Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stres mnie dopada codziennie

jak znioslo lot wasze dziecko/

Polecane posty

"olivia dunham ja chlapnelam?? Napisalam, ze malo kto, a nie nikt. Proponuje kurs czytania ze zrozumieniem i zegnam. Milego wieczora przed komputerem" tak , ty chalpanelas;-)) za zyczebia serdecznie dziekuje - przyganial kociol garnkowi ;-)))))

Gość za male stringi
no i znowu nie odpowiedzialas na moje pytanie, no coz tez nie blyszczysz inteligencja, za kazdym razem zamiast odpowiedzi na pytanie dostaje zestaw epitetow i wyzwisk...

Gość olivia dunham
ale jakie pytanie dziewczyno?? Nie rozumiesz, ze nie oplacaloby sie puszczac lotow dla samych matek i dzieci na pokladzie? A taka sytuacja mialaby miejsce gdyby wprowadzono loty bezdzietne. Dlatego nie oplaca sie to dla linii lotniczych. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? Przeciez wyjasnilam to jasno i czytelnie.

Gość za male stringi
hahaha napisalas cytuje :wszyscy rzuciliby sie na bezdzietne loty, a te "mieszane" wialyby pustkami....przez loty mieszane ja tutaj rozumiem matki z dziecmi plus pasazerowie bez dzieci, z twojej wypowiedz wiec wynika jasno i czytelnie, ze pasazerowie majac do wyboru leciec w towarzystwie matek z dziecmi a lotem bez dzieci na pokladzie bez namyslu wybrali by ten drugi czyli"rzuciliby sie" i wlasnie o to mi caly czas chodzi ze sama sobie przeczysz bo pokazujesz ze jednak ludzie nie pragna wcale latac z dziecmi

Gość olivia dunham
ja sobie nie przecze skarbie. Skoro nie rozumiesz dlaczego nie oplacaloby sie przewoznikom podzielenie lotow na te bezdzietne i z dziecmi, to widocznie cos nie tak u ciebie z mysleniem. Ale wiem juz, ze nie nalezysz do najbardziej inteligentnych. Chamskie komentarze na pokladzie pokazuja to w 100%:D Zostaje ci autobus, lub BA czy tez Lot, ale na te pewnie cie nie stac:D

Gość za male stringi
oswiec mnie olivio bo moja niska inteligencja nie pozwala mi zrozumiec dlaczego przewoznikom by sie nie oplacalo podzielic lotow na te z dziecmi na pokladzie i te bez...cala noc niespalam i sie glowilam nad rozwiazaniem tego porblemu i nie rozumiem...niesamowicie wysoki poziom twojej inteligencji mnie poraza wiec czekam na wyjasnienia..tylko tak prosto wyjasnij zebym zrozumiala bo nie chce spedzic kolejnej nie przespanej nocy P>S> tak masz racje olivio, nie stac mnie na loty BA lub LOTem gdyz sa one niesamowicie drogie i bym musiala przez dwa lata oszczedzac by sobie na taki luksusowy lot pozwolic

Gość olivia dunham
tlumaczylam ci juz. No, ale niektorym trzeba jak krowie na rowie kilka razy. Nie oplacaloby sie puszczac lotow dla matek z dziecmi i bez dzieci, bo kazdy wybieralby te drugie, rozumiesz? Jakby byla mozliwosc wyboru to samoloty, gdzie bylyby matki z dziecmi bylyby prawie puste. A jaki to zysk dla linii lotniczych gdzie samolot jest prawie pusty? No jaki? Skoro oplaty lotniskowe i koszt eksploatacji samolotu nie zwrocilby sie w tej sytuacji nawet w polowie. Naprawde masz tak ograniczona wyobraznie, ze nie potrafisz tego pojac? Przykro mi, ze nie spalas cala noc bo glowilas sie nad tak blahym do ogarniecia zagadnieniem, ale to juz nie moj problem. Podobnie jak to, ze musialabys oszczedzac 2 lata na bilet BA.

Gość za male stringi
sranie w banie z taka odpowiedzia bo ja nadal nie wiem dlaczego ludzie by wybierali samoloty bez dzieci? dlaczego??????? pytam poraz ostatni bo jzu calkowicie zwatpilam w twoja inteligencje po twym ostatnim poscie....

Gość olivia dunham
ty naprawde jestes taka glupia, czy udajesz? Przeczytaj sobie topik od poczatku, swoje wypowiedzi, gdzie otwarcie przyznalas, ze komentujesz na glos jak w samolocie zaplacze dziecko i inni ci jeszcze przyklaskuja. Takie jednostki jak ty, ktorym przeszkadza placz i marudzenie dzieci od razu wybralyby lot bez nich. A takich jak ty jest calkiem sporo. I nie zaprzeczaj, bo sie tylko osmieszysz.

Gość ttttttttinaaaaaaaaaa
a wy bezdzietne pieerdolniietee suki nie umiecie zrozumiec ze małe dziecko sie poprostu nudzi pod czas lotu dla tego marudzi i płacze??? ale skad przeciez jestescie tepymi dziwkami których nikt nigdy nie zapłodni nawet przez słomke!

Gość jak bachor sie drze
to jest problem jego rodziców. Jestem za całkowitym zakazem wpuszczania wyjców na pokład samolotu - niech się drze w prywatnym samochodzie abo czeka na lot aż będzie bardziej rozgarnięte od przeciętnie inteligentnego psa, którego da się wytresować żeby nie szczekał kiedy nie może.

Gość za male stringi
olivia glupia jedynie to chyba ty jestes, zadalam ci proste pytanie i juz od paru postow nie potrafisz mi na nie odpowiedziec tylko piszesz cos zupelnie innego, ja nie przecze wcale , ze komentuje na glos jak sie dziecior wydziera i bede komentowac i to wcale nie swiadczy o braku inteligencji czy braku manier bo nie uzywam slownictwa z rynsztoka i nie wyzywam nikogo, Sama ci odpowiem olivio na moje pytanie bo tys za glupia: jakby byly do wyboru lotu bez dzieci toby byly pelne po brzegi bo nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie wybieral lotu w towarzystwie ryczacych gowniarzy, koniec kropka i taka jest prawda, i mozez mnie wyzywac ile ci sie podoba, ale to nie zmienia faktu, ze dzieci na pokladzie to zlo konieczne ttttttttinaaaaaaaaaa tobie toby sie przydal slownik poprawnej polszczyzny, wspolczuje twojemu dziecku takiej matki, ktora nie potrafi sklecic zdanania bez wplatania wyzwisk i przeklenstw, ui to wlasnei od takich matek sa wstretne rozdarte bachory bo widza jak mamusia sie zachowuej to ja nasladuja

Gość olivia dunham
przeciez ci odpowiedzialam kretynko:o co za idiotka

Gość za male stringi
olivia jeszcze nie pekla ci zylka z tej zlosci? ciekawe czy na zywo tez obrzucasz kazdego wyzwiskami kto osmieli sie miec inne zdanie niz ty

Gość olivia dunham
nudna jestes skarbie i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Poza tym ty masz jakies swoje zdanie? Napisalas to samo co ja, aczkolwiek bardziej dosadnie. Sama bylas ryczacym "bachorem", ale zapomniaj wol, co nie:o

Gość po pierwsze i drugie
to raczej powinny byc loty dla matek ktore zajmuja sie wlasnymi dziecmi podczas podrozy i dla tych ktore daj im sie wyzywac na innych pasazerach poprzez wycie, kopanie itp. Jestem matka dwojki malych dzieci, latamy bardzo czesto i zgodze sie, czasami jest ciezko, zlaszcza jak podrozuje sama z nimi, ale to wszystko sprawa organizacji. Podczas lotu czytamy ksiazeczki, rysujemy, ogladamy jakas bajke (przenosny odtwarzacz dvd jest baaardzo przydatny). Dziecmi poprostu trzeba sie zajac! Mnie tez wsciekaja matki ktore zostawiaja wlasne dzieci na pastwe innych pasazerow, i to nie wina dzieci ze wrzeszcza i przeszkadzaja, tylko zdziczalych matek :p

Gość OlaSed
czy to prawda że maluchy mają zniżki na bilety?

Gość Marwin
szkoda że zniżki tak krótko przysługują, ale ogólnie w artykule super porady

Gość gość
Któraś z kobiet tam napisała ze matki powinny mieć zakaz latania z dziećmi to totalny absurd !!! Jestes kobieto totalna egoistka i chyba sama nie posiadasz dzieci tylko nie wiem w takim razie po co udzielasz sie na tym forum. Matki maja prawo latać z dziećmi ja za tydzień tez lecę z dzieckiem z uk. Do Pl bo mieszkam tutaj a rodzine mam w Pl wiec nie mam z kim zostawić małej i modlę sie żebym w samolocie nie natrafiła na takich wrednych pasażerów jak Ty kobieto...

Gość gość
Ja z tych,co lubia dzieci,ale czasami nie cierpia nie potrafiacych z nimi postepowac...matek!

Gość gość
to naprawdę zalez od dziecka, mam dwójkę, 2 lata rożnicy a charaktery jak ogień i woda, jedno cały lot przesiedzi albo prześpi a drugie umiera z nudów i ze skóry wychodzi :) bliźniaki:) poczytaj np. na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2095 o dzieciach w podróży.

Gość gość
Już mialam cos napisac ale osoba o niku 'po pierwsze i drugie' z 11:30 doskonale to ujeła. Drogie mamy, rozumiem że dziecka nie zawsze da sie opanować ale na miłośc boską przynamniej sie postarajcie! zaplanujcie dziecku ten czas, chociazby gra jakaś, cokolwiek! Mój ostatni lot to była masakra, dwójka dzieci darło się miedzy soba jakby ktoś je ze skóry obdzierał. I nie mowie tu o płaczu, po prostu głośne przekrzykiwanie się, jakieś walki, smiechy; nawet słuchawki z muzyka nie pomogły. A raz siedziało za mną zblazowane małżeństwo, matka śpi na ramieniu męża a dziecko z zapalczywością wojownika kopie mnie w tył krzesła, a nudów - zrozumiałe. A kiedy zaczepiło matkę usłyszało od tatusia zęby zostawiło mame bo jest zmęczona :D Oczywiście, lot o 6 rano..ja musiałam wstać o 2 a nocy aby na niego zdążyć i wcale zmęczona nie byłam :/ Dopiero jak zwróciłam uwagę to mama łaskawie zajęła sie dzieckiem.

Gość gość
Przeczytalam caly temat i widze, ze cos z dzisiejszymi dziecmi i matkami jest na serio nie tak. Zrozumcie drgie kury nioski, ze wasz dziecior to wasza odpowiedzialnosc i tak powiem to otwarcie nie lubie dzieci dracych sie na pokladzie samolotu gdzie nie mam mozliwosci wyjscia w inne miejsce. A czy wam by nie przeszkadzal pijany pasazer ziejacy wodka i przeklinajacy? Samolot to miejsce gdzie jestesmy zamknieci przez dluzszy czas i kazdy chce miec cisze i spokoj a nie stukanie, kopanie czy wrzaski. Pomysl z samolotami bez dzieci jest wspanialy

Gość gość
ttttttttinaaaaaaaaaa - przestan tu d**erele wypisywac, bo jesli ktos dziecka nie ma to najwyrazniej taka podjal decyzje a ze ciebie zaplodniono to naprawde uwazasz za taki sukces?? Zal mi ciebie ja mam dwojke dzieci, ale nie znosze wlasnie znudzonych bachorow i matka ma obowiazek tak zorganizowac czas by dzieciak nie przeszkadzal

Gość allllleksandra to ja
Ja leciałam sama z prawie 2 letnim synkiem oraz 4,5 miesięczną córeczką . Leciałam na trasie modlin dublin około 3 godz. Lot ok córka 2 przebierania syn jedno . Wylot był o 14 więc pora obiadowa przed wejściem do samolotu nakarmiłam córkę a dla syna nuggetsty . Z domu wzięłam 2 butelki po 220 przepuścili bez problemu . Najgorszy było wejście do samolotu .Trzeba było złożyć wózek bliźniaczy syn w tym czasie chciał biegać a mała w chuście . Potem stwarrd wziął mi walizkę i ja z córką na rękach i synem na rękach jakoś weszliśmy ;-) dzieciaki cały lot przespały więc polecam godziny w których dzieci śpią

Gość gość
Dzieci w samolotach to tragedia

Gość gość
Makabra. Leciałam z Teneryfy prawie pięć godzin a na fotelach za mną stewardesy usadziły mamuśki z niemowlętami. (Nie jestem pewna czy niemowlęta muszą wypoczywać na Teneryfie.) Raczej nie. Całą drogę dzieci płakały lub Mamuśki darły gęby - bo to są dobre Mamuśki i zabawiają swoje dziecko. Nie wiem dlaczego mam tak cierpieć płacąc duże pieniądze za bilet i kto tu jest pełnoprawnym pasażerem. Może jednak linie lotnicze i biura podróży postawiłyby warunek ukończenia przez dziecko 3 lat ( mam na myśli wyloty na wypoczynek). Kiedyś na wczasy nie wolno było wyjeżdżać z dziećmi poniżej 3 roku życia ( ośrodki krajowe zwyczajnie nie przyjmowały) i chyba miało to sens. Ludzie jadą wypocząć . A własnych dzieci wam nie żal , że sami narażacie je na cierpienie?