Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka1234

Problem

Polecane posty

Gość Kropka1234

Witam, Mam mały problem i ilę na waszą odpowiedź.Od 4 miesięcy zażywam tabletki antykoncepcyjne.W tym miesiącu ostatnią tabletkę wzięłam 26.05 i zrobiłam zalecane 7 dni przerwy.27.05 pierwszy raz współżyłam.Powinnam dostać okres w ciągu tej 7 dniowej przerwy,ale jak narazie nic?Zaczynam się martwić,czy możliwe,że jesteś w ciąży? Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.

Gość Tektonika
A czy jeżeli byłabym między 2 a 3 miesiacem ciazy to moglby sie test pomylic ?

Tektonika, kurwa mać nie jestes w ciąży!! idz do ginekologa wreszcie to Ci powie co i jak i przestan denerwowac siebie i innych...

Gość Tektonika
Nie zlosc sie na mnie :( ! Po prostu zastanawia mnie czy ten test mogl sie mylic ... ale no w 3 miesiacu ciazy ?

nie mógł. ile razy trzeba Ci jeszcze powiedziec? :) jesli tak sie boisz dlaczego nie pojdziesz do lekarza albo chociaz na badania krwi?...

Gość Tektonika
Nie boje sie :) ! przeszlo mi ... zrobilam tydzien temu w piatek test ciazowy jakis pro test czy cos takiego i zastanawialam sie czy to mozliwe,zeby sie mylil . Skoro nie to nie ;D tylko tyle chcialam wiedziec :P nie mam juz objaw :P ! i wiem,ze w ciazy nie jestem