Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Dziewoja

Emocje mnie zżarły...

Polecane posty

Gość Młoda Dziewoja

Mam 15 lat, okej. Młoda, głupia itd. Mam chłopaka od roku. Wszystko było ok, aż poznałam innego. No nie powiem, zauroczyłam się trochę. Piszemy dużo. W końcu się spytałam, czy dla niego to coś wiecej, to mi napisał, że tylko przyjaźń. Mimo tego zauroczenia to się ucieszyłam, bo fajnie by było mieć takiego przyjaciela. Doskonale się dogadujemy. No ok.. Wczoraj do niego przyjechałam w końcu bo nalegał. A wcześniej on przyjeżdżał. Byliśmy najpierw z ekipą tam od niego, ale cały czas szliśmy przed nimi i rozmawialiśmy. Albo nawet jak nie, to szedł obok mnie i zawsze się starał obok mnie iść. Potem nas zostawili i poszliśmy do lasu. Usiedliśmy się na jakiś pieniek i jeszcze rozmawialiśmy, po czym zaczęliśmy się łaskotać i wylądowaliśmy na trawie. Trochę się, że tak powiem "rzucaliśmy" ;) No i te dotyki. To wszystko. Wywołało u mnie takie emocje i burze, że się pogubiłam w tym wszystkim. Zapytałam, czy coś dla niego to znaczyło i napisał, że nie. Że on mnie bardzo lubi, ale jak przyjaciółkę, ale i tak było zajebiście i mam wpadać częściej. W sumie to odetchnęłam z ulgą, bo trudno by mi było porzucić kogoś z kimś byłam ponad rok.

Gość Młoda Dziewoja
Ale jednak co prawda to prawda, że kobiety są bardziej emocjonalne. I to nie mówie, że to jakaś choroba, albo niestałość emocjonalna. Jakby co. Ale przypomnijcie sobie jak to było mieć 15 lat. I te wszystkie zauroczenia, miłości. To praktycznie jedyny problem(a czy ja wiem czy problem?:) ) nastolatka. Te spojrzenia, uśmiechy, przypadkowy dotyk ręki. To wszystko, co sprawia, że czujesz się być szczęśliwszy. Oczy ci się świecą. Za każdym razem jak pomyślisz o tej osobie to bezwarunkowo sie uśmiechasz. To jest dopiero raj. Nic więcej nie potrzeba:)

Gość uo kurfa
spytalas czy laskotki cos dla niego znaczyly, bo z ich powodu chcialas rzucac chlopca z ktorym spedzilas ponad rok? a nie czas do spania jednak? :D

Gość Młoda Dziewoja
Nie zrozumiałaś chyba. Spytałam, czy to, że tyle rozmawiamy(potrafimy rozmawiać ze sobą dzień w dzień od rana do wieczora), te gesty, że cały czas na mnie patrzy szczęśliwymi oczyma i przy tym się uśmiecha, pomaga mi, nie odstępuje mnie na krok, nawet kiedy są jego najlepsi kumple i coś od niego chcą, nawet te "łaskotki" w krzakach, które jednak przerodziły się w nie wiem jak to nazwać,... Bardzo delikatny i czuły masaż. Jak siedzieliśmy to próbował być naprawdę blisko mnie. Blisko mojego ciała, twarzy. Chciał mnie pocałować, w delikatny a nie nachalny sposób, ale nie pozwoliłam.. Taaaa.. Ale pytanie zadałam krótsze jakby co :P

ehh jak ja mialam 15 lat to chodzilam bodajze do 2 gimnazjum i wtedy jak sie koles na mnie popatrzyl to bylam w 7 niebie a co dopiero jak przypadkiem przechodzac obok dotknol mni ereka czy nawet ubraniem hahah ahh to byly czasy....heee dzisiejsze 15 to juz maja staze po rok z chlopakiem hee takze powiem tyle: jestes mloda bardzo mloda wiec sie nei przejmuj tym ze chodzisz z kolesiem rok bo niedlugo zerwiecie i znajdziesz innego he

a nie uwazasz ze to najglupszy powod dla ktorego sie z kims jest "bo jestem juz z nim ponad rok" :o

Gość nerwuska iaia
czytam to z usmiechem na twarzy bo mi tez przypomnialay sie stare dzieje ...zazdroszcze Ci tego :)

Gość nieznany
powagi od 15latki wymagasz? :D

Husky no wlasnie a potem ludzie sa z soba 6 lat bo tak nie wypada zerwac potem slub, a potem skoki w bok bo jest nudno;]

Gość Młoda Dziewoja
No nie. To nie jest jedyny powód. Dobrze się dogadujemy, nigdy nie jest nudno. Każde spotkanie wygląda inaczej i ma coś w sobie, nawet jeżeli spędzimy wieczór przy filmie wylegując się na kanapie. On nadal się stara, dzwoni czesto, widujemy sie rowiez czesto, przejmuje się mną, dba o mnie, jest miły, nie pokłóciliśmy się jeszcze ani razu przez ten rok. Aż dziw, że takie rzeczy się zdarzają, a zwłaszcza, że ja jestem kłótliwa w cholerę i chamska... Nie wiem więc dlaczego tak się stało, że mimo wszystko, że jest tak dobrze zauroczyłam się innym chłopakiem. Mówi się, że jak jest za dobrze, to w dupie źle i się tego nie docenia, nie prawdaż? No to mi sie takie coś zdarzyło. Ale serio pogubiłam się w tym wszystkim. Czuje jakbym miała autostradę w brzuchu i głowie, po której jeżdżą dwa samochody i czasem się zderzają ze sobą. Szczęście, niepewność. Tylko to czuje ostatnio. I non stopa gadam o tym drugim i nie potrafie i nikim innym...

Gość Młoda Dziewoja
a tak w ogole ile wy macie lat, że już musicie mi zazdrościć?:)

Gość Młoda Dziewoja

Gość Młoda Dziewoja

Gość Młoda Dziewoja
ech no i cisza:P

Gość Młoda Dziewoja
Dzień dobry! może dzisiaj będzie więcej ludzi :P

Gość kuuutwaa
spiepszajcie małolaty :O to portal dla starszych osobników, a nie dla takich gimgó.wien 🖐️

Gość Młoda Dziewoja
Pieprzeni nietolerancyjni idioci... Prawie jak kurwa mać rasizm :P A przepraszam bardzo, portal to jest dla płci pięknej więc równie dobrze możecie wykopać stąd samców. Phi !