Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slivvka

starsi faceci i mlodsza kobieta - problem

Polecane posty

Gość Slivvka

Czesc. Chcialam sie zapytac czy mial ktos podobny problem? Otoz mam 29 lat (rocznikowo), jakis czas temu rozstalam sie z facetem i pomyslalam, ze warto znalezc jakiegos milego kolege, a nuz cos z tego wyjdzie. Zamiescilam ogloszenie na pewnym portalu, zaznaczajac, ze interesuja mnie panowie z przedzialu 24-31 lat. Wole mlodszych, ale przeciez 3 lata to nieduzo. Zamiescilam zdjecie... Napisalo do mnie wielu Panow z przedzialu wiekowego 35-45 lat :o Odpisywalam grzecznie, ze jak na partnera to za wielka roznica, ale pogadac mozna... spotkalam sie z jednym, mowil, ze ma 37 lat, znalazlam go na NK - ma 44 :( a wyglada na 50... byl smiertelnie obrazony, ze nie chce z nim byc :( Kolejny. Przyznal sie, ze ma ponad 40 lat, konkretnie mial chyba 42 albo 48. Napisal mi 20 maili o tym, ze bedzie dla mnie idealnym partnerem - miedzy innymi to, ze bedzie mnie utrzymywal, ze zapewni mi luksusowe zycie o ktorym taka studentka jak ja nie ma co marzyc (ze zdjecia wywnioskowal, ze mam okolo 20 lat). Po kolei zbijalam jego argumenty, tak grzecznie jak potrafilam - mam od 4 lat dosc dobra prace, zarabiam ok. 2 700 na reke. Nie sa to jakies kokosy, ale wystarcza na dobre ubrania i inne rzeczy, jesli sie nimi dobrze gospodaruje, a ja nie jestem rozrzutna. Do tego mam mieszkanie dwupokojowe ktore wynajmuje 4 osobom, a sama mieszkam w innym miescie w mieszkanku studenckim i place tylko za pokoj. Tak wiec obecnie mam prawie 4 000 miesiecznie i naprawde nie potrzebuje "sponsora". Staralam sie byc tak grzeczna jak umialam, napisalam po kolei, ze mam prace, mam mieszkanie, starcza mi na wszystko, zreszta podobnych prezentow nie przyjmuje, ze uwazam, ze dzieli nas za duza roznica wieku... W ostatnim mailu wyzwal mnie od kurew i "starych dup", napisal, ze jestem juz taka stara rura, ze zaden facet po 30 ani po 40 sie mna nie zainteresuje, mam nasrane w glowie i inne podobne rzeczy :o Ogolem mimo, ze wspomnialam, jaki przedzial wiekowy mnie interesuje, napisalo do mnie ponad 10 facetow po 40, a wiec o ponad 10 lat starszych, przekonujac, ze sa w idealnym dla mnie wieku (kazdy myslal, ze jestem mlodsza, a wiec ze miedzy nami roznica wynosi ok. 20 lat) i mimo ze w kazdym wypadku bylam grzeczna i uprzejma, kazdy jeden kiedy juz uswiadomil sobie ze nie bede z nim z powodu roznicy wieku wyzwal mnie od najgorszych :(

Gość Slivvka
Czy ktos sie z tym spotkal? Bo ja notorycznie :o Najwieksze powodzenie mam wlasnie u osob z przedzialu 35-50, ze wskazaniem na facetow po 40. Zadnemu z tych facetow nie podobaja sie rowniesniczki ani kobiety starsze i bez skrepowania o tym mowia, nie przebierajac w slowach, a kiedy ja delikatnie staram sie zasugerowac, ze roznica wieku jest za duza - obraza majestatu. Nie uwazam panow pod 40 i po niej za staruchow, nikogo nie obrazam, ale mam prawo do wlasnego zdania i wlasnych upodoban. Chcialabym miec troszke mlodszego partnera lub rowniesnika, ew. odrobine starszego. Nie wyobrazam sobie zwiazku z wielka roznica wieku. Natomiast faceci zachowuja sie jakby mial obowiazek podobac mi sie facet w wieku niemalze mojego ojca :o

bo ci faceci są nienormalni :-O ja podobnie mam agresywnych narzucających się, jak takiemu odmówisz to wyzwie od najgorszych , dziwek i że daję doopy nie wiem jakim bogatym skoro nim gardzę nic z tym nie zrobisz, osobiście nie znam recepty na tych idiotów :-O

Gość no bo na takich portalach
znajdziesz tylko starszych. młody szuka dziewczyny w realu

Gość Slivvka
No nie, bez przesady, poznalam tez mlodszych, skonczylo sie kolezenstwie i bez zgrzytow. A w realu mam niestety to samo. No i tez latwiej poznac starszego faceta - nie studiuje juz, w pracy wszyscy zajeci, nie chadzam na dyskoteki. Dosc czesto zdarza sie, ze mnie ktos zagaduje w autobusie albo sklepie, ale to wlasnie panowie po 40, nie mlodsi :o