Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowapanienka

Do panów: czy kobieta która..

Polecane posty

Gość marcowapanienka

Zrobi wam loda, zyskuje w waszych oczach? pytam bo gdzies tu pojawil się topik o tym ze któraś tam boi się tego zrobic. A pytanie konkretne z mojej strony, czy facet któremu kobieta zrobi dobrze zaczyna ta kobieta traktować lepiej? gorzej? Bardziej mu wtedy zależy? i czy.. zrobienie loda jest szansa na to zeby ów facet "był" juz nasz? tylko proszę... serio pytam , bo to trochę psychologiczne podejscie.

Facet, który by mi zaproponował coś takiego to w moich oczach traci. Podkreślam, że zanim doszłoby do zbliżenia to wcześniej rozmawialibyśmy o sexie. Oczywiście powiedziałabym mu, że tego nie lubię i chciałabym aby uszanował moją decyzję

Gość marcowapanienka
up.. czy jest jakis pan tutaj? albo kobiety? wypowiedźcie sie jesli cos wiecie

Gość marcowapanienka
nekromata - ja nie pytam CO TY BYŚ ZROBILA . ja chce znac opinie facetów.PANOWIE GZDIE JESTESCIE?

Gość aswdfg
jezeli kobieta zrobiła by mi dobrze to bym zrobił juz wszystko dla niej!

Gość marcowapanienka
tak.. ale chodzilo mi bardziej o to czy waszym zdaniem facet sie zmienia w stosunku do kobiety wtedy... a nie o to czy ty sama bys robila czy nie...

Gość takkkkkkkkk

Gość wredniawka
zmienia się staje się bardziej służalczy i podporządkowany

Gość BigDickkkkkkk
Kobiece usta sa stworzone do krytykowania i sssania

Ja mam faceta, który robi mi tam na dole, co bardzo lubię. Ale sam absolutnie nie chce abym mu robiła-bo jak mówi nie sprawia mu przyjemności "miec go w ustach". A mi takie podejście bardzo pasuje. I myślę, że to zależy na jakiego faceta trafisz-jeden będzie zachwycony a inny oburzony. Dlatego zanim przejdziesz do rzeczy to zapytaj go. co lubi a czego nie.

Gość a mnie nie pozwolił
odciagnął mnie!do góry:Oa był tak smaczny:O:P

Gość jiojo
Wrecz przeciwnie, im szybicej zrobisz loda, tym szybciej facet przestanie o ciebie zabiegac i na pewno nie nabierze do ciebie przez to szacunku:O:O Co innego jak ludzie sa w zwiazku, uprawiaja normalny seks i po jakims czasie, kiedy czuje, ze to naprawdy powazny zwiazek, decyduje sie to zrobic.

Gość Agaciorr
wredniawka całkowicie sie z tobą zgadzam

Gość marcowapanienka
No... ijojo - o to mi wlasnie chodzilo - czyli o to ile dla faceta znaczy wtedy taka pana.. ps. Nekrmantka -ja nie pisze tu o sobie... ja faceta nawet nie mam:) tylko pytam, bo pisze prace / artykuł

To ja z drugiej strony :) Facet, który robi potrafi doprowadzić mnie do orgazmu zyskuje dużo. Takiemu, który e seksie potrafi zadbać o swoją kobietę można więcej wybaczyć (oczywiście mowa o jakiś drobnych sprawach, które normalnie by strasznie irytowały, a w konsekwencji doprowadziły do rozpadu związku)

nie. nie traci. dla mnie jest to przyjemność, dla kobiety? nie wiem. Ty mi powiedz. co czujesz sprawiając mężczyźnie przyjemność ustami?

Gość marcowapanienka
hej hej.. ja sie nei wypowiem bo mi to zjawisko jest obce - czekam na wasze opinie.;)

Gość profesorwziątek
cała filozofia tzw loda mieści się w umiejętnościach partnerki i zaangażowaniu uczuciowym obu stron :)

Gość prowodyr
Jestem w związku i mogę dodać że po jakimś tam czasie gdy żona zrobiła to ,nasz związek nabrał nowego wymiaru.Poczułem wtedy większa bliskość z żona .Do tej pory było tak jakby czegoś brakowało miedzy nami jakby coś było niedostępne .Teraz żona bardziej się otworzyła i miedzy nami jest coraz lepiej ,dlatego twierdze że coś w tym jest.

słodko_gorzki nie. nie traci. dla mnie jest to przyjemność, dla kobiety? nie wiem. Ty mi powiedz. co czujesz sprawiając mężczyźnie przyjemność ustami? BYLE KOMU LODA NIE NALEZY ROBIĆ, FACET POWINIEN NA TO ZASŁUŻYĆ. MOŻE JEST TO W JAKIMŚ STOPNIU PONIZAJĄCE ( ALE TO ZALEŻY OD PARTNERA, OD TEGO, KOMU LODA ROBISZ). A CO CZUJE SPRAWIAJĄC MĘŻCZYŹNIE PRZYJEMNOŚĆ USTAMI?? CZASEM BARDZIEJ SIE PODNIECAM NIŻ ON:) UWIELBIAM TO ROBIĆ! PATRZEĆ NA PODNIECENIE PARTNERA JEST PODNIECAJĄCE:)

ZłaNiedobraKobieta - tak podejrzewałem. ;) "(...) BYLE KOMU LODA NIE NALEZY ROBIĆ, FACET POWINIEN NA TO ZASŁUŻYĆ." możesz mi ten fragment nieco rozjaśnić, nie wiem czy dobrze podejrzewam? ;)

Gość marcowapanienka
temat mi zamar ł:( szkoda :( moze ktos jeszcze cos dorzuciiii???

Gość księżniczka przedwiośnia
uważam się za kobietę otwartą w sprawach łóżkowych, ale loda facetowi z którym śpię pierwszy raz bym nie zrobiła. Oczywiście z mężem uprawiamy seks oralny, nie widzę w tym nic zdrożnego, ale myślę, że do tego trzeba naprawdę czuć dużo większą bliskość w stosunku do partnera niż w przypadku normalnego stosunku. Tak jest przynajmniej w moim skromnym odczuciu.

w sumie to nie wiem, czy pytanie dotyczy kobiet w zwiazku opartym na milosci, czy kobiet wolnych ktore poznaly kogos nowego. ad. 1) to juz napisalem. dodam tylko, ze seks oralny jest dla mnie bardziej intymnym od seksu klasycznego. kobieta ktora decyduje sie na taki seks ze mna zyskuje w moich oczach. bo wiem, ze nie jest to latwe dla wszystkich kobiet. jednoczsnie, nie wyobrazam sobie zwiazku bez takiego seksu. ad 2) nie zaczynam w ten sposob znajomosci. nie ide do kibelka po 15 minutach rozmowy z kobieta, bo ona ma mi ochote zrobic dobrze i az kipi z pozadania. jakos nie jest to dla mnie podniecajace, a smutne i zastanawia mnie, jak niska samoocene czy moze jak samotna musi byc ta kobieta, ktora probuje zyskac moja akceptacje obciagajac mi.

Gość jigsaw1
Absolutnie nie, lodzik o niczym nie decyduje, a Ty? Zrobiłabyś loda obcemu kolesiowi?

Moim zdaniem jeśli dziewczyna po krótkiej znajomości typu dyskoteka czy coś takiego zrobiła by mi loda to straciła by w moich oczach ale jeśli jesteśmy już dłużej ze sobą i zabieramy się za intymne sprawy to ta dziewczyna zyskała by w moich oczach ponieważ nie każdą kobietę stać na takie poświęcenie ;) Czyli reasumując ostatecznie jestem bardziej za tym ,że dziewczyna robiąc mi loda Zyskała by w moich oczach :) a odbiegając od tematu to niektórych pań nie rozumie my musimy lizać ich szparki a nie które panny nawet nie spróbują za to odwdzięczyć się lodzikiem :) a to nie jest takie straszne panie a jaką przyjemność daje mężczyźnie:)