Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakamana

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość jakamana

Moje życie uczuciowe to klapa. Byłam w dwóch poważnych i długich związkach. Pierwszy rozpadł się przeze mnie (doszłam do wniosku, że jednak to nie jest mężczyzna z którym chciałabym spędzić resztę życia), a w drugim to ja zostałam porzucona z dnia na dzień bez przyczyny. Dopiero później dowiedziałam się od niego, że ma kogoś na boku. To było ponad dwa lata temu. Do tego czasu spotykałam się z kilkoma facetami naprawdę cudownymi i właśnie pojawia się problem. Ja już nie potrafię kochać. I wcale nie chodzi o to, że nie spotkałam "TEGO JEDYNEGO". Nie żyję już przeszłością, zamknęłam za sobą tamte drzwi, ale Jak poznaje kogoś nowego to traktuje go na zimno, jedno płaszczyznowo, neutralnie.Nie potrafię się zaangażować w pełni, szybko się irytuje, nie mam ochoty na sex, na "zajmowanie się" związkiem. Z drugiej strony chcę kogoś mieć, kochać i być kochaną. Dbam o siebie mam przyjaciół. Nie wiem co mam robić, odczuwam straszny bezsens istnienia, zastanawiałam się nad psychologiem lub psychiatrą, ale to nie ejst depresja bo wstaje z łóżka normalnie, chodzę do pracy, śmieję się i działam. Co mam zrobić żeby odkryć w sobie miłość? Zakochać się - wiem. Tylko że nie umiem już.

Gość ile masz lat..................
? Może jeszcze nie czas na poważne związki? Albo wmawiasz sobie te "zamknięte drzwi" a one nadal "otwarte". Czasu chyba ci jednak trzeba. Ten co nie ryzykuje nigdy nie znajdzie tego, czego szuka...

Gość jakamana
26 lat. a moje byłe związki to naprawdę przeszłość