Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzastolinatoja

cienka druga kreska ? zdjecie

Polecane posty

nie ukrywam,że jakaś iskierka nadziei we mnie jest, ponieważ mam porównanie z testami, które wykonywałam wcześniej a sporo tego było... Moja siostra również miała podobną kreskę, no ale ona robiła test dzień przed terminem miesiączki. ehhhh... z tymi testami..

No zycze Ci zeby się spelnilo :) koniecznie napisz Maz z testem o ktorej wraca z pracy ? hehe ;) no to ci tyle ludu kibicuje :P

nie dziekuję tak na wszelki wypadek :) szanse nikłe, ale jakieś tam zawsze są :)a mąż koło 16 powinien nadciągnąć :)

nie dziekuję tak na wszelki wypadek :) szanse nikłe, ale jakieś tam zawsze są :)a mąż koło 16 powinien nadciągnąć :)

Gość smutny kubek kawy
Właśnie zrobiłam test... pokazał jedną grubą wyraźną krechę....Wprawdzie nie staram się o dziecko, na pewno poprzewracałoby mi mój świat do góry nogami, ale ....przez te kilka minut wyczekiwania czulam, że na pewno jestem w ciązy,...że czuję to... Odstawiłam tabletki, więc ryzyko tym bardziej było.... Powinnam się cieszyć, więc dlaczego płacze?

Gość ncsnc
to nie jest kreska ciążowa, miałam tak samo, to nachodzący papierek, zauwaz, że tam jest podwójna warstwa, tego papierka i po nasiąknięciu jest ciemniejsza, żeby ewentualny pozytywny wynik b ył bardziej widoczny.

Gość pomarańczka1
Beaga koniecznie zrob test ! u mnie jest tak- cykle mam m.w 31 dniowe..w dni płodne "działaliśmy" od paru dni boli mnie podbrzusze i piersi,chodze spiąca.. dzis mam 25 dc i zrobilam teraz pink test- negatywny a pisze ze wykrywa 6cio dniową ciąże.. co mam myslec? temp od owulki 37,0,37,1

Gość pomarańczka1
wiem ze byloby najlepiej.ale poczekam do dnia spodziewanej @ jeszcze.. jak sie nie pojawi to dwa dni później zrobie test..

Gość Po pierwsze
Też jakis czas temu zadałam tu podobne pytanie. I ktos mi odpowiedział: "moja słaba kreska ma teraz 2 lata:)". I ja też teraz ci piszę - moja słaba kreska siedzi u mnie w brzuchu juz od 4,5 miesiąca. W listopadzie będę rodzić. Powodzenia.

Gość Kafeterianka252
Zaraz, zaraz, przecież każda kreska, nawet słaba oznacza ciążę:) No bo co innego?

Gość a przeczytalas ulotke??
to radze przeczytac- powinno byuc napisane jak byk ze druga kreska, nawet slaba to ciaza!! gratuluje!

Gość no jak po becie
jak odbierzesz bete napisz

dzwoniłam do laboratorium jeszcze nie maja wyniku koło 17 będzie najprawdopodobniej . Ulotkę czytałam ze 156 tysięcy razy i tam jest wyraźnie napisane, że intensywność kreski nie ma znaczenia, ale ten wczorajszy test wyszedł negatywny. Bez nawet najmniejszego cienia cienia. Test nazywa się Komfort. Pierwszy raz miałam z nim styczność.

Ostatnio mój znajomy stwierdził, że najlepszym sposobem, by zajść w ciążę (oprócz seksu rzecz jasna:)) jest wmówić sobie, że nie chce się mieć dzieci. Ciąża podobno murowana :)

TO AKURAT PRAWDA :) U MNIE ZADZIALALO Z TRZECIM BEZBLEDNIE :) SZKODA ZE POWTORNY TEST NEGATYWNY...ALE I TAK PO BECIE WSZYTSKO SIE WYJASNI. A JAKBY CO-POODZENIA W PRZYSZLYCH STARANKACH :)

oj przepraszam zrozumialam, ze jestes w ciazy! ...ale sadzac po tescie, mozesz byc. ja mialam prawie identyczna kreske:-)

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę...Moim największym marzeniem jest dziecko, niczego innego tak nie pragnę. Dziś wynik bety a o ironio mamy też Dzień Dziecka... :)

Dzieki:-))) Bede trzymac kciuki, moze te moje gratulacje okaza sie trafione:-) Ja mialam slaba kreske przez dlugi czas, ale wlasnie beta potwierdzila ciaze na 100%

Gość Przykro mi:(
A byłaś może ze swoimi problemami u gina? Może problem leży w Twoim partnerze? Badaliście się na bezpłodność? Długo się starasz? A tak po za tym nie spiesz się.Poród to najgorsze co może spotkać kobietę.Nie mówię o dziecku,ale o bólu i o tym co jest potem:-o

Staramy się dopiero trzy miesiące. Nie wiem jak u nas sprawa wygląda z płodnością, ale moje cykle zawsze były nieregularne. Kiedyś nie miałam okresu prze półtora roku a innym razem miałam cykl 14 dniowy :O Gdy brałam pigułki wszystko było ok z cyklami. Po odstawieniu zaczęły się znowu cyrki jak widać. Jutro zapiszę się do endokrynologa. Trzeba z tym zrobić porządek.

Gość po pierwsze
A używałaś testów owulacyjnych? Może to coś pomoże.

Gość Przykro mi:(
Aha..JA staralam sie rok o dziecko..Chodzilam po lekarzach,masakra byla.A gdy w koncu sie wkurzylam,przestalam chodzic po lekarzach,myslec o tym to zaszlam w ciąże:) Tez mialam cyrki z owulacja,bo potrafilam miec okres przez 3 miesiace a potem pol roku nie miec.A nieraz mialam przez pol roku okres.