Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukaaa

jakie są objawy depresji?

Polecane posty

Gość sukaaa

na nic nie mam już sił, każde wyjście z domu jest dla mnie poważnym wyzwaniem, zmuszam się do uśmiechu i rozmów z ludźmi :((((

Gość przewaznie źródłęm depresjii
jest nieróbstwo

Gość sukaaa
przyczyna jest bardziej banalna ale o tym pisać nie chcę

Gość sukaaa
może ktoś doradzić czy to depresja i co dalej?

Gość odchudzająca się a co
jejku, jak nie chcesz powiedziec co ci jest i jakie Ty masz objawy no to co Ty myslisz? a moze po prostu brzuch cie boli?? jelsi chesz uczciwej pomocy to uczciwie powiedz co ci jest.

Gość sukaaa
przecież napisałam że straciłam radość z życia, ciągle becze,na nic nie mam sił itd

Gość też z depresją
tak to jest depresja musisz iść do lekarza żeby sobie pomóc to groźna choroba uważaj!

Gość jdhkjahsdas
a moze nie masz depresji tylko sie z facetem rozstałas? jejku ile ty nmasz lat ze tak ogólnikowo i bez konkretów piszesz??

Gość jdhkjahsdas
"przecież napisałam że straciłam radość z życia, ciągle becze,na nic nie mam sił itd" to nie jest od razu depresja!!!!!!!!jejku. ludzie. ile to trwa???? dwa dni???? czy miesiace? moze rozstałąs sie z chłopakiem i ci po prostu smutno. chodzisz do pracy do szkoły? mieszkasz sama czy z kims, ile masz lat??

Gość sukaaa
trwa to kilka lat

Gość inkkkkkkkaaaaaa
czyli wizyta u psychiatry konieczna,możesz szukać też psychiterapeutów (psychiatra i pycholog w jednym)

Gość inkkkkkkkaaaaaa
tak to jest prawdopodobnie depresja,malo tego depresja nieleczona pogłebia się,a pod wpływem silnego stresu kładzie do łożka

Gość fddfd
Najlepiej to idz to psy.. żeby ci przepisał jakiś lek z grópu SSRI np. Serotax albo coś.

Gość sukaaa
dzięki za porady

Gość inkkkkkkkaaaaaa
psycholog nie wypisuje recept!!!! tylko psychiatra,chociaż rodzinni też przepisują antydepresanty ale nie polecam,gówno sie znają,przepisują hurtowo dla wszystkich to samo,a tak nie wolno,tym bardziej ze na poczatku brania antydepresantów stan chwilowo się pogarsza,u niektórych czasami bardzo,pierwsze dzialanie leków zaczyna się po3-4 tychodniach brania,dlatego wazne aby prowadził to psychiatra.Ja poczatkow leczyłam się u rodzinnego dostalam antydepresant a czułam się poczatkowo xle ,nikt mnie nie uprzedził ze trzeba tpo przeczekać,potem jest lepiej.-