Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE nawidzee CIE

Zakochał się w niej

Polecane posty

Gość NIE nawidzee CIE

Witam.Mam dość on mnie wykończy mam ochotę zabić jego i ją.Już nie wytrzymuje nerwowo. Mój mąż jak to mówi zakochał się . Sam mi to powiedział w żywe oczy rozumiecie że go oczarowała że jest prze śliczna!!że z nikim mu się tak nie rozmawiało jak z nią i że ona go i tak nie zechce i jest załamany -to był dla mnie cios jeszcze nigdy nikt mnie tak nie upokorzył. a ta dziewczyna?myślałam że ją rozerwe..czarne długie włosy prawdopodobnie korzysta z solarium z tąd ta ciemna karnacja wymalowana chuda błyskotliwe wyzywające ciuchy.. ja już nie mogę wytrzymać ja chce rozwodu ja bym tego nie zniosła on też chce....ta s... zabrała mi wszystko nie nawidze go on nawet nie próbuje mnie zatrzymać co jeszcze bardziej mnie wkurza i jeszcze bezczelnie się żali że go nie chce...ja sie już nigdy z tego nie podniose

Gość Co tam sie nie podniesiesz
ja byłam w gorszej sytuacji a na dzień dzisiejszy mam w doopie exa i może mi skoczyć. Też mnie krytykował, że przytyłam, mam brzydkie zęby, ogólnie że jestem szkaradą z paskudnym charakterem. Teraz jak go ujrzałam po kilku latach łysawego, posiwiałego.. aż go pożałowałam. ja natomiast kwitnę mimo 45 lat

Gość _kredens_
zapal mu kopa i wypieprz za drzwi , bo to koniec

Gość dgggggggggggggggggggjhdd
chyba ci powiedziala ze go nie chce,to on sie w niej zakochal a nie ona w nim,przestan ja oskarzac idiotko

Gość błyskotliwe ciuchy ma
powiadasz? :D, :D, :D no to faktycznie problem...

Gość tesknie i kocham
asterka dobrze prawi; olej gada

Gość NIE nawidzee CIE
najgorsze jest to że ja czuje się totalnym dnem brzydkim zerem... szarpałam go on mnie też przepraszał że mi to zrobił!!!! że to jego wina jakbyście widziały tą szmate typowy kurewski uśmieszek śmieje mi się w twarz na ulicy głupia kurwa

Gość NIE nawidzee CIE
ta suka codziennie z innym się prowadzi a ten idiota do niej wzdycha ja nie moge uwierzyć to chyba jakiś koszmar

Gość Faceci to barany
zostaw go, bo będziesz się niepotrzebnie męczyć a on i tak będzie wzdychał do tamtej. Może jak zostanie sam to przejży na oczy co stracił. ale ty wtedy będziesz już z innym

Gość goiw b
bo Twój facet to idiota. Pogoń gnoja. Jeszcze z Ciebie pośmiewisko robi.

Gość NIE nawidzee CIE
ja wiedziałam że to tak się skończy jak nawet razem szliśmy to ta ostatnia s.. go podrywała przy mnie uśmiechała się w krótkiej spódnicy specjalnie to robi

Gość Ten Pan ma rację...
Pogoń!!!.🖐️

Ooo Matko ! Co za kurwa szmaciarz z tego Twojego męża!!! Niech spierdala do tej kurwy i niech poczuje też co to znaczy cierpieć ! Znajdziesz innego - lepszego ! Nie daj sobą pomiatać, wyrzuć go na zbity pysk i niech myka do tej swojej laluni !

Gość a niech spierdala
chuj jeden!dasz se rade! głowa do góry, pierś do przodu a gnoja wywal za drzwi na zbity pysk!

Gość NIE nawidzee CIE
ale ja go już pogoniłam to oczywiste jest dla mnie zwykłym kurwiarzem uległ wyuzdanej szmacie nie ma juz czego szukać najgorsze jest to uczucie ktore mi towarzyszy nie umiem przestac o tym myslec zajac sie czy m innym ciagle o tym mysle placze to straszne skad sie biora takie ?

Gość błyskotliwe ciuchy ma
skad się biorą TAKIE??? a może TACY??? Wybacz, ale większą winę widzę w zachowaniu twojego faceta

Idź do niego i powiedz ,że też się zakochałaś :P 23 lata, brunet, zielone oczy, wysportowany, regularnie uprawia sport, męski, wysportowana klata, wyzywające ciuchy :p No dobra przesadziłam :D elegancki, szarmancki... opiekuńczy ;] grrrr....

Gość NIE nawidzee CIE
oczywiscie ze w nim leży bo na nią poleciał ale w takich kurwach które celowo uwodzą zajetych facetów to pochwalasz?