Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatełko we mgle

NOWA> Zaczynamy starania...

Polecane posty

Gość swiatełko we mgle

jeden z wielu tematów ale każdy jest inny staram się o dziecko z mężem i czekamy na dwie kreseczki.. Nie mam z kim o tym pogadac, wymienić się doświadczeniami.. Napiszcie kobietki jak było w waszym przypadku pozdrawiam

Gość kasika1976
Hej.... a ile czasu sie staracie i czy robiliscie juz badania dlaczego dzidzi niet? Ja staralam sie 13cykli tez pomalu zwatplilam ale koniec konców jest juz 23 tydz. czli 6 m-c. A problem byl u mnie - wysoka prolaktyna. Nie wiem jakie badania wykonalas ale warto sie przebadac jak pol roku nie wychodzi.

Ja juz jedno urodzilam 20 miesiecy temu to raczj zdrowi z mezem jestesmy tylko pewnie jeszcze nie czas na nas

Gość kasika1976
Monia...e to tylko czekac na powodzenie niebawem 3 cykle to pikus u zdrowej pary ale pytam zalozycielke ale jak tytul NOWA - to pewnie dopiero poczatki.

Ja się stram 2,7 m-cy, tzn przez jakiś czas to była tylko miłość bez zapespieczenia, ale po roku nic, badania itd... Mój mąż ma słabe nasienie-choć jest już na świecie jedno dziecko z tegoż nasienia, więc ciągle mamy szanse... On bierze dużo specyfików, ale ma nie sprzyjającą pracę, a ja na czerwiec mam kilka skierowań do kliniki. Na badania chormonalne i monitorowanie jajeczkowania. Dodam, że jestem już wsciekła, głównie tym, że kiedyś przez przypadek dziecko powstało, a moje czyt.nasze :( :( :( ???

Ja w 1 ciaze bez problemu zaszlam a teraz sie tez nie zabezpieczamy. Ale to ostatni cykl jaki sie staramy szkoda mi czasu a pozniej rozczarowan

hej dziewczyny my z meżem staramy się już od ponad pół roku, z miesiąca na miesiąc czuję się coraz bardziej bezsilna... ale ciągle mam nadzieje, ponoć nadzieja umiera ostatnia :P niedługo powinnam dostac okres... i ciągle mam nadzieje że się nie pojawi i tak co miesiąc, może coś ze mną jest nie tak??

po trzech cyklach Ci umarła?? nie przeginaj kobieto. trzy cykle to tyle co nic.

Gość swiatełko we mgle
no tak my dopiero zaczynamy sie starać teraz po przytulankach czekam na okres jeszcze do weekendu Monia 231 w pełni cie rozumiem te rozczarowania.. to może nie starajcie się na siłe ale kochajcie cieszczie soba i niezabezpieczajcie i napewno wyjdzie. Ja bym bardzo chciała by sie udało jak najszybciej ale wiem ze to nie jest ot tak hop siup... tym bardziej ze to pierwszy nasz cykl... Życzę by się udało trzymam kciuki ja sie nakreciłąm heh doszukalam sie u siebie kilku "objawow" ale co to za objawy jak przed miesiaczka nie da sie stwierdzic... pewnie tylko moja wyobraznia...

Juz ma jedno dziecko a w sprawach ciazy nie jestem cierpliwa i tak bylo ostatnio i sie udalo. Dlatego im szybciej strace nadzieje to moze maluch sie szybciej pojawi bo nie bede o tym myslala

Gość swiatełko we mgle
a powiem Ci, że to i prawda naprawde. Ja Ci życze jak najlepiej i jaknajszybszego udania. a w tym miesiącu jak masz? też czekasz na termin miesiaczki czy dopiero przed staraniami w tym cyklu?

Gość optymistka w kazdym calu
jesteście denne , bez kitu denne , za robote sie weźcie a nie tu pierdolic o cyklach i zalamkach po 3 miesiączkach ja nie wiem gdzie wy macie mózgi , a ta jedna na górze od "badń CHormonlanych i zPespieczeń " niech sie zacznie orotgrafi uczyć a nie dzieci robić

Gość swiatełko we mgle
a Ty optymistka w kazdym calu za kogo sie uwazasz? Dla mnie to Ty jesteś denna!! Skoro Cię to tak boli, że o tym rozmawiamy to po co odpisujesz na takich topikach??? W ogóle ich nie czytaj. My jesteśmy dla Ciebie denne a ty dla Nas PUSTA !!!!

Gość mama3 latki
Witam was dziewczyny,mogę się przyłączyć .My z mężem też zaczeliśmy starania o drugie maleństwo,przy pierwszym staraliśmy się rok,modle się żeby teraz to szybciej poszło ,tak marzymy o drugim maleństwu

Gość optymistka w kazdym calu
sperma mojego męża jest kiepska , robimy przytulanki , staranki ,--- wypisujecie bzudry , nastepny posrany topic o gównie

Gość a tu sie zgdzam
zaśmiecacie forum następnym pseudo inteligentym topickiem

Gość swiatełko we mgle
mama3 latki Witamy :) No jednego skarba juz masz :) napewno sie uda podobno im bardziej upragnione tym wieksza radość :) az rok sie staraliscie sporo... mnie to przeraza pierwszy miesiac dopiero tez bym chciala jak najszybciej... :) optymistka w kazdym calu wiecej nie wypowiem sie na Twoj temat... dla Ciebie on jest denny bo Cie nie dotyczy, krytykujesz inne, że np nie znają ortografi a ty nie masz kultury... Nie potrafisz sie zachować i co gorsza masz ubogie słownictwo!!! Cyt: "....posrany topic o gównie.."

"jesteście denne , bez kitu denne , za robote sie weźcie a nie tu pie**olic o cyklach i zalamkach po 3 miesiączkach ja nie wiem gdzie wy macie mózgi , a ta jedna na górze od "badń CHormonlanych i zPespieczeń " niech sie zacznie orotgrafi uczyć a nie dzieci robić" wchodzisz na forum tematyczne, poświęcone m.in. płodności. Czego sie spodziewasz, rozmów o łyżwiarstwie figurowym?... w sprawie ortografii - wyjątkowo się z Tobą zgodzę.

Gość optymistka w każdym calu
tak mam strsznie ubogie słownictwo , a ty sie idz martwic o sperme mężusia i przestań łykać to ma iśc w inne miejsce jakbyś nie wiedziała ... i wcale nie do dupska , w jeszcze inne miejsc frajerko

Gość a tu się zgdzam
prawda jest taka ,że codziennie powstają takie topicki i już to jest nudne , dołączcie gdzies moze bo te "kółka różańcowe, modlące sie o dzieci" już są nudne z lekka

Gość swiatełko we mgle
optymistka w kazdym calu skąd wiesz gdzie on mi kończy? a w sumie poszczekaj dalej może Ci ulży....

Gość optymistka w każdym calu
no wiem gdzie kończy ,na pewno nie w twoim piździsku bo juz dawno bys maiła bachora abuahahahah

Ja juz jestem po staraniach i 12.06. mam dostac@ To wszystko sie okaze

Monia a ja mam dostac 10.06 @ tak bardzo bym chciała miec dzidzie że już się martwie że znowu się nie uda... Zobaczymy Monia trzymam kciuki!!!

Gość swiatełko we mgle
a ja mam dostać 8 czerwca ale się boje... jeszcze 7 dni :( od owulacji bolą mnie jajniki, piersi ale tylko przy dotyku itp dziś rano wstałam i przy dotyku piersi bolą jeszcze bardziej... Nie wiem co o tym myśleć to pewnie przez nadchodzącą @ :/ innego powodu nie widzę :(

Ja za was tez trzymam kciuki!!!! A mi nic nei jest w sumie to nigdy nei czulam kiedy @ ma przyjsc chociaz ostatnio przed przyjsciem@ bolało mnie podbrzusze. A ja tam juz nie czekam bedzie to bedzie a jak nie to wtedy sie bedziemy cieszyc:D

Hej dziewczyny!! To ja dołączę do Was. Byłam na innym topiku ale po miesiącu 1/3 kobiet zaciążyła i topik przekształcił się w ciążowy a większość starających pouciekała bo jak tu się pożalić komuś kto już gada o USG, płci i innych ciążowych problemach. To może się przedstawię. Mam 28 lat, to nasz 4 cykl starań. W sumie pierwszy nie powinien się liczyć bo był bardzo dziwny, ponieważ wcześniej brałam hormony z powodu torbiela na jajniku. Dzisiaj jest mój 35 dc, owulację miałam 27 dc. W tym cyklu miałam bardzo późną owulację z powodu dużego stresu spowodowanego ważnym egzaminem. W tym cyklu po raz pierwszy używałam testów owulacyjnych i czekam teraz na wyniki. Pozdrawiam

Gość swiatełko we mgle
Witaj :) to ile zostało ci jeszcze czekania do terminu miesiączki? mi do przyszłego weekendu.. Masz racje ja zanim założyłam ten topik też pytałam na różnych forach ale nikt nie odpowiadał wszystkie zajęte sobą, tak jakby nie widziały.. :( a pózniej wielce oburzone, że kolejny topik. Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, zachowują się tak jakby kafe miła ja nie wiem ograniczona liczbę tematów...:(