Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheiscrazy

chorobliwa niesmialosc

Polecane posty

Gość sheiscrazy

hej! mam problem z nieśmiałością.. ogolnie nie mam żadnych relacji z mężczyznami bo strach przed bliższym kontaktem mnie paraliżuje.. a jak jakiś męski osobnik zaczyna się mną interesować to się płoszę i uciekam.. o seksie już nie wspomne.. czy ktoś miał podobny problem? prosze pomóżcie..

Gość sheiscrazy
hmm.. no właśnie troche sporo.. 25..

Gość sheiscrazy
dodam że miałam pięciu facetow z ktorymi uprawialam tylko petting analno plecowy

Gość sheiscrazy
wcale nie miałam żadnego pettingu...

Gość sheiscrazy
dzieki jarex:)

Gość tez tak mam w sumie
a raczej moze - mialem i mimo ze w sumie zawsze byla w poblizu jakas dziewczyna ktora leciala na mnie, to we mnie byla taka wlasnie dziwna blokada :o ale zwyczajnie zaczalem z tym walczyc i postepowac na przekor sobie, nawet jak czulem sie z tym idiotycznie i wiesz co, po pewnym czasie wszystko zaczelo sie odmieniac a ja oswajac z tym ze moge miec jakies relacje z plcia przeciwna

Gość weronaq1920
nie martw się , ja mam 28 lat i też nigdy nie miałam faceta właśnie przez nieśmiałość, ale pracuję nad tym i teraz jest dużo lepiej

Idź na jakąś większą imprezę, wypij kilka drinków i poflirtuj trochę z różnymi chłopami- po alkoholu będzie łatwiej, a dzięki temu nabierzesz trochę pewności siebie ;)