Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozrywkowy Kościelny

Najbardziej obleśne i wyuzdane rzeczy, co kobiety robią w seksie

Polecane posty

" Husky a jakbyś miała faceta i z nim to robiła, a potem poznała prawiczka? Nie byłoby Ci głupio?" a to niby dlaczego mialoby mi byc glupio jakbym poznała prawiczka? ostatnio bylam w przedszkolu odebrac siostrzenice. cala sala prawiczkow tam byla i jakos mi glupio nie bylo. kolegow tez mam prawiczkow i mi wcale glupio nie jest. co mnie ich zycie seksualne obchodzi

A co ma zrobić prawiczek jak pozna dziewczynę, która uprawiała już anal?

Gość Ciotarella
a ty mi nie wyliczaj ;] juz to widze tego twojego stałego partnera buahahah :D:D:D się uśmiałam ..ja z moim będę się kochać :) a nie pieprzyć:O

a potem on pojdzie sie pieprzyc z innymi.. haha dobra pozyjesz, poznasz kilku i sie poznasz na facetach. a od mojego zwiazku wara, bo ja ci po rodzinie czy rodzicach nie jezdze

To jest logiczne, że prawiczek woli dziewicę

Gość Ciotarella
wara to ty sobie mozesz mowic do swojego psa

ojojoj ty to lepiej uważaj, bo porządni chłopcy nie lubią takich wulgarnych dziewczynek :D idz już spac, bo jutro uwage do dzienniczka dostaniesz za spoznienie :D a ja się pojdę wtulić w silne męskie ramie mmm :) paa 🖐️

Gość husky a ty uwazasz ze
prawiczek pasuje do doswiadczonej? ;)

Gość ehh husky
i ty niby studiujesz psychologie czy cos tam? kto jak kto, ale przede wszystkim to psycholodzy powinni wykazywać się wszechstronnym zrozumieniem i wyrozumiałością, czego ni chooja w twoich wypowiedziach nie widać :O 🖐️

Gość nie jest wyrozumiala
dla prawiczkow co chca dziewice

ty mi nie mow co ja powinnam a co nie :D psycholog tez czlowiek, nie mam zamiaru 24h na dobe wykazywac sie "profesjonalizmem" :D

Gość rees czas zająć się
na doswiaczonej piczy młody fiut się ćwiczy

Gość ojjjjj to
marnych mamy psychologów w tym kraju, nie dziwię się, ze ludzie tak na nich narzekają 🖐️

a psychologie studiuje dla siebie. po prostu bo mnie to ciekawi i lubie sie tego uczyć :D jak ją skoncze, przyjdziesz do mnie i zaplacisz za wizyte to moge byc pomocna, mila i bawic sie w roziwazywanie twoich problemów :P a jak juz sie tak zaglebiac w psychologie to prawiczek chce dziewicy z lęku. zwyczajnie sie boi osmieszenia :D osobiscie dla mnie to jest zalosne zeby kierowac sie tego typu kryteriami wybierajac partnera/żone a nie kierowac sie miloscią. taką osobe psycholog leczy z kompleksów jesli ta osoba tego chce, a nie klepie po glowie i mówi "tak tak rozumiem"

ojjjjj to no to sie ciesz, ze ty do tych marnych psychologow nie musisz chodzić :D

Gość niepraaawda bo
niekoniecznie lęk, moze też być tak, że ktoś jest meega doświadczony i robił wiele 'bardzo nieprzyzwoitych rzeczy' i ta druga osoba jest o tym uprzedzona(niewazne czy jest doswiadczona czy nie) i dlatego nie chce sie z nim związać, bo wie ze ma inne preferencje, nie akceptuje niektórych 'zabaw' i wie z góry że w łóżku by się nie 'dogadali'

ale ja akurat mowilam o przypadku gdzie prawiczek usilnie szuka dziewicy.

Gość milosc nie przychodzi od razu
poza tym niedziewica niedziewicy nierowna. sa niedziewice porzadne a i te puszczalskie, ktore uprawialy przygodny seks

no niestety, ale ludzie pokroju autora i celi(cos tam) wrzucaja ludzi do 2 workow. dziewic/prawiczkow i puszczajacych sie na dyskotekach. mimo, ze np ja w clubie bywam z chlopakiem ok 5 razy do roku. no i tez jeszcze nie spotkalam się z kopulujacymi wszedzie dziewczynami po kiblach... takze ja nie wiem po jakich wy miejscach chodzicie :P

Gość milosc nie przychodzi od razu
a jesli ta chec szukania dziewicy nie wynika z kompleksow?

zastanawia mnie, skad te prawiki czerpia wiedze co sie dzieje na dyskotekach... sami widac chodza do takich mordowni i jeszcze ludzi w toaletach podgladaja.. no to ja nie wiem czy rzeczywiscie są tacy porządni hehehe

Gość do Husky
a jak dziewczyna ma 22 lata i spala z 8 facetami to do jakiego worka ja wrzucic? do tych jeszcze normalnych czy juz do tych puszczalskich?

milosc nie przychodzi od razu albo jestes kobietą, albo prawiczkiem i jestes swiecie przekonany, ze to nie s kompleksów, ale mysl tak sobie mysl :P

Gość do Husky
prawiczek nie musi przeciez chodzic do grzecznych lokali. moze lubic techno i dystoketki ala ekwador czy energy

do Husky no to musisz się jego zapytac, bo ja nie oceniam ludzi na podstawie ich prywatnego zycia seksualnego. bardziej mnie interesuje charakter, intelekt i podejscie do zycia :D

koscielny-musisz szukac kobity w kostnicy. lezy na wznak,nie rusza d upą ,i nie jeczy.twojego penisa nie dotknie mozesz byc pewien. :D

no to powodzenia nachodzi sie do takich lokali a potem wyrobi sobie zdanie o kobietach, ze to same dziwki. dla mnie jedynym kryterium tego typu jest to czy partner zdradza. jak miał 30 kobiet, ale zawsze byl uczciwy i nigdy nikogo nie zdradził i skrzywdził to mogę z nim być. nie mam kompleksów i nie boje sie tego, ze mnie do jakiejs swojej byle porówna. moglabym z nim byc, jesli oprócz tego bylby miły, szarmancki, odnosił się do mnie z szacunkiem. kochalby mnie i miał poczucie humoru i podobne podejscie do zycia :D a taki prawidzek tak naprawdę pojdzie do łózka z byle kim, byleby tylko była dziewicą i nie lubiła anala... reszta nie ma znaczenia :D zalosne to jest.

Gość do Husky
a nie rozumiesz, ze kogos anal po prostu moze brzydzic? tak samo moze go brzydzic, ze kobieta robila to z kim popadnie?

Gość do Husky
a ty bys mogla byc z prawiczkiem co ma np. 24 lata i jeszcze nie spal z kobieta?