Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lil_Mo

dziennik diety mej!

Polecane posty

ten wpis to postanowienie dla mnie samej ;d ze od jutra dieta sie zaczyna! i nie ma ze nie! :D bede tu pisac o posiłkach i czy mi wychodzi, a wyjsc musi po to piszę ! :D ah.. wiosna jest piękna jak i zycie ;d ah..

można się dołączyć, oczywiście ;) 8:15 serek wiejski. 10 min ćwiczeń na orbitku.

o 11 : 00 jajko na twardo, pół pomidora i pół razowej bułki teraz czuję ogromny głód i czekam na obiad.. powinnam jesc teraz o 14. ale czy wytrwam dokladnie tej godz.. ;[

Gość przepraszam że sie wtrącę
Cwiczenie na orbiterku to ćwiczenia aerobowe i one skutkują dopiero jesli są wykonywane powyżej 30 minut. Tak wiec jesli wskoczysz na orbiterek nawet 10 razy po 10 minut to tak jakbyś nie ćwiczyła wcale...niestety Powinaś ćwiczyć raz dziennie po 45 - 60 minut. Wtedy tłuszczyk bedzie niknął w oczach ;)

dzieki, nie wiedziałam tego ;) ale ja tu musze zapisywać bo w zeszycie mi się nie chce, aby pilnować siebie.. ;] :) 13 20 pół słoiczka gołąbków Pudliszki i 2 kartofelki małe :D

Lil_mo...tyle co zjadłaś do tej pory ja jem przez cały dzień. Co to za dieta?:)

Gość dsssfds
ojejje "pół słoiczka gołąbków Pudliszki" ale to nie jest chude! tam sam tłuszcz

Gość oligarchia plebejska
też bym się dołączyła...

Gość dsssfds
"pół słoiczka gołąbków Pudliszki " ale to nie jest chude. to sam tłuszcz

dietetyk mi ułożył taką diete, schudłam na niej mase kg ;d a teraz to tylko dla sportu sobie spalam bo wiosna idzie ;)

Gość zielonedrzwisd
nie wierze ze dietetyk ci zapisał gołabki ze słoika o matko. co to za dietetyk???

Nie jestem na diecie, ale kalorycznie mniej więcej tyle własnie zjadam, co ona do południa. Lil czemu nie pijesz wody??? ani nie jesz żadnych warzyw czy owoców? Przyznaj sie, ze ta dieta to Twój wymysł...a nie zasłaniaj się dietetykiem, który kazał zjeść ci na śniadanie serek wiejski, zaraz potem jajko z bułką i gołąbki przesiąkniete konserwantami, a do nich nawet żadnej sałatki czy pomidora:-O

ja wam nie muszę sie tłumaczyć, odchudzam się dalej ;d koniec jak na razie posiłków ;d moze skusze się na warzywka albo omleta, ale lepiej te warzywka no.. ;p to tyle. ćwiczyłam na orbitku godzinkę! :)

własnie zjadłam pół paczki warzywek z hortexu z plasterkiem sera zółtego, zapieklam to i wyszla mi super zapiekanka ;d huraa

chce mi sie popcornu takiego cieplutkiego AAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;(

Gość sasddss
jakas benadziejna ta dieta. przyznaj sie sama ja sobie wymyslliłas? omlet???? czy ty wiesz ile zółtka mają kalorii? zaden dietetyk nie zaleci w diecie zółtek.

11 00 pół makreli wędzonek z połówką razowej bułeczki i herbata zielona, ogórek 14 15 moje spagetti ;d + orbitek 40min

przed 20 00 bułeczka razowa i 2 płaty śledziowe marynowane.. :( nie powinnam ale zjadlam ;d az lżej ;p

11 dwie kanapki z szynką i serem i warzywami + herbata ziel 3 00 kalafior moj przepisowy ;p cdn.

Gość ala21
ja dzis jadlam ciastko z galaretka i szynke. To duzo?

8 serek wiejski z truskawką 11 jabłko + mały jog natural 14 2 małe kottlety z piersi kurczaka + 2 małe kartofelki i duzy pomidor + woda 18 20 pół makreli wędzonej i kromka chleba + pomidor i herbata zielona