Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj kumpel jest rasista

moj kumpel jest rasista

Polecane posty

Gość moj kumpel jest rasista

moj kumpel jest rasista i czesto opowiada kawaly o zydach. czasami rzeczywiscie jest smieszny, ale troche przesadza. jak mu to delikatnie powiedziec?

Gość jedź z nim na wakacje
do Izraela, wczasy nad Morzem Martwym i albo się wylczy ze swojego rasizmu albo go tam zabiją

Gość raczej nic z tym nie zrobisz
Moj ojciec nienawidzi Zydow,smieje sie z Murzynow,na Hindusow nie powie inaczej,jak "brudasy",to samo o Azjatach itd.Probowalam z nim kiedys porozmawiac na ten temat,to nie dosc,ze dostalam opierrdol za bycie tolerancyjna,to jeszcze potem przez dluuuuuugi czas mi z tego powodu dokuczal i kpil na kazdym kroku.Dodam,ze uwaza sie za idealnego katolika,ktory po smierci pojdzie prosto do nieba i nic nikomu nigdy zlego nie zrobil (a zrobil i to az za duzo),a ja z tym toksycznym (duzo by o tym pisac) tatusiem nie utrzymuje zadnego kontaktu🖐️

To, że opowiada kawały nie znaczy że jest rasistą. Zapisał się do jakiegoś ku-klux klasu czy coś takiego ? Dzisiaj jedyna rzecz o jakiej wolno opowiadać kawały to jest kościół - opowiadanie kawałów o czymkolwiek innym nazywa się dziś "nie tolerancja"... Kawały można opowiadać o czym się chce i kiedy się chce. To ty jesteś nie tolerancyjna wobec swojego kolegi.

Gość z rasizmem się człowiek rodzi
sama nie wiem czemu ale mnie , np : obrzydzają czarni , i jakby ktoś mi kazał ich nie wyzywać to bym kazała mu zamknąć ryj :classic_cool:

Gość persefonae
ja mam podobnie mój przyjaciel jakiś czas temu zaczął się zadawać z faszystami... :O na co dzień to wspaniały człowiek, ale czasem, jak się rozpędzi z głoszeniem swoich poglądów to strach słuchać...

Gość Mocek Icek Rozensztajn
Polaki wysysaja antysemityzm z mlekiem matki, aj waj :(

Temat modny bo zastrzelono(to wyjaśnia właśnie prokuratura) murzyna, ale media już wydały wyrok.. to efekt tego że policjant to rasista. Sądowi pod presją mediów i protestów społecznych(wczoraj takie miały w Warszawie miejsce) ciężko będzie podjąć obiektywną decyzję. Kiedyś bywałem dość często na "stadionie" jak i na bazarze w jego okolicach. Nie uważam się za rasistę, ale handlujący tam ludzie (chyba wszystkich narodowości) do dzicz. Po prostu dzicz.

Gość ale z niego ćwok
a ja mu życzę, no wam wszystkim o takich poglądach życzę wyjazdu do kraju, gdzie nagminnie opowiadają głupie kawały o Polakach i gdzie się z nas śmieją i uważają nas za głupich, pijących i kradnących imbecyli, a zapewniam was, że takich krajów nie brakuje

Nie znoszę rasistów. Nie sądzę żebym mogła spotykać się z kims ( o przyjaźni nawet nie ma sensu wspominać) kto ma takie poglądy. To bardzo źle świadczy o takim człowieku i poniekąd o osobie, która jednak chce kontynuować taką znajomość

Gość wstydzcie sieee
a ja tez nie lubie innych, ja mysle ze kazdy ma swoje miejsce na swiecie POlacy w polsce a inni u siebie i wypad stad

powiedz mu w prost ja tak robię ponieważ nie znoszę rasistów, mój znajomy zawsze żartował z czarnych i mnie to wkurzało powiedziałam mu ze to nie jest zabawne i jeśli jego to bawi to jest kretynem:-)

Gość Ela elizka
ja jestem rasistą od pewnego czasu, nie nawiedzę Białorusinów bo są to ludzie bez wstydu, bez honoru, bałaganiarze, wścibscy i wszystko robią na złość innym. A znam ich bardzo dużo i wszyscy których znam są tacy.

Gość gość
gdy czarny lub arabus idzie za ręke z europejka to nic mu nie jest. gdy Europejczyk idzie po arabskim kraju z arabka za reke to ja kamienują a europejczykowi wpuchaja granat w morde. kto jest rasista i nietolerancyjny?

Gość gość
To niech Irlandczycy wypiertolą Polaków z Irlandii, bo są tam zarazą, a Anglicy z Wielkiej Brytanii, bo Polacy to ś****wo i brudne góvvno.

Gość gość
Mój kumpel zawsze mawiał: Ja tam rasistą nie jestem, ale my sie do Afryki nie pchamy.

Gość gość
mówicie o żydach nie jestem rasistą ale pogdybajmy jak widzicie dzisiejszą Polskę oczami wyobrażni bez tej podłej wojny II światowej chętnie zobaczę jak widzicie społeczeństwo?

Gość gość
A kto mnie zmusi, abym polubił murzyna ???

Gość gość
Największymi rasistami są właśnie murzyni. Wystarczy pojechać do ich krajów i tam pomieszkać. U nas murzyn chodzi sobie wszędzie ,gdzie tylko możliwe i nic się nie dzieje. Broń Boże krzywo spojrzeć na niego ,to zaraz obrażony i wielkie pretensje. A wystarczy że "biały" u nich wejdzie w dzielnicę murzyńską ,to jak wyjdzie pobity,goły i bez butów ,może mówić ,że "urodził się w czepku". Najczęściej słuch o nim zaginął...