Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanadol56Do

czy macie zdazenim ba erotyczne z ubikacji publicznej

Polecane posty

Gość kanadol56Do

Kiedys btlem wtoalecie w parku, bylem rozebrany i walilem konia patrzac przez dziorke na przechodzace dziewczyny, w pewnym momencie do toalety meskiej weszla dziewczyna [chyba specjalnie] zaczelem walic konia tak aby uslyszala ze tam jestem i to robie, wytrysnalem bardzo szybko i wyszedlem do pobliskich krzakow gdzie rozebralem sie ponownie , chyba mnie obserwowala bo zaraz wyszla i poszla do krzakow w ktorych bylem, rozebrala sie i nic nie mowiac zaczelismy sie razem masturbowac. Bylo to wspaniale przezycie erotyczne

Gość księżniczka przedwiośnia
ja też mam fajne przeżycie z publicznej toalety, z tym, że moje było prawdziwe. Kiedyś wygłodzona, po miesiącu celibatu kochałam się z mężem w toalecie na stacji benzynowej w Pile. Rok później byliśmy przejazdem w tym samym miejscu i też to wtedy zrobiliśmy. Miło to wspominam.

Gość Marekk...
mi zdarzalo sie nieraz wchodzic do publicznej toalety, np. w zakladzie pracy po to tylko by wlozyc glowe do muszli klozetowej, wachalem wtedy te zapachy z sedesu i onanizowalem sie.. wachalem rowniez zapachy z pisuaru..