Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitna_temperówka

Avon-co polecacie,co odradzacie?

Polecane posty

Gość Błękitna_temperówka

Jak w temacie,ktore z produktow sa godne polecenia a na ktore szkoda kasy?

perfumy i błyszczyki co fajne, ju ż lata jestem w Avonie ale jednak ostatnio stwierdziłam , ze ORiflme jest lepszy, kremy z Oriflame nawet te tanie są super!!

Gość pracująca!!!!!
No ja przede wszystkim polecam swoje ukochane perfumy Treselle oraz Little White Dress. Hmm co dobrego jeszcze, no przede wszystkim wysówana czarna konturówka do powiek.. Odradzam szampony ja mam po nich drapawice:D

Gość Błękitna_temperówka
A co sadzicie o produktach do opalania? i perelkach brazujacych?

perfumy sa ladne ale szybko wietrzeja plyny do kapieli zajebiste mialam lawendowy taki sliczny zapach... no i wg mnie tez oriflame o niebo lepszy jest

oczywiscie puder w kulkach :) ale to chyba kazda moja znajoma ma :)

perełki są super a do opalania nie używałam z avonu

Gość pracująca!!!!!
Ja uzywam perełek rozswietlajacych i nic nie widac, brązujace sa lepsze raz miałam. A temat perfum mozna pozostawic do dyskusji, gdyz podobno kazdy zapach wybiera sobie włascicieli na ktorych bedzie sie trzymał długo..znam to z autiopsji

produkty do opalania? super!!! w sumei nie za wilee używam, ale czego by tu oczekiwać?? jest taki fajny balsam rozświtljący,,,, perełki brązująśce nie chcą się na pedzel nabrać....wiele znajomych mi to mówiło

Gość perełki brązujące
są super :) polecam

Gość Truskawaaaa
szampony odradzam,a fajne są kosmetyki do oczu,cienie,maskary,kredki a także płyny do kąpieli

Gość Błękitna_temperówka
A perełki nie robia plackow na twarzy? Jak z trwaloscia?

Gość Truskawaaaa
a co do Oriflame,to ja jestem osobiście na nie

oriflame ma zajebiste balsamy do ciala, peelingi, fluidy

perełki są twarde i nie da się ich nabrać, nie kituję, nie wiem jak wam się to udaję, ja keidyś też lubiła tusze a Avon, bo rzeczywiście super malują ale tez sybko wysychją.... mozę tylko dlatego bo siotra używa tony i mi się tak wydaję...

Ja polecam precyzyjny ołówek do kresek oraz błyszczyk powiększający usta o zapachu miodu i mięty. :)

bardzo fajny jest tez balsam Planet Spa śródziemnomorski z oliwką polecam!

Gość agnieszkabulka
Polecam tusz do rzęs Super Shock. I szampon nabłyszczający do włosów. Świetne są także produkty z linii AVON SUN.

Ja akurat wole z Oriflame.Zwlaszcza tusz do rzes,on sie chyba nazywa Visions czy jakos tak.I jest swietny.Ładna czern,wydluza rzesy .Ogolnie bardzo mi przypasowal,choc niespodziewlam sie po nim rewelacji(10 zł kosztuje) a jest naprawde bardzo bardzo fajny:)

Gość karciaa1
Polecam z Avon kremy i scruby do stop. Rewelacja, nie trzeba uzywac tarki do stop. krem szybko sie wchlania. Dla mnie bomba

Gość upsssy
zdecydowanie odradzam wszelkie tusze do rzęs :-p

Gość Paulaavon
Zostając konsultantem w katalogu 06 masz wspaniały program na Start! Robiąc zamówienie za minimum 150 zł, 40% z tego jest dla Ciebie! To wyjątkowa okazja, można sporo zarobić! Dodatkowo Avon ma programy zarobkowe, w których dostajesz wartościowe prezenty! + opłata wpisowa wynosi 0 zł, + 3 tygodnie trwania katalogu, + Program na Start przewiduje też prezenty w postaci kremów i wody toaletowej w 3 następnych katalogach współpracy, + kosmetyki Demo czyli premiery z następnych katalogów, + 3 różne dostawy ( kurier, bezpłatna dostawa do domu lub osobisty odbiór w centrum), + szkolenia kosmetyczne, + produkty Netto dla konsultantek, + możliwość zwrotu kosmetyków, które nie spełniają naszych oczekiwań, + możliwość zapłaty za kosmetyki do 21 dni, + możliwość stworzenia własnego zespołu, otrzymując za to bonusy. ZAPRASZAM OSOBY Z KRAKOWA NA SPOTKANIE ! Już dziś - umów się, podpisz umowę i ciesz się zarobkiem i bonusami! DODATKOWO! Gdy wstąpisz do Avon dostaniesz ode mnie prezent! Zapraszam również osoby z całej Polski. e-mail : paulaavon@o2.pl gg : 7355403 tel. 880 247 706 żele pod prysznic są świetne, ja mam tusz SuperSHOCK MAX i nie narzekam, ładnie wydłuża i rozdziela, mam też perfumy : Pur Blanca, Little Black Dres - są śliczne, perełki brązujące są bardzo wydajne i długo się trzymają! Maseczki planet SPA też są godne polecenia. To są produkty które przetestowałam osobiście i używam ich już bardzo długo dlatego z czystym sumieniem je polecam. :)

Gość gość
Podnoszę. Dostałam najnowszy katalog i zastanawiam się co warto zamówić.

Gość gość
Dziękuję. Brak w tytule słowa sens skutkuje brakiem odpowiedzi

Większość kosmetyków Avonu ma parabeny, silikony, SLS-y i inne badziewia, a ich koszt jest ogromny. Lepiej kupić podbny badziew, a tańszy w rossmannie. A najlepiej zainwestować w dobre kosmetyki.

Gość gość
Ja bardzo lubię Avon. Głównie perfumy,błyszczyki,cienie do powiek:)

Gość gość
Odradzam wszystko, ponieważ przez tą firmę straciłam piękne włosy, oraz cera jest bardzo przesuszona, kosmetyki są mega kiepskie