Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On przezorny

Jak poznać porządną dziewczynę? Bo latawicy nie szukam

Polecane posty

Gość On przezorny
Aggie porządna się wydajesz

tylko my mężczyźni potrafimy byc ludźmi z zasadami szczególnie jak zdradzacie, robicie skoki w bok i inne rzeczy:) ale ja nie piszę że WSZYSCY tacy jesteście bo to nieprawda:) dobra, nie dyskutuję już z Tobą bo na różnych poziomach to się toczy Autorze zakręć się wokół jakiejś dziewczyny i niech Twoja pierwsza myśl nie będzie co ona kiedyś tam robiła. Wyjdzie w praniu, a jak nie próbujesz, nie ryzykujesz to nic nie masz.

Gość karoli878inka833
tutaj fajna dziewczyna szukala kogos chyba : http://f.kafeteria.pl/te mat.php?id_p=4483400

Gość On przezorny
A jak dziewczyna miała już penisa w tyłku, to po prostu nie jest dziewczyną dla mnie, bo taki seks mnie obrzydza

Aggie porządna się wydajesz przyznam nieskromnie że wielu tak mówi:)

Nie ma znaczenia gdzie poznasz dziewczynę, czy to na dyskotece, czy na oazie, czy w parku czy bibliotece. Nie ważne czy jest ładna, czy brzydka, nie istotne jakie ma wykształcenie i gdzie pracuje. Każda jest suką.

Gość Tony porządny
nie lubię kobiet co gadaj i gadaj ....:o na śmierć zagadają... :o :o :o wieczne pretensje.... :o o byle co.... :o Nie próbują faceta zrozumieć :o później dziwią ze misiu niedobry..... :o i nie kocha.... :o Abc ja żadnego Kotusia :o nie szukam :o

Gość dziewczyna-25
Ja jestem porzadna :)

Gość Tony porządny
Mi tez się wydaje aggie porządna :o :) tylko czuje ze jest mecząca :o

Gość ja zauwazylem cos takiego
już po samym stroju można często poznać, i wcale nie mam tu na myśli blachar czy solar itd. ale spójrz chociażby na to jak głębokie nosi dekolty, a zwłaszcza jak ma wielkie cyce, zauważyłem taką prawidłowość, że takie które mają wielkie cyce i chodzą z wielgachnymi dekoltami, a jeśli jeszcze na dodatek są takie troche 'przy kości' to baardzo często nie należą do porządnych, i mozecie mnie teraz zjechać, no ale sorry po co porządna dziewczyna miałaby wystawiać pół cycka na widok publiczny?

ja zauwazylem cos takiego, oświecę cie kolego. Nie ma to absolutnie nic do rzeczy, wszystkie są takie same.

Gość Tony porządny
ze wsi odpada :o :o ale tak co mieszkała wcześniej w mieście i się przeprowadziła :) to może być :o :)

Tony, porządna jestem, wszak kwiat, który mi dałeś na poprzedniej stronie o czymś świadczy...:D Grace :D

Mam tylko jedno pytanie, dlaczego takie jesteście? Nigdy nie potraficie docenić tego ile my męzczyźni dla was robimy. Dlaczego na przykład po 3 latach związku jesteście zdolne z dnia na dzień iść do lóżka z kolejnym facetem i nic was nie obchodzi ile byłyście czasu z poprzednim. Dlaczego potraficie mając męża, dzieci, iść i zdradzać, burzyć to wszystko na co wasz facet pracował przez lata. Wy kobiety nie zdajecie sobie sprawy że ranicie inne osoby, czy po prostu robicie to dla zabawy?

Gość On przezorny
Fakt, te wulgarnie ubierające się, są strasznie grzeszne

Gość Tony porządny
Abc coś mi się wydaje ze każdemu w ramiona lecisz.... :o a kwiatka dałem bo lubię :P :D

dominik1000 masz rację,ale wiesz mi,że niektórzy z was nie są lepsi.A baby coraz gorsze!I tak znam takie łatwe z tzw.przeszlością i tak trafiły jak do nieba!I nie potrafią uszanować:(

Tony, widzisz różnimy się, bo ja nie dam...swojego kwiatka:D

Gość Tony porządny
Faceci maja jedna góra dwie partnerki :) :) a kobiety to już pierwszy raz mają za sobą zwykle w wieku 16 lat :o :o później dają każdemu.... :o :(

męcząca to nie wiem, może też, czasem 'mękolę' ;)

Gość Tony porządny
Greace* :) Jesteś fajna :) :)

Takie czasy Tony,ale szukaj i nie zniechęcaj się.Gimnazjalistki już mają nawet tzw.doświadczenia:(

Gość Tony porządny
Greace tak gimnazjalistki :o nawet nie dawno mówiono w telewizji ze urządzają sobie orgie :o :o

Tony, chcesz być gwiazdorem?:D w tych zabawach:D

Gość dla prawiczka tylko dziewica

Ale nie każdy facet ma gora 2 partnerki:( Może jeszcze plus 20:) I tacy też są.