Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madddda

czy podczas karmienia piersią - ciąża? ? ?

Polecane posty

Gość madddda

dziewczyny czy jesli poczas karmienia piersią(dziecko ma 9 m-cy wiec karmienie nei jest jzu czeste) polało was podbrzusze w dniach kiedy miała wystapic miesiączka? Dwa razy miałam juz okres ale nieregularny raz i póxniej po 2 miesiacach znowu. Nastepnie dwa miesiace temu tez i po 35 dniach nastepny(czyli juz bardziej normalny- zawsze przed ciazą był co 29 dni) A teraz juz 36 dzien i nic;/ ale pare dni temu polał mnie brzuch jak na miesiączkę...czy to moze oznaczac ze wszystko ok - i ze to przez laktacje takie skoki? Bo boję sie o ciąże - jeden jedyny raz kochałam się z męzem stosunkiem przerywanym - wiem głupia jestem jak but- taka stara a głupia;/ale jakos mu uległam...bo to był jakis 20-21 dzien cyklu(jesli tak mozna go nazwac-po prostu 20 dni po ostatniej miesiączce) kurde, normalnei boje się test zrobic...

Gość ladaco
dziś rano mnie boli ale z innego powodu

Gość madddda
z poronienia? przykro mi...

Gość ladaco
no to co ze facet, to mnie po wytrysku i orgii nie moze podbrzusze bolec z rana:D

Gość madddda
aaa nie wiedziałam rzadko tu bywam;) to jak tym bólem jesli jest podczas karmienia w okolicach spodziewanej miesiaczki to OK? czy jednak w ciązy tez niektóre z Was bolało jak na miesiaczke w okresie kiedy normalnie ona występowała? dzieki za odp;)

Gość ladaco
proszę

Gość maddda
up