Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuggidembowe

Nie spi ktos? Mam problemos

Polecane posty

Gość Fuggidembowe

Kurcze nie lubie uchodzic za jedze, ale nie lubie jak mnie ktos wykorzystuje. Dzis po pracy zastanwiam sie czy przesadzilam, czy mam racje. Kolega w pracy. Nowy. Poprosil raz o fajke. Dalam. Poprosil drugi raz, dalam z westchnieniem (jest mozliwosc kupienia u nas fajek z tym, ze sa drozsze). Kolega przyszedl po raz trzeci chcial mi zaplacic za kolejna fajke. Nie chce zeby mi placil, bo to i tak rozpierdziela moj plan fajkowy (znaczy on by zaplacil za jedna druga a ja zaraz musze nowa paczke kupowac). Dalam mu w koncu fake, kasy nie wzielam, ale dalam mu do zrozumienia, ze ma sam zorganizowac sobie papierosy. Oczywiscie przylazl po kolejnego szluga. Swierdzilam , ze nie bede jego sponsorem. Oburzony rzucil mi kase na stol i poszedl. Kurde no! Co myslicie o tym?

Gość jjjjjaaaaa
mysle ze ta fajak to pretekst :)

Gość Fuggidembowe
Pretekst do czego?

Jak nauczył się palić to niech nauczy się też kupować

Gość Fuggidembowe
No wlasnie o to mi chodzi. Nigdy od nikogo nie debie. Nie ma kasy nie ma palenia. A ten do mnie jak do kiosku. Pewnie, ze w sytuacji awaryjnej poczestuje. Ale nie lubie sepow...

Badz stanowcza, wtedy przyczepi sie Rzep do kogos innego, nie reaguj na fochy, obrazania, on tak pewnie zawsze robi, jeden jest okey ale takie wspolne palenie paki, eee powiedz mu: Nauczyles sie palic naucz sie i kupowac :) p.s. Polecam to: http://www.allen-carr.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=29 http://www.allen-carr.pl/ KSIAZKA JEST Z...!!! Dziala! Dzial! Dziala?! 🌻😘😘😘😘😘😘KOBIETY A PROBLEMY W ZWIAZKU... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .............................wystarczy zaczac czytac..................................... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=0

Gość Fuggidembowe
Ale jak mi rzucil kase ze slowami "przeciez chcialem ci zaplacic" poczulam sie nieswojo...

Gość zyrafkaqqqqq
a ja mysle, ze jest jakas totalna ciota... ten gosc nie ma dumy i honoru...

Gość Fuggidembowe
Dzieki za wasze opinie. Potwierdziliscie moje przemyslenia. Nic mnie tak nie wkurza jak wyludzacz, ktory na koniec odwraca kota ogonem. Ja miekka doopa zawsze jestem. Daje co mam. Ale bez przesady. Zlaszcza ze z kasa mam cienko ostatnio. A on nota bene lepiej zarabia...

Sama sobie odpowiedzialas na pytanie, to cham bezczelny, najpierw zebrze, korzysta z kogos uprzejmosci, potem proponuje kase bo wie ze i tak ktos nie wezmie i tak sobie pali na koszt tego i owego, musisz byc twarda, do chama trzeba chamsko :)

Gość Fuggidembowe
chcialabym zeby mnie zerznal

Gość Fuggidembowe
No widzisz Sodalite i na koncu czlowiek sam musi byc chamem zeby sobie z chamem poradzic... Ehhhh.... Ale ten moj cham to sie dzis niezle wykolowal. Bo kasa ktora rzucil na koniec starczylaby na 2 paczki. Nie wzielabym normalnie. Ale on wyszedl do domu. A nie chcialam dalej cyrkow robic, wiec koniec koncow wlozylam do portfela. Nie sadze, zeby jeszcze ode mnie probowal sepic. :) Ale jak sprobuje to posle go w cztery diably.

Gość Fuggidembowe
Podszyw wez wysil sie bardziej

co to w ogole za opcja z tym placeniem za fajki.. wezmie ktos ode mnie 4 sztuki i da mi 2 zł i co ja sobie z ta moneta zrobie? nie pojde sobie kupic przeciez fajek na sztuki.. a mi sie np wlasnie skonczyly i 4 bylyby jak znalazł. swoja droga samo takie zawracanie dupy jest nie na miejscu :D

hahah nie no miej swoj honor i oddaj mu ta kase :o powiedz mu, ze cos wczoraj u ciebie zostawil..

Gość Anq26
Za tą kasę co ci dał kup fajki i zostaw w firmie..jak zawoła o fajkę to powiedz, firmowe, które zasponsorowałes są w tamtej szufladzie...

Gość Fuggidembowe
Fajne pomysly z tymi fajkami, z tym ze on mi wisi tez kase... (nie wspominalam bo to inna historia). Wiec wzielam to na poczet dlugu...

ja raz sobie kupilam fajki za 30zł to sie dopiero stado sępów zleciało.. "a co to jeeest? poczestujesz jednyyym?"