Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska_wstążka

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Niebieska_wstążka

Moj facet mial wyjsc wczoraj z kumplem na piwo,przed wyjsciem dzwonil do mnie i powiedzial ze idzie tylko na piwo,napisze mi gdzie jest itd. Rano odczytalam sms ze sie strasznie opil. Na sms-y nie odpisywal,ogolnie caly dzien sie nie odzywa-pewnie za bardzo glowka boli i myslec nie da rady. Postanowilam ze sie nie odezwe do dziada :P niech ma za swoje. Jak sadzicie,mam prawo byc zla o cos takiego?

Gość peacelove69
nie przestan go kontrolowac

Gość Niebieska_wstążka
Chodzi o to ze ja go nie kontroluje,nie sprawdzam telefonu,nie marudze ze ma nie wychodzic,itd. Ale powiedzial ze wychodzi tylko na piwo a pozniej mi pisze "ochlalem sie jak swinia" to co ja mam sobie myslec. U niego ochlanie sie jak swinia=urwany film, ogolnie po alkoholu jest zupwlnie innym czlowiekiem. Poza tym wypadaloby napisac ze gdzies idzie czy cos.

tzn ze nie chciał Ci wybrudzic łazienki i chuchac nieświeźym oddechem wiec kulturalnie zapił robaka za Twoim zasięgiem nerwów...spokojnie Skarbie...i oni czasem muszą sie spepłać do cna...🌻

Gość Niebieska_wstążka
Tylko ze my jestesmy 200 km oddaleni od siebie :P pewnie zarywal jakies malolaty a pozniej bedzie mi opowiadal :O wiem ze moze troche histeryzuje ale gdybym to ja tak zrobila to wielka afera by byla i ile bym sie musiala nasluchac. Mogl napisac smsa.

To straszne, twój facet sobie popił:( Najgorsze tragedie wydarzają się, kiedy takie bluszcze stykają się z prawdziwymi problemami:o