Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa róża

opamietajcie sie dziewczeta

Polecane posty

Gość malinowa róża

nie rozumiem tego pedu młodych kobiet do małżeństwa w czasach gdy co trzecie małżeństwo kończy się rozwodem, bo tak jest obecnie, młode dziewczeta prą na sluby młode w wieku 21-22 lata ja jak miałam 22 lata to nie myslałam jeszcze o slubie, moi znajomi pobierali sie wtedy ale jak było dziecko w drodze dzieczyny nie pedzcie tak do slubu, dzis małzeństwo nie daje kobiecie tego co kiedys dawało mówie wam jako doswiadczona kobieta ślub tak ale w dojrzałym wieku, po dobrym sprawdzeniu partnera, gdy macie gdzie mieszkac i oboje prace, wtedy tak w przeciwnym razie statystyki rozwodów bedą sie powiekszac liczbowo

ślub tak ale w dojrzałym wieku, po dobrym sprawdzeniu partnera, gdy macie gdzie mieszkac i oboje prace, wtedy tak" to tylko kilka czynników składajacych sie na całość . dodałbym od siebie dojrzałość emocjonalną i mądrość życiową w wieku lat 20 to raczej nie osiągalne

w sumie to sie zgadzam.. niekoniecznie obydwoje musza pracowac jak jeden zarobi na wszystko. ale uwazam ze nie trzeba sie wcale spieszyc. dla mnie glupota jest przyspieszanie slubu bo dziecko w drodze. nie wiadomo o co chodzi: zeby sie czasem koles za szybko nie rozmyslil co do tego czy chce byc ojcem, czy zeby rodzina nie plotkowala?