Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic tylko sie pohlastac

Nie ma roboty

Polecane posty

Po prostu nie ma pracy w tym pierdolonym kraju :(

Gość ladaco
bo źle szukasz

Gość po pierwsze
Pracy jest bardzo dużo. Tylko pracować się nie chce.

po pierwsze - nie pierdol bo zygac sie chce ladaco - szukam wszedzie, przerobilam wszystko jak leci

super exta - i co znalazlas cos w ten sposob?

Gość
a w jakim zawodzie szukasz?

Gość ladaco
pracy jest opór tylko zależy w jakim regionie i jakim województwie

Gość po pierwsze
Ja naprawdę tak uważam. Działam w imieniu pracodawcy( zatrudniam ludzi, choć to nie moja firma). Ludzie potrafia nie przyjśc do pracy juz drugiego dnia. Kiedy sie okazuje, że nie da sie poopierdalać. A trzeba pracować. Nie na to liczyli.

Gość FRykadelka
ja tez nie moge znaleźć pracy. Mam wykształcenie wyzsze, moge pracowac w każdej części kraju - region nie ma dla mnie znaczenia. A i tak nic nie moge znaleźć :-(

Gość ladaco
no pewnie jak kazdy by z was chciał w biurze za 10000 robić to nima roboty:D trza sie troche pobrudzić a potem wymagać:)

Tez mam wyzsze, skonczylam administracje, wiec cos w administracji, na ksiegowa mnie nie chca, bo brak doswiadczenia, w biurze to tylko po znajomosci, na stanowiska urzednicze 500 kandydatow wiec zerowe szanse, nosz kurwa :(:(

I jak mnie wkurwia takie pierdolenie ze roboty jest pelno dookola, co za bzdury! i ze mamy wymagania 100000$$ czlowieku wiesz co mowisz? i wiesz gdzie zyjesz?

Gość po pierwsze
No ale sama piszesz, że do biura. A do sklepu nie łacha? Od czegos trzeba zacząć. A ty od razu wskakujesz w marzeniach na drugi szczebel kariery.

po pierwsze- skad ty mozesz wiedziec, gadasz glupoty, przestan sie wymadarz bo wyzej srasz i dupe masz

Gość FRykadelka
ja mam doswiadczenie zawodowe w ksiegowosci i administracji panstwowej. Szukam czegokolwiek, moge sprzatac - dla mnie wszystko jedno byle placili a nawet takiej pracy nie moge znaleźć.

Gość po pierwsze
Wyciągam wnioski z tego co piszesz. Napisałaś, że :księgowa, urzędniczka, biuro. A ja wiem, że pracy jest bardzo dużo, ale wam po studiach wydaje się, że od razu dyrektorami zostanienie. Najpierw pokaż co potrafisz, a później wymagaj.

Frykadelka - a rozwazalas moze mozliwosc zalozenia profiu na portalu pracy, ja sie nad tym zastanawialam ale nei wiem czy warto

Gość ladaco
wiem, a czemu zaraz do biura, spróbuj na początek na sezon w ogrodnictwie przy pomidorach tam sie 10 ton nie dzwiga ja tez tak zaczynałem tez po studiach jestem, teraz to jeste inna bajka ja wiem ze poczadki sa trudne ale nia zaraz do biura. kazdy by chcial , pomodorki sobie zrywać i ogoreczki to chyba mozesz co nie korona tobie ani dyplom sie nie pobrudzi:P

Gość nfjhfjnjfhkdfn
mówi się: wyżej srasz niż d**e masz

Gość duży czerwony kozak czerwony
jest robota.... za 740 zł na stażu. Kurwa pojebany kraj

Po pierwsze - ty masz bledne pojecie, postaw sie w sytuacji takiej osoby, a nie gadaj z gory, pracy jest duzo tak? gdzie, w jakim rejonie, o jakim miescie piszesz? Mowisz ze od razu chcemy zostac dyrektorami, glupie i suche pierdolenia! Wiesz jakie jest marzenei bezrobotnego, miec robote, nawet najnizsza krajowa, byle tylko nie siedziec w domu i miec co do gara wlozyc, a ty wyjezdzasz ze ludzia sie nie chce pracowac i chcieli by od razu zostac prezesami, dziewczyno zastanow sie!

Gość FRykadelka
zalozylam konto na portalu pracy i nie ma odezwu zadnego. Juz naprawde nie wiem co robic :-(

Gość ladaco
albo jako magazynier, albo wózkowy z uprawnieniami, albo sprzedawca, albo inny miszmasz a w miedzy czasie mozesz sobie cos szukać:)

Ladaco - a co myslisz ze pomidorow nie rwalam?

Gość po pierwsze
No a ile do cholery wyobrażasz sobie, że za staż dostaniesz. Jak nawet za nic wtedy nie odpowiadasz?

Gość po pierwsze
Weź do ręki pierwszą lepszą gazetę i zobacz ile osób poszukuje pracowników. Rzeczywiście w większości sprzedawców, ale jednak.

Gość ladaco
ja nie zakładałem na portalu tylko ja chodziłem od zakładu do zakładu i sie na począdku pytałem .....no ale to panu hrabiemu sie jeszcze musi przecie chciec:D

Ilez mozna rwac pomidory, truskawki itd..? Czy za 40 lat ktos mi policzy to do emerytury? no chyba wiadomo ze jesli mozna zlapac cos dorywczego to sie czlowiek lapie ale ja tu mowie o pracy zapewniajacej byt, a nie chwilowa poprawe stanu rzeczy

Gość no a ja się sporo pracownika
naszukałam do naszej firmy.... było ze 100 kandydatów....generalni to jest tak jak idziesz do galerii handlowej - niby półki uginają się od towaru - ale jak chcesz cos konkretnego to nie ma z czego wybrać. ... większość kandydatów była do niczego! liczą na ciepła posadkę albo od razu chcą nie wiadomo ile zarabiać bo studia skończyli - jak sie pytam ile firma więcej zarobi dzięki tym ich studiom to nie potrafią odpowiedzieć :P

Gość ladaco
no to widocznie albo u ciebie w mieście nie ma pracy, albo sie nie nadajesz albo nie jestes reprezentacyjna albo nie masz szczęścia albo czeka ciebie wyjazd za granice albo musisz wygrać w totka albo czekaj na spadek albo wyjdz za mąż za badylaża....ect wymieniać dalej...