Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bym chciala....

jaka dieta na schudniecie??

Polecane posty

witam wszystkich:) chcialabym zrzucic pare kilo i nie wiem jaka diete zastosowac, odzywiam sie nieregularnie i nie zdrowo, raz jem prawie nic a raz jakies hamburgery itp. :o znacie jakas dobra diete? i do tego moze jakies cwiczenia na boczki i tylek :P

Gość kaska55980
MNIEJ ZREĆ!!!!!!!!!!

no wlasnie chodzi o to ze ja nie jem duzo :O i zas nie waze nie wiadomo ile ale chcialabym byc troche chudsza

Gość wrzuc fote oblukamy
jak wygladasz

ja nie chce zebyscie oceniali moj wyglad tylko pytam czy znacie jakas fajna diete :O ale widze ze nikt mi tu konkretnie nie odpisze:(

Gość dieta za fote
musisz to zrozumiec :classic_cool:

Również się nad tym ostatnio zastanawiałam, bo mam podobny cel do Twojego ;) Poukładałam sobie kilka spraw i doszłam do takich wniosków: * Nie stosuję żadnych sprecyzowanych żywnościowo diet, mam na myśli np. tylko białko, tylko warzywa i owoce itd. * Przede wszystkim porządne śniadanie, najlepiej, gdybyś jadła ciemne pieczywo ;) * Drugie śniadanie.. Hm, ja najczęściej przegryzam jakiś owoc, jogurt :) * Obiad.. Również nie ograniczam się do jakichś konkretnych posiłków, jem po prostu mniejszą porcję. * Po obiedzie nie jem już nic ciężkiego, kiedy poczuję głód wsunę jakąś owocową sałatkę, warzywa :) * No i niestety odpuściłam sobie kolację, organizm trawi wtedy pokarm dużo wolniej niż w ciągu dnia. Pij zieloną herbatę, która poprawia trawienie. Prócz tego zawzięłam się na brzuszki, rozpoczęłam od 100/dzień, a co z tego będzie - zobaczymy za miesiąc :) Powodzenia 🌼

Gość kotek psotek18
a ja ci polecam diete 1200kcal przez miesiąc a potem 1000kcal jesz co chcesz ale nie możeszprzekroczyć ilości kalori jakie są wytyczone oczywiście oprócz słodyczy napojów gazowanych bardzo tłustego żarcia i fast foodów:) powodzenia:P