich naturalnych walorow przy obecnosci kogos powiedzmy..szczegolnego ?:)

infomaniaku, ten pomysl z 'czesc' i pomylką byl moj i jestem prawie pewna ze zadna dziewczyna nie potraktuje tego jako narzucanie sie. Ja bym sie rozesmiala albo co najwyzej speszyla. Na 100% dziewczyna na Ciebie nie nakrzyczy czy cos w tym stylu. Masz gotowy tekst, przecwicz przed lustrem i do roboty:) Nie masz nic do stracenia, za to duzo do zyskania!

Szejku w ogóle mnie nie zrozumiałeś :) Sam sobie poprzednio wg mnie zaprzeczyłeś co do teorii "racjonalnej" mowy ciała więc dodałam :D "twierdzisz ze potrafisz z glowa uzywac swoich naturalnych walorow przy obecnosci kogos powiedzmy..szczegolnego" O sobie nic nie mówiłam :) Jeśli się uparłeś na kontrolę mowy ciała to znaczy, że potrafisz w obecności osoby atrakcyjnej dla Ciebie wykorzystać to co wiesz i przełożyć na zachowanie swoje (a raczej jego kontrolę). To nie chodzi o wykorzystywanie walorów naturalnych. Mowa ciała to pokazanie tego czego nie mówimy-a zatem nie o walory tudzież fizyczność się rozchodzi.

Drocze sie tylko :) Autor juz chyba dawno porzucil temat :)

no wlasnie, autor porzucil temat a ja sie dalej produkuje.hehe To ja juz nie przszkadzam bo widze ze sie piekny flirt rozpoczyna;)

Nie o taki mundur chyba chodzilo :p Martuha - Raczej zwykla rozmowa no :) Miejsca jest sporo :)

Szejku Nie o taki mundur chyba chodzilo A jaki? :D jest chyba... wahasz się w takim razie :P Przecież ten ma ładny kolorek, może ładnie leżeć na jakimś odpowiednim mężczyźnie :D i niebywałym plusem jest samochód, może by rzec, że jest on prawie rodzinny :D

Mundur ma swiadczyc o pewnych cechach dostepnych tylko dla okreslonych jednostek, " pan skrzydlowy" chyba nie ma zbyt duzych wymagan stad i wiekszego wrazenia nie robi :p Co do samochodu... podobno wielkosc sie nie liczy?! :P

"wiekszego wrazenia nie robi" hmm a czy to kobiety nie powinny się wypowiedzieć czy robi szał? :P i bez nadinterpretacji proszę i wplątania mojej osoby w powyższe stwierdzenie :D "podobno wielkosc sie nie liczy?!" Szejku to kafe! Tu w "dobrym guście" jest generalizować, myśleć stereotypami. A tak na poważnie... to o której wielkości mowa? Bo się pogubiłam :P

Ja tylko mowie co zauwazylem i co zdaje sie byc logicznym :p ....i o to chodzi w dwuznacznej rozmowie :p

"co zdaje sie byc logicznym" Czekaj czekaj... chcesz przypisać kobietom logiczne myślenie?! Dominik... DOMINIK... gdzie jesteś? hop hop !! Szejku potrzebuje "oświecenia" :D

Fakt, moj blad. Kompletnie nie wiem ja kto sie stalo :)

To już nie ta pora... Wybaczamy. Ale w razie kolejnych problemów... zalecam konsultacje z D1000 ! A propos pory... na mnie pora. Dobranoc :)

Gość infomaniak2
Zdesperowany poszedł spać acz nie porzucił tematu... Hmmm ćwiczenie przed lustrem nie jest w moim stylu... Może ona coś zadziała?:)

Gość jnfjasnbfa
nie liczyłabym na inicjatywę z jej strony...raczej od ciebie wiele zależy

Gość infomaniak2
pożyjemy zobaczymy:)

Gość Kocie Oczy 25
Jeśli to dziewczyna na poziomie,to grzecznie odmówi.Nie rozumiem czemu miałabym krzyczeć,czy też wyśmiać faceta.Mówię,że nie jestem zainteresowana i tyle.

Gość dzieci są słodkie
kocie oczy mają racje...z kim wy się faceci zadajecie, że kobity krzyczą?:O co to za zachowanie chyba 16 latki..albo 13 latki... Jeśli znacie się z widzenia..a ona patrzy i lekko się uśmiecha to znak, że CZEKA aż ty zadziałasz:) A więc zagadaj do niej. Po jej zachowaniu widać, że jest kobieta z klasą. Nie gapi się jak najęta..ale zerka, czasem nie zerka, to się uśmiechnie. A ty wolisz takie nachalne kobiety;)? co od razu krzyczą: ej koleś ? a potem idą z nim do WC na numer??:D p zachowaniu kobiety można wiele wyczytać. I z jej zachowania wynika, że na pewno nie będzie krzyczeć..ani wyzywać..ani nie wiadomo co robić na ulicy. Jest wychowana:)

Gość infomaniak2
jak narazie jest nieźle:D

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
opowiadaj! szczegoly!

Gość Ciekawska kobieta*
Hey, I jak Ci idzie?

Gość infomaniak2
jest dobrze:D Szczegółów narazie nie zdradzę

Gość Ciekawska kobieta*
Czyli cos ruszylo do przodu :)Rozumiem ze zdradzisz je pozniej :)

Gość kasiawarszawa
a gdzie się widzicie dokladnie?opisz ta sytuacje.na ulicy czy gdzie?