Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedoswiadczona111113

chcialabym mu dac

Polecane posty

Chlopak Mi Robil Dobrze , Palcowe chcialabym mu dac ta sama przyjemnosci tez mu zrobic dobrze lecz krepuje mnie to jakos , w glowie siedzi mi ze nie umiem ze nie dam mu tyle przyjemnosci on jest doswiadczony a ja jednak nie.. pomozcie dajcie jakies rady ;( krepuje mnie to

ja bardzo lubie dotykac mojego faceta a fakt ze mu sie to niesamowicie podoba jeszcze bardziej mnie nakreca, moment kiedy moje palce wslizguja sie w jego spodnie jest niesamowity i potrafie to zrobic w najmniej oczekiwanym momencie. nie powinnas przejmowac sie brakiem doswiadczenia intuicja sama podpowie ci jak to robic

Gość Gosia28b
Proponuje ci sex francuski :) napewno dasz rade to zrobic bo to nic trudnego. Chyba ssać i lizac jezyczkiem potrafisz co ?

Gość Gosia28b
A jak mu to zrobisz do końca to uwierz mi.. on już jest twój ;)

Gość Gosia28b
Masz jakies opory ? Dlaczego nie ? Dla mnie to jest standardowa procedura przed sexem :) Sex francuski daje tyle przyjemności ze nie mogła bym bez niego żyć

tez kiedys miałam opory przed seksem francuskim az pewnego dnia poczułam niesamowita chec by wziac do buzi..... i niewyobrazam sobie by tego nie robic,a facet odplywa oni to uwielbiaja i koniec zreszta to w obie strony dziala

Gość Elżbieta.SW
Musisz sie koleżanko przełamać bo jak ty mu tego nie zrobisz to zrobi to ktoś inny :classic_cool: nie strasze ale tak zawyczaj jest niestety

Gość Gosia28b
Niedoświadczona ile lat ma twoj chlopak ?

jest taka stara prawda czego nie dostanie w domu to znajdzie poza nim i to prawda, ale ja proponuje ci na poczatek zaczac piescic go reka ja tez tak robilam i nadal lubie a moj facet jest wniebowziety

Gość Elżbieta.SW
Jesli dba o higiene i jest czysty to ja nie widze problemu zeby sprawiać mu przyjmność w ten sposób :)

Gość Gosia28b
Kropeczka Doti jeśli dziewczyna pisze ze on jest doswiadczony to "rączka" może mu nie wystarczyć

Gość anikanika
dlaczego facet bardziej podnieca sie jak piesci sie go po jadrach niz po penisie?bo ja zauwazylam cos takiego na przykladzie mojego faceta

Gość Gosia28b
Niedoswiadczona przyszła pora na francuza ;) Ja normalnie chodze po suficie jak moj mnie pieści jezyczkiem i całuje

Gosia28b no masz racje ale moj facet tez jest doswiadczony i robimy rozne rzeczy a lubi jak wkladam mu rece w spodnie nawet zdarza sie ze sam mi je tam wklada jak sie np,calujemy a nie mamy czasu na szybki numerek, a Niedoswiadczona od czegos musi zaczac i nie wierzysz ze zacznie od francuskiego jak nawet nie wie co zrobic z rekami

Gość 4689780456423537
A ja mam stulejke mimo tego ze mam 20 lat.. Czasem siedze na czacie i pisza dosc czesto do mnie fajne dupy ale jak wychodzi temat jaka masz pale to jest porazka;/ Parodia..

Gość Martika19
ja tez sobie nie wyobrażam sexu bez francuza :) gdy patrze na mojego misia pieszcząc jego meskość to widze w jego oczach tą iskierke mniam :)

Gość jedź na wieś
zobacz jak doi się krowę Ty rób tak samo, bo penis niczym się nie różni od cycka krowiego. Może tylko wielkością, a jak nie to zobacz sobie krótki filmik, który prześlę Ci na e-mail; który mi podasz swój adres.

Gość żołądkowa gorzka i balsam
seks, alkohol, pieniądze to krok do zatracenia! tylko filozofia natury i zapewnienie podstawowych potrzeb lub transcendencja!

Gość anikanika
a bralyscie jadra do buzi podczas loda? moj facet odplywa :D

Gość zostawi cie dziewczyno

Gość zostawi cie dziewczyno
anikaanika ja swojemu liże jezyczkiem jajeczka zawsze gdy mu robie lodzika :)