Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

Gość stand
zona domowa, toan, siostra artka :P - czy sprawia wam przyjemnosc kuszenie i dreczenie smaotnych mezczyzn? :P

Stand ja mam 26 lat, nie chodziło mi że jesteś tak stary w dosłownym tego słowa znaczeniu tylko przenośnia. Czarna to otwieramy topik pod tytułem kto szuka kochankę...

Gość skye*
Panowie też potrafią dobrze gotować kwestia odpowiedniej zachęty:):):) Nie wszystkie panie są w związkach :)

Stand a co taka żona z dzieckiem na karku może??? Albo pokusić i podręczyć, albo nie dowartościowana znaleźć sobie kochanka

Rambo :D,mieliśmy sie zabawić !pamietasz!!:D:P,a nie wszczynac awantury :D:P Toan :D,kiedy ??:djuz ??:D,jak by co to Ty załóż bo ja tu nowa jestem ,nie potrafie 💤;):D

Zdesperowana kobiety jak wino-czym starsze tym lepsze oczywiście - byle nie za stare haha

Gość stand
rambo-nie, ale oczywiscie kazdy interpretuje ten nick jak chce.. toan - ;) jasne, przeciez tez zartowalem...chociaz faceci sa chyba bardziej uczuleni na punkcie swojego wieku niz kobiety...:O

Gość bratnia dusza..
Już jestem:D Stand to jak mam pakować walizke? Wybieram Boinga i Hawaje;) Lece pod prysznic:D Wracam za 15min;)

Nie no co Ty żona...ja jestem zazdrosny o was przecież:P...też chce za niego wyjść...a później w niego wejść:)

Gość stand
ale kurcze ja wlasnie mezatki nie ten tego...jestem swinia, ale swinia z zasadami-przyznajmniej takie stwarzam pozory :P