Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość festya32

rzucam go w cholerę!!!

Polecane posty

Gość festya32

Od dwóch lat spotykam się z facetem. Jest a raczej było nawet uroczo. Seks był tylko kilka razy, bo nie mieszkamy blisko siebie. Na początku zakochany we mnie po uszy, potem zaczął potejemnie wychodzić na imprezy. Zawsze się wydawało, jak to bywa z kłamstwem. Mogł przecież mówic jawnie, bo nie zabraniałąm mu spotkań z przyjaciólmi. Teraz po dwóch latach wpadł na to, że mnie nie kocha. Myslalam, że się wygłupia i jak kretynka zrobiłam mu tego samego dnia loda i to dwa razy. A on do mnie , ze na serio to powiedzial i chcial wczesniej ale się bal, że bede mu wygadaywac. Zdebialam. Zachowalam sie jak wariatka. Debilka. Wrocilam do domu a on ze mna rozmawial jakby nic sie nie stalo. Tylko zaznaczyl, ze nie moze obiecac mi wiernosci, ale kontakt chce ze mna miec, bo swietnie sie ze mna jemu rozmaiwa. Jeszcze jestem w szoku chyba. Musialm to z siebie wyrzucic, bo normalnie mi wstyd, ze jestem taka stara a taka naiwna.

Gość puciapusia
rzuć ja swojego też rzucam :D ....przez ramię jak jest niegrzeczny :D

Gość aha i ach
"Tylko zaznaczyl, ze nie moze obiecac mi wiernosci, ale kontakt chce ze mna miec, bo swietnie sie ze mna jemu rozmaiwa." A może swietnie mu tego loda robisz, hę??? :D

Gość festya32
daj spokój mi naprawde jest głupio z tego powodu, myslalm ze sie zgrywa , on czasem sie tak przekomarza, ale tym razem to na powiaznie powiedzial... ale debilka ze mnie

"Tylko zaznaczyl, ze nie moze obiecac mi wiernosci, ale kontakt chce ze mna miec, bo swietnie sie ze mna jemu rozmaiwa." W wolnym tłumaczeniu - jak mi się nic lepszego nie trafi, to przyjdę bzyknąć Ciebie. Nie dawaj się wplątywać w takie układy!

Gość festya32
Muszę troche ochłonąć. Zrobił mi lodowaty prysznic, ale nie wiem co robic. We mnie jest złośc i tęsknota i niedowierzanie i wstyd..wszystko na raz. Pieprzony krótkodystansowiec. Szlag mnie trafia, że się dałam tak omotać. Naiwna jak nastolatka.

Gość żołądkowa gorzka i balsam
zada się daje dla księcia po ślubie!

Nie rób nic. Zostaw, nie odzywaj się, nie poniżaj :) Tylko tak możesz z klasą i twarzą z tego wyjść :)

Gość festya32
Ona, dzięki. Tez tak myśłę, że zamiast się motać lepiej wszystko przemilczec. Byc twarda.

Gość głupie te baby są
każdemu facetowi by sie z tobą swietnie rozmawiało jak facet mówi że nie kocha a ty dwa razy robisz loda, idealna rozmowa no nie

Nie ma za co :) Widzisz jak sama piszesz masz do siebie żal za to że mu jeszcze 2 razy dobrze zrobiłaś, to pomyśl sobie jakbyś się na siebie wkurzała prosząc się, odzywając, błagając, żebrząc o wyjaśnienia? A tak - to zachowasz szacunek dla siebie :) Trzymam kciuki :)

Gość festya32
Wiem i to mnie przeraza jak byłam w niego slepo zapatrzona. Muszę sie wyplakac, bo wstyd mi, że tak sie dalam zmanipulowac. I ze sama chcialam. Kretynka ze mnie.

Gość żołądkowa gorzka i balsam
znajdź s emonogamicznego domatora z wysokim libido, a nie samca alfa poligamicznego, który ma zaprogramowaną genetykę by zapładniać jak najwięcej kobiet (spadek ewolucyjny stary jeszcze zakorzeniony w społeczenstwach prymitywnych jak i INSTYNKT PIERWOTNY).

głupie te baby są Wyobraź sobie że istnieje coś takiego jak droczenie się ;)

dokladnie, tak jak ktos wyzej napisal... zeby wyjsc z tej calej sytuacji z klasa i twarza , musisz sie nie odzywac , a jesli cos napisze , odpisz ale bez wiekszej wczowki, tak jak do kolegi... bez sympatycznychg slowek itd, sucho twardo...

Gość festya32
Dokładnie z tym droczeniem się tak było, czesto bylo to nawet zabawne. ALe to teraz nie jest.Jest upokarzajace. Jak to dorosly 31 letni facet bal sie powiedziec ze mnie nie kocha. Mogl mnie powstrzymac a on sam naklanial do tego, abym mu polepszyla dwukrotnie dzien.

a ja mam ciut podobna sytuacje do twojej, mi chlopak powiedzial ostatnio po 3, 5 roku, ze juz mnie nie kocha jak kiedys i nie wie czy chce ze mna spedzic reszte zycia. to byl dla mnie noz w serce ;/ teraz piszemy cos tam do siebie ale ja sie nie wczuwam.. odpisuje jako tako, ale zrozumialam ze bylam tez w niego zapatrzona, wszystko co powiedzial uwazalam za swiete slwoa. zawsze bylam ulegla... jak chce mnie zostawic to droga wolna, bedzie na pewno zalowal tego :)

Gość festya32
Nie chcę go zatrzymywac. Bedzie bolalo, ale nie chce byc z takim czlowiekiem. Powiedzila jeszcze ze skoro dwie osoby odczuwaja przyjemnosc to czemu sobie zalowac. Potraktowal mnie jak dziwke bez zadnych zonowiazan. CZlowiek, ktorego sznowalam i stawialalm w czolowce ludzi najwazniejszych dla mnie na swiecie. jak bardzo mozna sie pomylic. Jest mi zle, ale jakos tak pusto bardziej. Nie widzialm, ze tak nagle z dnia na dzien mozna wszystko przekreslic. wspolne plany. Mielismy jesienia zamieszkac razem. Mielismy byc para do grobowej deski nawet. Przeklamanie.

a co do tej francuskiej przyjemnosci to rzeczywiscie hamsko postapil... wykorzystal cie , co tu duzo mowic, chcial tylko przyjemnosci chociiaz na koniec ;/ tacy sa wlasnie faceci.. ja wiedzialam ze mojemu facetowi seks poprawia humor po kazdej klotni starlam sie zalagodzic sytuacja i szlam z nim do lozka bo wiedzialam ze pozniej bedzie dobrze, oczywiscie nie szlam z przymusu bo to dla mnie tez przyjemnosc ;) tak to juz jest ;/ ostatnio mi powiedzial o rozstaniu, ale pare dni pozniej mowil o seksie hehehe i wez tu zrozum faceta :) tylko jedno im w glowi e:)

tez nie chce byc z kims kto nie jest mnie pewien i nie wie czy mnie kocha.... teraz mam uraz do niego bardzo..... nie wiem czy bede mogla z nim byc jesli nagle stwierdzi ze mylil sie... mnie yot bardzo zabolalo...

współczuje, że trafiłaś na takiego typa, brak słów :o Ona dobrze powiedziała zrób tak jak napisała. I weź się w garść 🖐️

Gość dggggggggggeruzthjthjekth
kogo chcesz rzucac?przeciez napisalas ze to on z toba skonczyl,jesssuuu

Gość festya32
ja napisałam, że on mi powiedział, że mnie nie kocha a nie że mnie zostawia. Zachowuje się tak jakbysmy nadal tworzyli pare. Jemu by pewnie odpowiadał taki układ seks bez zobowiazan. Ale ja tak nie mam zamiaru się bawic. Po dwoch latach nic nie jest proste, czlowiek sie przywyczja, toleruje wile spraw. Tylko, ze podstawa bycia razem dla mnie jest uczucie a jak Go w nim nie ma to nie mam zamiaru sie nadstawiac. Juz jeden dosc dlugi zwiazek mam za soba. Tamten byl nagorliwy i napobudliwy w stosunku do mnie. Taka lekcja na cale zycie. Ten spokojny i uprzejmy i kulturalny. Ale widac ciezko trafic na wlasny ideal faceta.