Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani klon

kto pomoze? :)

Polecane posty

Co studiujesz najpierw musze wiedzieć:P...Bo jak marketing to idź w pizdu gupia zdziro:P

Gość pani klon
filologię polska -i tak jestem glupia zdzira? :P

Gość pani klon
polską*

Tego nie wiem:P...ale jest szansa, że nie:D...Jak znajde chwile wolnego to wypełnie tę ankiete:classic_cool:

Gość pani klon
dzieki wielkie :)

Gość Lilhianna
W połowie zrezygnowałam. Za dużo wypełniania. Ankietę robi się najczęściej z wielokrotnym wyborem i nie używa się terminów, które używasz w swojej dziedzinie. Daj ją do wypełnienia koleżankom polonistkom, bo nie jest ułożona dla zwykłego człowieka. Nie będę tracić czasu.

Gość pani klon
6 reklam musialm umiesci to i tak minimum, a oprocz wielokrotnego wyboru musialy tez byc pytania otwarte, chodzi o kreatywne myslenie ;) Dzieki za dobre zamiary :D a terminow naukowyc przeciez tam nie ma :P

Gość Lilhianna
Gdzie ja napisałam coś o terminach naukowych? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Kolejny dowód na to, że każdy tępak może skończyć studia. Nawet polonistyczne :/

Gość kafeciarska grywaczka
'i nie używa się terminów, które używasz w swojej dziedzinie' - dobrze, nie uzylam terminow specjaliostycznych - lepiej? jesli juz chcesz mnie poprawiac to najpierw sama odmienaj dobrze wyrazy przez przypadki - nie ktore tylko ktorych ... strasznie sfrustrowana jestes, okres masz dostac czy co?

Gość kafeciarska grywaczka
to oczywiscie ja - pani klon, zeby nie bylo

Gość Lilhianna
To Ty się czepiłaś pierwsza, nie ja :) Popisać się w "swojej dziedzinie" jest najłatwiej, więc pokazałaś "klasę". Może mi jeszcze jakieś przecinki powstawiaj :D Jak na polonistkę, to naprawdę nie wysiliłaś się z tą ankietą. Twoja średnia pewnie też wygląda słabo. Acha, powinnaś mi podziękować, że Ci temat podbijam :D

Gość pani klon
ja się nie czepiłam, tylko wytłumaczyłam Ci dlaczego ankieta wygląda tak a nie inaczej. Byłam grzeczna i to nie ja wyskoczylam z tepakiem. W mojej naturze nie leży popisywanie się, a klase pokaże teraz - kończąć z Tobą tą denną dyskusje....

Gość pani klon
a tak poza tym - jesli ktos jecsze moglby pomoc to superrr :D