Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go mental..

Zawsze bede dzieckiem..

Polecane posty

Gość go mental..

mam już 25 lat, a ciagle jest we mnie tyle z dziecka ze niektrzy pukają sie w glowe i mowią "dorośnij" ech

ja tez tak mam tak ze spoko luz. mam 20 lat ale czuje ze sie nei zmienie chyba ze jeszcze bardziej zdziecinnieje.

Gość go mental..
ciesza mnie drobnostki, nie mysle o przyszlosci, dobrze mi w moim wlasnym kolorowym świecie, to troche meczace dla innych:)

no fajnie ale jak zaczynaja sie robic dorosle problemy to jest lipa bo dzieci sobie z tym raczjej nie radza.. ahhh

"ciesza mnie drobnostki, nie mysle o przyszlosci, dobrze mi w moim wlasnym kolorowym świecie, to troche meczace dla innych" DOKLADNIE TO SAMO HAHAHHAHAHAHAHAH wez choc sie umowimy na piwo heee

Gość maszynka do makaronu
jesli Cie to pocieszy, ja mam 27 lat i ciagle jestem jak dzicko:D moj facet czasem sie mnie pyta ile ja naprawde mam lat:) ale stwierdza, ze to urocze i mu ni przeszkadza:) dobrze, ze mam przy sobie kogos, kto pozwala mi zachowywac sie jak dziecko a na sibie wzial obowiazki doroslego:P

Gość go mental..
mój też jest tym "doroslym" w naszym związku, czasami sie boje czy poradzilabym sobie bez niego ? on zawsze sciaga mnie na ziemie kiedy wysoko szybuje posrod chmur, jestem Piotrusiem Panem w spódnicy..

A ja mam 27 lat (od dzis ;) ) i mam roznie, czasami zachowuje sie jak dziecko, wyglupiam sie jak nastolatka, a czasami jestem powazna az za bardzo. Zależy od humoru i sytuacji. Ale glupawki nawet w stresie czasem dostaje. ;) Ale fajnie jest jak dzieckiem mozna byc z kims. Znaczy z kims dzielic ta cechę. inaczej nie kazdy nas rozumie ;)\ Znam taką parę co się wygłupiaja jak dzieciaki razem, a maja po jakies 27-29 lat