Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na zakręcie30

Miłość Platoniczna

Polecane posty

Gość Na zakręcie30

Kompletnie nie wiem co robić. Jestem szczęśliwa żona matka a zakochałam się w koledze w pracy. Wiem że on czuje to samo co ją i nic z tego nie będzie bo mamy rodziny i nie chcemy ich zraniać nie wiem co robić. Nie mogę normalnie funkcjonować bo cały czas myślę o nim.

Gość girl girl girl girl girl
Wiesz, to co napisalas jest niewystarczajace. Ile lat jestes po slubie, w jakim wieku macie dzieci, czy jestes szczesliwa w malzenstwie? Czy dobrze sie dogadujesz z mezem, czy w twoim zwiazku nie wieje rutyna? To sa podstawowe pytania na ktore nalezy odpowiedziec.

pewnie to tylko zauroczenie przeczekaj i nie rób głupstw

Gość Na zakręcie30
Nie ma rutyny. Jestem szczęśliwa. Jesteśmy siedm lat po ślubie i dziecko w wieku pięciu lat. Sama n ie wiem dlaczego mnie do niego tak ciągnie. Tak bardzo chciała bym zapomnieć nie myśleć

Czegos ci napewno brakuje, inaczej nie ciaglo by cie do tamtego. Czy on jest mlodszy bardziej przystojniejszy od meza?

Gość Na zakręcie30
Cży zauroczenie trwało by półtora roku ? Chyba nie.

Sama sie usprawiedliwiasz! Czego oczekujesz?

Gość Na zakręcie30
Młodszy tylko o dwa lata. A przystojniejszy to raczej nie tylko ma coś takiego w sobie jego spojrzenie . Najlepsze jest to że ją jestem kobieta jego życia i bardzo żałuję że nie spotkaliśmy się wcześniej

według mnie powinnaś przeczekać sprawę. Zauroczenie przejdzie i będziesz żałować. A co jak z nim będziesz i za kilka lat znowu się kimś zauroczysz? I tak ciągle? Zmierz się z sobą

Gość Pani Deep zakochana
uwielbiam takie historie;)

Gość Na zakręcie30
Niczego od niego nie chce i wiem że on odemnie też nie. Poprostu bardzo bym chciała nie myśleć już o nim. Boże jestem taka stara i taka głupia

Wiesz, potrzeba ci troche adrenaliny bo weszlas w stan rutyny w malzenstwie. Wmawiasz sobie ze jestes kobieta zycia innego..a co mowilas przed oltarzem czlowiekowi ktorego bralas za meza?

skąd możesz wiedzieć że to ten? przecież to kolega z pracy, nie wiesz jaki jest prywatnie... uświadom sobie jak bardzo to, co napisałaś zraniłoby Twojego męża :o

Gość Na zakręcie30
On jest po ślubie pół roku . Pamiętam jak szedł do ślubu to się wachal a ją jeszcze go namawialam. Mówiłam że się wszystko ułoży i zapomnimy o sobie. Ale nie dalej nas ciągnie do siebie i to bardzo.

Nie masz sumienia?

Gość Na zakręcie30
Praktycznie cały czas go widzę. Ją wiem że go dobrze nie znam ale ma trochę wad które mi nie przeszkadzają

Gość Na zakręcie30
Ją go namawialam na ten ślub to dzięki mnie nie uciekł

Gość Na zakręcie30
Bardzo bym chciała zapomnieć ale on mi nie ułatwia tego

Gość Na zakręcie30
Wogole to chybe jestem głupia i naiwna wystarczy mi jak facet powie jaką jestem oh i ah a ją już myślę o nim. Nie mogę tak dalej muszę pomyśleć o mężu

namawiając go na ślub unieszczęśliwiłaś kobietę, z którą się ożenił... zmień pracę najlepiej

Gość Na zakręcie30
Pracę nie tak łatwo zmienić. A on z ta kobieta był parę dobrych lat i mi też się wydawało żeTo zauroczenie tylko dlatego nie chciałam żeby zrobił głupstwo.

Gość Na zakręcie30
Pracę nie tak łatwo zmienić. A on z ta kobieta był parę dobrych lat i mi też się wydawało żeTo zauroczenie tylko dlatego nie chciałam żeby zrobił głupstwo.

Gość Pani Deep zakochana
zauroczenie trwa krótko..miesiac dwa..czesto do 1 sexu.. a jak tyle trwa..ciekawi cie ta osoba..czujesz cieplo jak ja widzisz..to nie zauroczenie;)

Gość Na zakręcie30
Ją wiem że to nie to zauroczenie tylko milosc najpiękniejsza w świecie niepełniona miłość

Dziwne zatem, że piszesz o szczęśliwym związku. Jak może być szczęśliwy skoro zdradzasz emocjonalnie od dawna?

Gość Na zakręcie30
Bo naprawę jest mi dobrze z męże kocham go bardzo nigdy i nie zostawię. Tylko teraz ten się napatoczyl i nie wiem co zrobić nie wiem cży ktoś mnie zrozumie

ja Cię nie rozumiem... chciałabyś zjeść ciastko i mieć ciastko - a tak się nie da :o

Gość Na zakręcie30
Ją tylko chcem zapomniec