Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postaram się byc kulturalna

Do włąścicieli psów

Polecane posty

Zastanawia mnie ostatnio czy tylko ja spotykam się z niedorzecznymi komentarzami ludzi na temat mojego sposobu wychodzenia z psem. Gdy piesek był jeszcze mały pewna pani zwróciła mi uwagę żebym posprzątała po psie, na co ja odpowiedziałam że piesek siusiu robi, A ona do mnie "TO PROSZĘ NOCNIK ZE SOBĄ NOSIĆ" Niedawno pies przystanął przy drzewku w parku i podniósł nogę Jakas kobieta do mnie że zaraz wezwie policję bo tu nie można z psami, odpowiadam, że aby dostać się na teren gdzie można z psami muszę przejść przez park, a pies nie automat, i nie zawsze zrozumie że trzeba kawałek dalej... Czy wy też spotykacie się z taka głupotą??

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dobre z tym nocnikiem :)

Gość qaswqaswq
bo oni myślą ze właściciele jedzą kupę psią :O bo ostatnio jest moda na jedzenie kupy :O ale to są ludzie opętani wiec się nimi nie przejmuj

A tam, się przejmujesz. Właścicielką psa co prawda nie jestem, ale nie przyszłoby mi do głowy, żeby besztać kogoś za to, ż emu piesek siusiu robi. Są ludzie i taborety. Nic na to nie poradzisz.

Gość pracująca!!!!!
olej to! Stare babska nie mają co robic to chodza i szukaja zaczepek. Jasne, skąd psinka ma wiedziec gdzie sie wysiusiac

Gość nic szczególnegooo
taaa wy włąściciele psów jesteście walnięci, puszczacie swoje kundle bez kagańca i bez smyczy, jeszcze na placu zabaw pozwalacie żeby was pies srał:O:O:O czy mogę powiadomić straz miejską jak widze coś takiego???

Pierwszy przypadek to faktycznie starsza babka była, ale drugi młoda kobieta nie starsza ode mnie jakieś 5 lat! Nie przejmuje się takim komentarzami, ale zastanawia mnie skąd u ludzi taka skrajna głupota!?

W miejscach mało uczęszczanych dozwolone jest spuszczanie psa ze smyczy. Po psie powinno sie sprzątać odchody. Ale pomyśl JAK DO CHOLERY MAM SPRZĄTNĄĆ SIKI po za tym jakiś czas temu koło mnie w lasku więcej było zużytych pampersów niż psich kup. ja nie spuszczam swojego psa gdy widzę wokoło ludzi bo nie jestem pewna czy w razie czego się mnie posłucha.

kaganiec muszą mieć założony psy ras agresywnych.

Gość full metal panic
przypierdalanie o jeszcze sranie rozumiem, ale komentarze o siuśki to już nie bardzo. niektórzy nie mają co robić, więc we wszystkim znajdą sensację. olej to sikiem prostym 🖐️

Ciekaw jestem czy ktoś miał równie głupie sytuacje?

Gość aniolek1973
ojeja..... moj jamniczek ma 11 lat ile to ja sie glupot nasluchalam i od mlodych i od starych i od wszystkich niezadowolonych z zycia, strasznie mnie to denerwuje bo przestrzegam zasad a tu taka pierda cie poddenerwuje bez powodu tak zeby sie wyglupic..

Gość taa niedobra pupa
Ja mam niestety = jak się ma dużego psa to jest jeszcze gorzej. Raz weszłam do klatki w bloku, i dalej - w kierunku mieszkania. Jakiś facet też zpsem zaczął gadać, żebym nie wchodziła, bo jego pies się boi ! Nie wiem, co mnie miało to obchodzić.... Innym razem jakiś gość zaczepił mnie, że jeśli mój pies jeszcze raz zrobi kupę na jego działce, to coś tam - a byłam w tej okolicy pierwszy raz i mnie z kimś chyba pomylił.