Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozpaczinedza789

uciazliwa babcia!!!

Polecane posty

Gość rozpaczinedza789

Więc mojej mamy mama -moja babcia po śmierci swojego męża wyszła ponownie z maż (moja mama miała 18 lat) jej mąż czyli mój przyszywany dziadek miał 4 swoich dzieci i był wdowcem . babcia zamieszkała z nim i z jego dziecmi a moja mama z cioca bo nie zbyt byla mile widziana w tamtym domu. No i babcia tam sobie mieszkała z nimi no i wychowywała ich wnuki. Nas odwiedzała tylko jak przyjeżdzała do lekarza (bo mieszka na wsi) a pozatym liczyły się tylko tamte wnuczki bo babcia sie nimi codziennie od rana do wieczora zajmowala (3 dzieci) moja mama jak urodziła mnie nie miała wsparcia od własniej matki bo zwyczajnie ona wolała wnuki swoich przyszywanych dzieci. No i niedawno babcia sie poklocila z męzem (moim przyszywanym dziadkiem) i zamieszkała u nas! bo ona jest już stara i tam nie da rady sie zajmować dziecmi i ona bedzie mieszkać z nami. Mnie już strzela piorun szanuje babcie, rozumiem że jest starsza ale kurcze , my śpimy z siostra razem co jest uciazliwe bo mam łozko 1 osobowe , tata sie nie wysypia w ogole bo spi na kanapie w pokoju przejsciowym , masakra babcia rokłada gdzies rzeczy nasze wszystko ginie, nic nie robi w domu bo nie da rady (gówno prawda tam prała gotowała, sprzatala nianczyla dzieci i codziennie popieprza do jakis sklepów albo na cmentarze jakies 30 kim za miasto) jak ugotuje obiad a raczej usmazy to co ktos wczesniej przygotuje to juz ona jest zmeczona i jest wiele nieznosnych sytuacji, babcia ma samotna siostre i moglaby z nia mieszkać ale nie babcia nie moze bo TAM SA NIE WYGODNE ŁÓZKA. Sytuacje mozna mnozyc i dzielic, mama wpadła na pomysl że sprzeda mieszkanie w warszawie - które kupilismy bo kiedys tata tam pracował a teraz ja miałam jechać tam na studia i znalesc lokatorów żeby jakos sie tam utrzymac no ale moja mama wymyslila że ona sprzeda te mieszkanie żeby kupić jakies dla babci . Nie podoba mi sie to czemu ja nie mam szansy na przyszłosc bo babcia zle wybrala mezulka miala nas w dupie , mój przyszywany dziadek (ma 6 traktorów nowiskich i niezly inteeres)uwazam powinien jej kupic mieszkanie. Jakie wyjscie z takiej sytuacji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować