Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozrywkowy Kościelny

Najbardziej obleśne i wyuzdane rzeczy, co kobiety robią w seksie

Polecane posty

Gość nie ma i nie bedzie
ta wasza dyskusja jest bez sensu - po 1.każdy ma jakieś tam swoje kryteria po 2. to czy sie chce dziewice, nie-dziewice, prawiczka, czy nie-prawiczka wcale nie musi świadczyć o zadnych kompleksach, przyczyny mogą być różne, a moze i nie być żadnej przyczyny, z tego co zauważyłem to wiele osób zwłaszcza młodszych i niedoświadczonych woli niedoświadczonego partnera, bo po prostu uważa że obópólny pierwszy raz jest czymś pięknym i wyjątkowym, poza tym jak ktoś wcześniej napisał szczególnie oburzają sie te doświadczone, boicie się że żaden prawiczek was nie będzie chciał? :P chyba serio was to dotyka skoro takie bulwersy w każdym takim topicu, zrozumcie wkońcu że każdy ma własne 'wymogi' i preferencje pod tym kątem i ma do tego prawo

Gość Truskawaaaa
Na forum jest mnóstwo takich dyskusji,które do niczego nie prowadzą,tylko naskakują tu na siebie nawzajem,z nudów...ja tu siedzę i czytam tylko i się śmieje heh czasem coś napisze,bo mi się tez nudzi. To,że jeden lubi dziewice a inny rozwalone dupy to bez znaczenia tu,dla jednych jest to obrzydliwe a dla innych śmieszne a jeszcze innym to odpowiada.Ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie prawda?:D

Gość kobiety po analu
kału nie trzymają

Gość najgorzej jak dziewczyna
lizala facetowi odbyt

" a nie rozumiesz, ze kogos anal po prostu moze brzydzic? tak samo moze go brzydzic, ze kobieta robila to z kim popadnie?" dla mnie kazdy moze sobie robic co chce, niemniej jednak interesowania sie przeszloscia partnera nie rozumiem i nie popieram. wyrazilam swoje zdanie do czego mam prawo. jesli myslisz, ze dniami i nocami obgryzam paznokcie z takiego powodu, ze mnie prawiczek nie ze chce to... mnie rozsmieszylas :D mnie to akurat ryba cy moj partner wczesniej uprawial seks czy go nie uprawiał. jesli jemu cos we mnie bedzie przeszkadzac to droga wolna i powodzenia. na sile nikogo nie trzymam. a jak bedzie takim prawiczkiem w stylu autora, ze ma do konca zycia przezywac, ze ja juz dziewicą nie jestem.. to sama mu podziekuje :D

Gość do Husky
czyli jesli prawiczek nie odrzuca niedziewic to dziewczyna na pewno uszanuje jego prawictwo?

jesli nie mialby nic do mnie to czemu nie :D w czym prawiczek jest gorszy od prawiczka?? dla mnie w niczym.. seks to nie jest CALE moje zycie. są jeszcze inne jego aspekty na które zwracam szczególną uwage. natomiast jesli prawiczek mialby cos przeciwko temu, ze wczesniej w dlugotrwalym zwiazku partnerskim uprawiałam seks i mialby sie jeszcze mnie z tego powodu brzydzic.. to niech ode mnie spada i szuka szczescia gdzie indziej.

mialo być : w czym gorszy jest prawiczek od nie-prawiczka. *

Gość do Husky
madra z ciebie dziewczyna. nie kazdy prawiczek cos ma do niedziewic

Gość sex w aucie

Gość sex w pupe

Gość kobiety są obleśne
dają sobie do tyłka wkładać, zakładają własną ręką facetowi prezerwatywy i trzepią im gruchę łapskiem

mało tego, js lubie mojemu M. zwalić ustami... mrau :):):)

Gość ale jak w tylek nie dajesz
to jestes ok :)

Husky, lepiej się nie przyznawaj, bo zaraz zaczną pomarańcze tematy o Tobie tworzyć ;)

Gość ja jestem prawiczkiem
niedziewica nie przyjdzie, ale nie taka co uprawiala anal

Gość ja jestem prawiczkiem
najgorzej ze dziewczyn wokol maja coraz to nowych partnerow, a ja stoje w miejscu

Gość husky a twoj facet mial
przed toba kobiety?

Gość niedziewice są fajne
:)

Gość KOBIETY SĄ ZBOCZONE

Gość robienie loda w kiblu

Gość Husky lubię Cię

Gość cały seks ogólnie

Gość alayah
HUSKY popieram Cię w 100 procentach a ten koscielny to jakis zbok!!!

Gość husky nie jest nietolerancyjna

Gość fuuuuuuuuy
- lizanie facetowi odbytu -spust na twarz albo do ust -anal -głębokie gardło - trójkąciki i wieloosobowe orgie - oral na dyskotece w kiblu... fu - oraz bez mycia - inne zboczenia jak tarzanie sie w gównie i takie tam

Gość i potepia inne poglady

Gość przygodny seks

Gość nie ma już dziewic

A ja mam wrażenie że o tym po cichu marzycie, ale - pozostaje to w sferze marzeń ze względu na brak partnerki tudzież na jej niechęć do czegokolwiek innego od 'po bożemu' ;) I wam kobieta wmówiła że to be i fu, a wyście się dali wziąć pod pantofel jak ta lala :) Jak jest dwoje kochających się (ZWIĄZEK Z MIŁOŚCI) ludzi, to kij komukolwiek do tego, co robią i tyle :) Inaczej rzecz ma się w układach, gdzie kobieta jest traktowana tylko jako zbiornik na nasienie, któremu się postawi kino czy loda a zrobi wszystko - żeby nie było, odróżniam seks z miłości i seks za kasę z byle kim, w tym drugim przypadku się zgodzę, że dziwkarsko kurewskie zachowania są... Ale jeśli dwójka ludzi się kocha, to dlaczego mają nie robić czegoś, na co oboje mają ochotę i to lubią? :) To świadczy tylko o tym, że są ze sobą bardzo blisko i nie wstydzą się siebie i swojej intymności :)