Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a myslalam ze tylko ja

czy to pradwa, ze jak sie ma rope w zebie to znieczulenie nie dziala ?:(

Polecane posty

bo bede miec usuwana u chirurga piatkę u dolu po lewej stronie, zktorej mi juz zostala polowa zeba :o na dodatek mam rope, .. myslalam ze najpierw daja antybiotyk zeby zeszla ropa, a w najgorszym wypadku sciagaja ja igla.. ale nie ze na zywaca drą zeba :(:(:(:( :

Gość tak to prawda ze jak jest ropa
to znieczulenie nie dziala!

Gość bardzo pilna sprawaaaa
tak,najpierw musisz wyleczyc stan zapalny -antybiotyk

Gość bruuuuuuummmm
jezeli ząb Ciebie nie boli to niech przepiszą ci antybiotyk i wtedy idź usunąć, jak opuchlizna zejdzie.W takich przypadkach ból rzeczywiście jest przy usuwaniu przy znieczuleniu

Gość koktajlowa mucha
kup w aptece propolis bo to bardzo dobre na stany zapalne.Ja uzywam za kazdym razem jak czuje ze cos mi sie dzieje i zawsze pomaga.Na razie nie stac mnie na dentyste

Nieprawda. Idź prywatnie. Jeśli znieczulenie nie podziała, to przed samym wyrwaniem dostaniesz jeszcze jedną dawkę znieczulenia bezpośrednio pod ząb. 2 razy miałam tak wyrywany ząb, antybiotyki nie pomogły wcale i trzeba było rwać. Nic nie bolało!

Gość no ja raz tylko
trafiłam do dentysty z ropą pod zębem - a jak się póżniej okazało pod dwoma , miałam znieczulenie ale nie wiem po kiego grzyba :O:O:O , powiem szczerze że milej wspominam poród :O , ból tak potworny że ciężko to opisac , może tobie się uda zlikwidowac wcześniej ten stan zapalny

Gość prada d
ja to nigdy nie bede mieć znieczulenia bo mam epilepsje. teraz to boje sie chodzic do dentysty zaraz zaczną sie mordengi

bylam dzis u dentysty i sie go pytalam wlasnie o rope a znieczulenie, i mi powiedzial ze to zalezy ze ja nie mam stanu zapalnego tylko jakies nacieki, i zebym poszla szybko to usunac. wiec mnie uspokoil:) mam ta rope juz ze 4 lata:o

Gość gośćiwona
Nie prawda.wlasnie wróciłam od dentysty miałam usunięte korzenie i ząb z ropa znieczulenie działa.bylam u chirurga.nie wiem czy po zejściu znieczulenia będę odczuwała ból ale najważniejsze ze nie bolało usuwanie

Gość Znieczulenie

Moj syn miał wyrywanego mleczaka i też był stan zapalny, dostał znieczulenie które nie zadziałało w 100% i tylko sie bólu najadł