Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Do wszystkich starych bab siedzących na kafeterii :)

Polecane posty

przystojniaczek ,więc napisz jakie masz zainteresowania ? Oprócz Kafee oczywiście ;)

to jest KOBIECE forum i normalne jest, że siedzą tu kobiety. a jeśli wchodzi tu jakiś facet, to oczywiste, że ma jakieś problemy/kompleksy i potrzebuje naszej porady :classic_cool: jeśli jesteś taki przystojny - wyślij mi fotę i ocenię :D

nawet jakby to co ciebie to obchodzi autorko? rozliczasz komus czas bycie na kafe?

mam wszystko czego mi trzeba nie mam kompleksów, w przeciwieństwie do was :) muhahah pryszczaty nie jestem, ani gruby i nie przegrałem życia jak wiekszość tutaj siedzących Pań...🖐️

Gość HEJ WIEŚNIAKI
PRZYSTOJNIAK TO ZWYKŁY FRAJER I WALI MU Z HOJA SEREM....:) NIE JEDNA STARA BABE BY CCIAL ZA CYCKA ZLAPAC A TAK TO SIEDZI PRZY KOMPUTERZE I NON STOP WALI KONIA...;)

nastepna madra rozlicza jak juz tu jestesmy mam problem ..:D och gdyby glupota umiala fruwac ..:D

Gość Do biednego przystojniaczka
Kobieta jest jak wino, dojrzala smakuje lepiej. Dumna jestem ze swojego wieku, wygladu, majatku. Kocham,moje bardzo wygodne zycie,dbam i pielegnuje cialo, podrozuje, robie tylko to co lubie. Takie ciasteczka jak ty, co marza zeby brac udzial w moim luksusowy zyciu, wykopuje z lozka. I nie zamienilabym mojego zycia, ani z toba, ani z mloda, czy kim kolwiek.

" och gdyby glupota umiala fruwac " to nie siedziałbyś nad klawiaturą, tylko wyleciałbyś przez okno :classic_cool:

Gość ten Pan ma rację...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:Dprzystojnieku! o jejku, posiusiac sie mozna ze smiechu, z ciebie:D jujku, co wrosles w stolek...od kompa!:D:D i skrobiesz i skrobiesz.. Powinni cie do ksiegi Guinessa wpisac, przynajmniej:P!:D ( no ale z tymi starymi babami to lekka przesada):Pszacunku ciut kobietom sie nalezy!:P czekaj ty czekaj..jeszcze cie dorwe!!!:D

Gość Autor tego topike to brzydal
Sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️

och zablysnela gwiazdeczka ,glupota pofruwaj sama sleczysz nad klawiatura:P i dziciku zacznij myslec:D

acha i siedze tu dlatego bo słucham muzyki na kompie zawsze(prawie) przed pójściem spać i akurat lubie sobie poczytać wasze nędzne wypociny i sie pośmiać. Od śmiechu aż mi sie dołeczki w polikach robią :)

Gość taaaa
:) a wasze matki najwyżej szydełkują:D:D:D Mój syn nawet nie wie o istnieniu tego babskiego forum, bo jest dojrzałym ukształtowanym facetem:D:D:D nie tak jak przystojniaczek, którego nieopatrznie matka nie usunęła:p

i po kiego ta osobista wycieczka ,o matce ? ona sie tu wypowida czy on ? ludzie troszke ludzkosci w sobie zobaczcie a nie kanla:O

salut - z kretynami nie dyskutuję :) moje doświadczenie na kafe pokazuje, że bezproblemowi i nie potrzebujący dowartościowania faceci tu nie bywają. a dzieciakiem możesz mnie nazwać, wyglądam młodo i czuję się jeszcze dzieckiem, więc nie udało ci się mnie obrazić :D

Gość tristan123
zachęciłeś mnie do przełączenia się na redtube przystojniaku:-) już sobie wyobrażam, jak robisz to sam przed komputerem w rytm muzyki:-) dziś spędzisz ten wieczór ze mną:-) fajnie:-) ja jestem sprite pamiętaj:-)

Gość taaaa
A ja o ciebie śmieciu nie zabiegam:D:D:D:D

a ja śmieci nie tykam chyba, że patykiem i sprawdzam czy sie rusza jeszcze :) żałosne pewnie dzieci muszą sie ciebie wstydzić...🖐️

przystojniaczku - zawrzyj bliższą znajomość ze słownikiem ortograficznym, bo psujesz swój wizerunek ideału, buahahah :D:D:D

Gość taaaa
Jakoś nie:)

Gość tristan123
no dalej przystojniaku:-)....jak tam- dobra nuta?;-)))

ja cie nie chcilem obrazic ..ty chilas obrazic facetow bo tu pisz (sic):P i co to az tak uwlacza?..no nie mam problemow a czasmi tu bywam wiec wysatw mi odrazu swoja jakze wrtowsciwa ideolgie :P ze jetem na pewno prwiczkiem z problemami :D

Gość taaaa
wszyscy w przeciwieństwie do ciebie gnojku na poziomie:) Ale twojej matki żal. Jesteś jej porażką:o

Gość tristan123
:-) po co mu słownik- wystarczy jego wspaniała maczuga:-) dużo traci otwierając usta:-)