Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 Witam! Mam pytanko:) Jestem w srodku cyklu, kochałam sie z moim partnerem bez zabespieczenia 3 pod rzad w odstepach, dochodzil na zewnatrz, potem dokladnie go umyl. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszyczkaa24 0 Napisano Maj 31, 2010 Stosunek przerywany nie jest żadną formą antykoncepcji. Plemniki wydostają się również w czasie stosunku a nie tylko przy wytrysku. ile Ty masz lat że o to pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej powiedz Napisano Maj 31, 2010 Oczywiscie, ze jest to mozliwe. Ja wlasnie tak zaszlam w ciaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 za kazdym razem dokładnie go myl* Czyli moge? Bardzo bym chciała,dobrze wiedzielismy ze ryzykujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Maj 31, 2010 Skoro robiliscie to swiadomie chcąc wpadki to czemu nie podjeliscie tradycyjnych starań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 Długa historia :) i strasznie skaplikowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxinee 0 Napisano Maj 31, 2010 tez tak wpadlismy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszyczkaa24 0 Napisano Maj 31, 2010 Chcesz mieć dziecko i stosowaliście stosunek przerywany? Czemu to ma służyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej powiedz Napisano Maj 31, 2010 ja tez nie kumam... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Maj 31, 2010 A może po prostu Ty chcesz mieć dziecko a partner nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 Chcemy:) plany były za rok:) ale podjelismy takie ryzyko , wiec probuje sie dowiedziec jaki % daje mi ze jestem , minelo zaledwie 2 dni wiec narazie moge tak sie pytac, troszke musze poczekac do miesiaczki i do zrobienia testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 Oboje chcemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Maj 31, 2010 Dziwne to wszytko toszkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 nio moze i dziwne jak sie nie zna calego opowiadania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 Interesuje mnie dokładnie jaki jest % ,albo jakie prawdopodobienstwo zajscia w ciaze:) tylko to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Maj 31, 2010 My z mezem tez sie kochamy przez stosunek przerywany po 2 razy pod rzad i nie ma ciazy. Nie pisze ze jest to antykoncepcja wrecz przeciwnie ale nam sie sprawdza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Maj 31, 2010 Z tym ze u nas jak bedzie dzidzius to nie tragedia bo jedno juz mamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Maj 31, 2010 dzięki Monia , szkoda , nio u nas tez nie bedzie zadnej tragedii :) a raczej odwrotnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xx... Napisano Czerwiec 1, 2010 raczej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hermenegildaa 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 teoretycznie prawdopodobieństwo wpadki jest duże. ale mnie się nie zdarzyło w taki sposób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 chciałabym juz zrobic test ale jest zdecydowanie za wczesnie :( szkoda ze trzeba czekac tyle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 witam! chciałam dodac ze od 2 dni mam straszne wzdecia brzucha, gdzie nigdy tak nie miałam ... czy to mozliwe ze tak wczesnie cos sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Wiesz wydaje mi sie, że na siłę szukasz oznak na tak upragnioną ciążę jaednak na to chyba stanowczo za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaajka 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalka1234 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Bardzoo długoo stosowałam stosunek przerywany i nic... oczywiście jesli facet nie jest jełopą i wyjdzie w odpowiednim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach