Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stres mnie dopada codziennie

jak znioslo lot wasze dziecko/

Polecane posty

bede leciec z 16 miesiecznym synkiem do uk. niby lot dlugo nie trwa ale jak dziecko go znosi? i co mozna wziasc do samolotu? jakis napoj? wode?

Gość hjhykuh90
możesz wziąć jakiś soczek lub herbatkę dla dziecka ale mogą ci kazać spróbować moje dziecko leciało jak miało 6 tyg, 3 miesiące, 6 miesięcy i 10 miesiecy ale ten ostatni lot był męczący dla nas bo już chodził i nie chciał za bardzo siedzieć i tak przechodził od rąk męża do mnie.

Gość maryja kaczynska
nie zniosło

ostatni wpis nie byl smieszny. czyjas smierc to nie powod do zartow:O moj syn ladnie siedzi w foteliku, nie marudzi w aucie. a jak w samolocie bedzie to nie wiem. mam nadzieje ze bedzie siedzial grzecznie.

Gość heloł
zniesie zniesie :")

no wlasnie jak tam jest . ? bo ja lece pierwszy raz. dziecko siedzi caly czas zapiete pasami czy moze chodzic po pokladzie?

moj mial 2 lata jak lecial samolotem, zniosl podroz ok, mial swoje miejsce , jednak spal nam na kolanachm, najgorzej bylo jak trzeba bylo zapiac pasy i musialam synka budzic, wkladac na swoje miejsce i zapinac pasami spiacego co do picia mozna kupic cos po przeprawie, my mielismy soczki

po pokladzie chodzic raczej nie mozna, jedynie do wc wez malemu ksiazeczki z naklejkami i podroz samolotem potraktuj jak samochodowa :)

w czasie gdy samolot osiagnie wysokosc i mozna odpiac pasy to mozna z dzieckiem spacerowac po pokladzie, widaomo nie jest to moze wygodne, ale czasem konieczne;)ja mam za soba wiele podrozy z dzieckiem i jak wsamolocie sa dzieci to nikt nie upomina aby siedzialy na tylkach bo wiadomo, z dziecko nie wysiedzi zbyt dlugo. a pici dla dziecka mozesz zabac na poklad.

16 miesieczniak nie dostanie wlasnego siedzenia, trzeba go trzymac na kolanach... i niestety to jest najgorsze. bo oczywicie bedzie chcial chodzic. a nie ma gdzie. wez ksiazeczki, chrupki i cos co go na miejscu w miare zatrzyma. poza tym zadnych innych niedogodnosci nie zauwazylam u sowjego syna a lecial juz 3 razy w obie strony, raz do grecji 3 godzinnym lotem. ale do uk jest tylko 1.5h-2h.

Gość braxton
Ja za dwa tygodnie bede leciec z 5 miesiecznym dzieckiem przez 9 godzin:( Nie wiem jak to bedzie, juz sie boje...

Gość ja leciałam
z niespełna dwulatkiem ( bez tygodnia) lot trwał 4,5 godz w jedną stronę mały z godzinę pobawił się, porysował, pooglądał książeczki i zasnał obudził się na miejscu na południu Hiszpanii w drugą stronę było gorzej bo nie cchiał spać, lot był miedzy 18 a 22,30 także normlanie by już spał, był marudny itp praktycznie cały lot łąził po samolocie, były w nim inne dzieci więc z nimi urzędował :) po samolocie oprócz startu i lądowania dziecko może biegać w te i wewte :) stewardessy go zagadaywały, brały na kolana itd jakoś się wytrzymało i w gruncie rzeczy nie było najgorzej :)