Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam faceta a

Polecane posty

czuje się samotna. na początku czyli jakis rok temu poświęcał mi dużo uwagi , chodziliśmy razem na spacery , jeździliśmy na wycieczki. Teraz on coraz więcej czasu spędza z kolegami ,a nie ze mną . Jak sie spotykamy ( np on do mnie przyjedzie na weekned bo iszkamy w innych miastach) to tak wygląda nasz dzien ,że rano ze mną posiedzi bo musi pokochamy się , zje śniadanie , i leci na uczelnie(studiuje zaocznie) po zajęciach idzie do kolegów i z nimi imprezuje. Jak ja przyjae do niego też cały dzień ma różne sprawy do załatwienia , a potem przychodza do niego koledzy... także łączy nas teraz chyba tylko seks, a i jego nie jest tak duzo jak kiedyś bo nie ma na to czasu poprostu. Brakuje mi takich dni z nim żebysmy gdzieś pojechali tylko we dwoje ,żebyśmy cały dzien spedzili tylko we dwoje... brakuje mi spacerów za rękę , wyjazdów za miasto , zwiedzania, współnych obiadów we dwoje :(

Może to poprostu już tylko przyzwyczajenie z jego strony ?

rozmawiałam. to on twierdzi ,że trzeba mieć znajomych i on chce wykorzystać ostatnie chwilę młodości , a takie ma zycie ,że nie ma czasu. ale jakos wcześniej ten czas znajdował... Wiec jak gdzieś wychodzimy to nigdy we dwoje tylko z kolegami.. rozmumiem można miec kolegow ,ale oni są ważniejsi ode mnie teraz

może przyzwyczajenie... pytałam się czy mnie kocha to zawsze odpowiada ,, no pewnie i to bardzo" , ale jakos tego nie widzę bo nie spędzamy razem dużo czasu. Chcialabym z nim czasem poprostu porozmawiać ( wiecznie dzwoni do niego telefon czyli setki kolegów, mama , tato itd) gdzieś wyjść ,żeby poświęcił czas tylko mnie

Gość joisd
znudziłaś mu się- nie chciełabym żebyś się obraziła ale może byłaś dla niego zbyt łatwą zdobyczą?? Ma seks na zawołanie, potulną dziewczyną i się nie stara- możliwe że jest z tobą tylko dla seksu a ty jako człowiek go nudzisz - tak to wygląda- ja z moim facetem jestem 3 lata a nadal lubimy wspólne wycieczki, pobyć we dwoje , rozmawiać bo oprócz pociągu seksualnego jest jeszcze coś więcej- miłość, zaufanie, przyjaźń, ciągła ciekawość drugiej osoby - u was tego nie ma i on zwyczajnie ciebie olewa- przykro mi ale tak to widzę

Trzeba mieć znajomych - ok, ale niech on Cię zabiera ze sobą. Niech z nimi się spotyka co jakiś czas, a więcej czasu ma poświęcać Tobie. Porozmawiaj z nim poważnie jeszcze raz i powiedz że jak to się nie zmieni to z nim zerwiesz, może się wystraszy i poprawi :)

może on sobie nie zdaje sprawy ,że jak tak dalej będzie to mnie straci bo brakuje mi zwykłego kontaktu z nim, rozmowy tak jak to w zwykłym związku jest

Gość michassss
SRAJ NA STOJACO PODOBNO POMAGA

A może wymyśl coś nowego ?? Może jakieś wspólne wakacje, wyjazd ? Czy już i tego mu sie odechciało ?

no właśnie z moim bylym byłam też dokładnie 3 lata i było inaczej ( choc z innych powodów nie chciałabym być z nim) jak przyjezdzał to do mnie nie do kolegów i nie ignorował mnie, nie raz cały dzien spedzaliśmy razem. a z moim facetem jak wyjdziemy do kolegów to nawet nie zajmuje sie mna , nie rozmawia ze mną za dużo tylko z kolegami.. Wczoraj to wogóle poszedł do nich i nie wócił do teraz

on chce jechac na wakacje ze mną i z kolegami. także wiem już jak to będzie wyglądało. będa pić calą noc , spać do południa i nie wiele co z tych wakacji skorzystam , nie wiele czasu spedzimy razem. Takze nie uśmiecha mi się wyjazd tam

i jeszcze będę sie denerwować na tych wakacjach... zawsze jak sie spotykamy jest mi przykro i się denerwuję :( to już nie wygląda jak prawdziwy związek.. nawet jak ludzie są w niezobowiązujących związkach to wyjeżdzają gdzies razem , spędzają razem czas.. cokolwiek

No to faktycznie widać, że z kolegami się rozstac nie może. To może poprostu postawić mu ultimatum ? Ja tam trzymam dość krótko mojego faceta. Mówie nie i nie ma spotkania z kolegami tylko siedzenie w domu. Ale niestety nie na kazdego to działa - kwestia charakterów.

to on wtedy powie ,ze nie bedę nim rzadzić.. bo już tak mówił jak go o coś prosiłam np żebyśmy wieczór spędzili razm

Fakt może tak być. Dlatego taką dominacje trzeba ustalać już na początku związku ale jak już napisałam wyżej nie każdy to akceptuje. W Twoim przypadku postawiła bym na poważna rozmowe.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
próbowalam z nim rozmawiać ,ale on obiecuje ,że się zmieni tak na odczepnego ,a potem nic z tego nie wychodzi...

To może jakiś wstrząs, tak żeby się troche ogarnął.

ale jaki wstrząs? nie odzywać się do niego?

up