Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaajkaa

facet zagadka

Polecane posty

Gość kaajkaa

witam mam pytanie, poznalam rok temu w necie chlopaka. od tego czasu on pisal codziennie, potem doszly rozmowy telefoniczne, smsy. Do tej pory spotkalismy sie 3 razy. i jego zachowanie jest dziwne wspomina o spotkaniach, pyta co bede robic w weekend, ale bez konkretow. wczesniej pare razy obiecal spotkanie a potem sie wycofal, bo cos mu wypadlo. Pyta o spotkanie, proponuje cos, a potem wybiera kolegow i mowi, ze to nei bylo na 100%. Ostatnio pytal 3 razy o spotkanie, ale ja sie nie zgodzialm juz. Mam tylko metlik, czy jest sens w ogole mu odpisywac i odbierac telefony. On pisze codziennie. Czesto pisze, ze jednak glupio byc samemu i pyta czy bym z nim gdzies tam pojechala, a potem i tak nie ma konkretow. Drazni mnie to, ze co wlacze gg to on pisze jak jest i te smsy, nei jestem az tak naiwna, widze, ze do spotkania sie nie garnie, ale po co taki kontakt, doradzcie cos :).

Gość newnenred
może on chce abyś sie głowiła dlacego wybrał kolegów a nie ciebie teraz jak będziecie się mieli spotkac to z godzinę przed spotkaniem zadzwoń i powiedz że nie możesz niech poczuje jak to jest.

Gość kaajkaa
Ale co z nim zrobic. Lubie go, ale to pisanei juz mnie drazni. Bo ja chce miec kolege takeigo z ktorym gdzies tez bede mogla wyjsc a nei tylko pisac. Nie mwoie jzu o zwoazku, bo tego sie niby boi, a potem pisze, ze jednak by chcial miec dziewczyne, a za 2 dni znow zmiana mysli hehe facet dziwny.

Gość kaajkaa
Dzieki za rady, ale ja juz sie teraz nei zgadzam na spotkania. Do tej pory bylo tak, ze co zaproponowal, to sie zgodzilam. A teraz jak pyta o weekend, to mowie, ze jzu mam plany z kolezankami. Chcialabym tylko zeby sie troche odczepil jednak odem nie. bo mam 26lat i wkurza mnie ciagle smsowanie i tylko pisanie na gg. on ma 27:).

Gość niewasko
może ma żółte papiery albo jest nie dojrzały

Gość kaajkaa
Hmm nie wiem sama, moze predzej ta niedojrzalosc, bo studia skonczyl i pracuje. Ale ma duzo mlodszych kolegow i z nimi ciagle spedza weekendy.

Gość kaajkaa
?

Gość mój facet był podobny
mówię "był" bo już nie jesteśmy razem... wytrzymałam w tej znajomości 5 lat i tak się dziwię, że aż tak długo bo nerwów dość mi zeżarł :P .. w końcu powiedziałam "pas" i nie żałuję :)

Gość kaajkaa
5 lat to bardzo dlugo. on nie jest moim facetem, ale takie zachowanie jest bardzo dziwne. A ten twoj w zwiazku sie tak zachowywal, ze tez obiecywal spotkania, a potem nic? bardzo zdziwni sia niektorzy faceci.

robił podobnie jak Twój kumpel tj. umawiał się na spotkanie (sam je przeważnie proponował) i było miodzio do dnia spotkania bo w ten dzień nagle dostawał amnezji, że mieliśmy się spotkać (dzieliło nas 45km) albo po mojej interwencji stwierdzał, że mu coś wypadło i nie da rady przyjechać :o.. potem się dowiedziałam, że ma sporo "koleżanek", na dodatek odkryłam jego konto na iLove (miał je jakiś czas ale po 2m-cach je usunął) i powiedziałam dość.. Ps. tego faceta też poznałam przez net i mam już wyrobione zdanie na poznawanie płci przeciwnej tą drogą komunikacji :P ;)

Gość kaajkaa
O zgrozo, ten podobnie się zachowuje. W dniu spotkania, który sam proponuje albo jest chory, albo mu coś wypada. Ale jakimś cudem 3 razy czas znalazł :) haha. Ten, o którym ja piszę jest dosyć nieśmiały, ale może ma inne koleżanki, o których nie wiem. Zwykle weekendy niby spędza z koelgami, ale dzieli nas 50km, więc nei jestem tego w stanie sprawdzić :). Dlam nie jest tylko trochę mećzacy kontakt z jego strony, bo pisze codziennie. Na poczatku nei przywiązywalam wagi do spotkan, bo wiadomo jak bywa w necie. Ale po dluzszym pisaniu, kilka miesiecy, wygladalo na to ,ze cos z tego bedzie. Chcoiaż jakaś przyjazn, a nei tylko pisanie. Ale on tylko pisze obiecuje i nic z tego, dlatego juz ostatnio zaczelam sien ei zgadzacn a te jego propozycje :). Hmm wiem, że w necie trudno spotkac normalną osobę, ale znam wiele par, ktore sie tak wlasnie poznaly :). Ten zalozyl sobei konto na fotce, na poczatku jak pisalismy:).A mzoe na innych portalach tez ma, nie pytam. Dodam jeszcze, ze czesto mi wysyla npo jakies teledyski i mowi, jaka fajna dziewczyna itd. chyba sprawdza moją reakcję :). Acha, na pcozatku duzo razy tez mi pisal, ze widzial np ladną dziewczynę itd :) Dziwny typ, dlatego chce to jakos skonczyc, moze przestane odpisywac.

Gość kaajkaa
W jaki sposob się dowiedzialas o innych kolezankach?

jedne odkryłam przez e-pocztę - wysłał hurtowo wiadomość do mnie i do kilku "koleżanek" - od paru dziewczyn adres e-mail był identyczny co do tych z portalu iLove :o, potem sam coś mi pokazywał w swoim tel oraz na gg i wyszły jakieś "Anie" "Iwonki" "Kasie" "Magdy" itd. - jak spytałam co to za osoby to powiedział "koleżanki".. potem było tak, że ciągle gdzieś jakaś kobitka go nagabywała - tak mówił ale ja uznałam, że ten facet ma chyba bardzo niskie poczucie wartości bo "normalny" tak się nie zachowuje :P

Gość kaajkaa
Rozumiem. Rzeczywiście jakiś dziwny był, ale ten moj koelga tez ma dziwne zachowanie. Faceci sa dzwiwaczni. A ile razy sie spotkaliscie przez te 5lat? Oficjalnie tworzyliście związek?

średnio 3-4 razy w roku :/ (mówię o tych co doszły do skutku ;) ).. na początku spotkanie było na mieście (nautralny grunt :P ), potem na pierwszej wizycie w Jego domu zostałam przedstawiona rodzicom, było bardzo miło itp. .. hmm z resztą każde spotkania były bez zarzutu ;) ale z czasem za dużo pojawiało się dziwnych spraw, na które przestałam już przymykać swoje oczy wierząc, że On się zmieni ;].. po tym wszystkim na razie mam "alergię" na facetów :D

Gość kaajkaa
Rozumiem, u mnie na spotkanaich też było bez zarzutu, pojawialy sie nawet kwiaty etc. Widocznie ten typ tak ma, dziwny jakiś. Jesli cos im nei pasuje, to po co utrzymują tak intensywny kontakt. Faceci bywaja dziwni. A jak zerwalas kontakt? Bo tez pewnie czesto do Ciebie pisal?

pojechałam do Niego powiedziałam co mi na sercu leżało.. były łzy, przeprosiny z Jego strony, a nawet odwracanie kota do góry ogonem :o.. po kilku godz. rozmowie powiedziałam otwarcie, że ja tak dłużej żyć nie mogę bo się męczę :/

Gość kaajkaa
hehe jak jam u kiedyś mowilam, ze takie zachowanie jest dziwne i nie fair, to tez odwracal do gory nogami wszystko... potem obiecywał spotkanie i znów to samo za jakiś czas, albo mu coś wypadło w pracy, albo zle sie czul, a jak juz mial wolny weekend, to musial go spedzic z kolegami. żenujące. A ile ten twoj mial lat? bardzo podobny przypadek.

rocznik '83 ;)

Gość kaajkaa
haha ten też roczxnik 83. skąd Twoj facet byl? poludnie polski?

południe - śląsk ;]

Gość kaajkaa
hehe to ten koło krakowa mieszka. Ale tez poludnie. A ja jestem ze slaska :)a Ty?

ja też jestem ze śląska :].. możesz mi powiedzieć na jaką literę zaczyna się Jego imię?

Gość kaajkaa
Ale ten nie jest ze śląska:) Na Ł. a ten twoj na jaką?

Na J... wiem ale chciałam się upewnić ;).. coż widać, że tych egzeplarzy jest więcej :/

Gość kaajkaa
hehe widać, ze jest ich więcej:). Dziwne typy. a ten twoj pisal do ciebei czy dzwonil codziennie? mieliscie czesty kontakt?

przeważnie pisał ale też dzwonił i nie tylko w dzień bo nawet w nocy ;].. kontakt był częsty choć nie powiem były także czasy gdy przez kilka dni mieliśmy "ciche" dni :P

Gość kaajkaa
Czyli prawie takie samo zachowanie, ten dotychczas przez rok, to raz zamilkł na 3dni, a tak to codziennie kontakt. Raz już chciałam urwać kontakt, to zaczął prosić i pisać ponownie, prosił bym kontaktu nie urywała, więc będzie to trudne do zrobienia.

wiesz co Ty sama musisz podjąć decyzję co zrobić z tą znajomością.. powiem Ci, że mi to zajęło sporo czasu ale nie żałuję :) bo naprawdę zaczęłam się męczyć, za dużo stresu mnie to kosztowało :/.. po naszej ostatniej rozmowie dałam na luz i co prawda mamy kontakt ale tylko od święta.. nawet słowo znajomi to zbyt dużo dla naszych obecnych relacji ale jest mi tak dobrze i zdania już nie zmienię :]