Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On przezorny

Jak poznać porządną dziewczynę? Bo latawicy nie szukam

Polecane posty

Gość Tony porządny
Abc chyba tak to się nazywa :o :o widzę ze ABC doświadczona :o :o w tych sprawach ... :o :o

Gość w tamtych czasach kobiety
autorze,urodziles sie jakies 50 lat za pozno,teraz jestes juz skazany na te z duuuuzym przebiegiem,nawet wsrod gimnazjalistek takiej nie znajdziesz:(

Gość Tony porządny
Akurat jestem sam :) i tak mi dobrze :) nie szukam wrażeń :) czekam na księżniczkę :P :P ;)

Gość On przezorny
Najgorsze są grzesznice

To nie ejst wina ''czasów''. Teraz mamy lepsze, nie ma wojen, jest lepiej rozwinięta cywilizacja i komfort życia. To wina ludzi, kobiety takie byly zawsze.

Tony i nie spiesz się,przyjdzie.Na pewno jeseś młody,wszystko przed Tobą:)

Gość Tony porządny
Greace nie będę się spieszył :) nie chce źle trafić :o :o żeby sobie życie zmarnować... :o :o ale czujnie się rozglądam... :P ;)

Tony i coś narobił, przez Twoją opieszałość topik zamiera :D

Wszyscy faceci chcieliby mieć porządną dziewczynę, ale najpierw sami niech się zastanowią nad sobą. Bo znam to z autopsji, że dla seksu był z dziewczyną X, a potem uderza do normalnej dziewczyny i myśli że wszystko z jego strony jest w najlepszym porządku. Z pewnością taki facet nie zostanie potraktowany poważnie jako osoba z dobrymi intencjami. I nie ma się co dziwić bo to co się robi w przeszłości ma znaczenie później.

Gość Tony porządny
rozpustnice :o :o i latawice :o :o nie mają co pisać.. :o :o :)

Gość Tony porządny
prawie każda rozkłada nogi.... :o i bierze w paszczu.... :o :o ABC to pewnie wyjątek 🌻 :)

Gość On przezorny
na kafe są same pasztety :o

Gość do anets
a jak ktos jest prawiczkiem?

Gość jak było opowiadaj

odp:a jak ktos jest prawiczkiem? Wierz mi lepiej jeśli ktoś jest prawiczkiem niż facetem co to na seks z każdą mówi zawsze tak. Jest takie powiedzenie : Jaka Kuba Bogu tak Bóg Kubie. I dlatego uważam, że takiemu facetowi powinna się trafić ta nazwijmy to ładnie nieporządna dziewczyna. W końcu tylko na to sobie zapracował.

Nie da się. Chodzi mi tu o pewność że jest porządna. żyjemy w takich czasach że dziewica z biologiczną błoną potrafi być bardziej rozwiązła niż kobieta, która zaliczyła np, 50 mężczyzn. Takie to czasy.. niby cywilizacja się rozwija.. a wartości moralne upadają.. dziwne..

Gość MalutkiS
www.jak-zdobyc-dziewczyne.info poczytaj troche tutaj, wiele informacji znajdziesz które C***omogą :)

Gość Nataliiii22
ja jestem porządna aż za! i to mój problem ;)

Gość no miodzio przecież
adam mówi wam czytelnicy załużcie pluszowe kapcie i wyruszcie do biblioteki czy małej kawiarenki na przedmiesciach ,chceck this out!

Gość gość
bodyage.pl/aaab7e231d sprawdź wiek swojego ciała

Gość grty66
Właśnie założyłam konto na portalu www.chcepoznac.pl, który tak polecacie. Sama się przekonam czy naprawdę warto. W prawdzie szukam chłopaka, więc pewnie dobrze zrobiłam. Napiszę Wam co o nim myślę po jakimś czasie bycia użytkownikiem.

Gość janek33
Zamiast grać w jakieś głupie gry to już lepiej posiedzieć na jakimś fajnym portalu społecznościowym. Przynajmniej ma się kontakt z innymi ludźmi. Gra nie wnosi niczego ciekawego do naszego życia. Polecam portal randkowy www.chcepoznac.pl. A tam można poznać drugą połówkę.