Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezzzq

Zdrada za zdradę???

Polecane posty

Gość mezzzq

Jestem ze swoim chłopakiem od roku - no i pare miesiecy temu mieliśmy kryzys - tzn. on zdradził mnie do czego się sam z resztą przyznał...długo się zastanawiałam czy mu wybaczyc ale w końcu wybaczyłam - jestesmy teraz ze soba, a ja cały czas o tym mysle - i nie wiem czemu nie moge odpedzić się od takiej myśli, że to teraz ja powinnam zdradzić jego - dla wyrównania rachunków ;/ wiem, że to głupie, ale może coś w tym jest że taka zdrada za zdradę oczyściłaby atmosferę?

ja bym tez z zemsty zdradzila za kare i to jeszcze z jego kumplem

Czyli mu nie wybaczyłaś, skoro chcesz się mścić.

Uważam, że jeśli juz podjęłaś decyzję o tym, że mu wybaczasz i z nim zostaniesz to zdrada za zdrade jest kiepskim pomysłem. Już lepiej oczysciłaby atmosferę jakaś przerwa w waszym związku na przemyslenia. Sama, swiadomie zdecydowałaś się, by z nim zostać i nie rozumiem dlaczego teraz chcesz mu wbić nóż w plecy. Taką zasadą moglibyście się kierować w nieskończoność. Myślę, że byc może nie dojrzałaś do tego, by"przełknąć" taki cios jakim jest zdrada, dlatego szukasz teraz zemsty. Mam nadzieję, że mimo to nie zaśmiecisz swojego sumienia.

Gość krwawa merry 2010
Dziewczyno nie zdradzaj!!! Moze być tak ze ty zdradzisz a on odejdzie bo ty zdradzilas.... albo bedziecie sie tak zdradzac na wzajem... skoro wybaczylas to nawet nie mysl o zemscie a jeslo talej gryzie soe to co on zrobil to poprostu odejdz....

Gość hcchch.
Oczywiście ze bym zdradziła i to jeszcze z jego najleoszym przyjacielem , bo po oierwsze ja nigdy nie wybaczyłabym zdrady , dlatego zrobiłabym mu dokładnie to samo , i tak wcale nie rodza sie szmaty , w takim razie on jest chujem bo piwrwszy zdradził

ylko w matematyce minus i minus w mnożeniu daje plus, w życiu to tylko , kac moralny......

Gość GaRbABaa
....nie zdradzaj ;/ no chyba ze nie możesz tego darować co sie stało - ale to by tylko oznaczało, że nie dacie rady funkcjonowac w tym zwiążku ;/ wiem co to znaczy być zdradzoną i to przez laske która ma zwyczajnie ochote na kazdego faceta ;/ nienawidze takich napalonych siks http://www.youtube.com/watch?v=M4Y59ya4eWk takiej to wszystko jedno - czy facet ma żone czy dziewczyne ;/

Gość mogę zdradzić ci sekret ! ;)
Nie zdradzaj nie poniżaj się do jego poziomu ! Zostaw frajera !

Gość aa tam.....................
a dobrze sie bedziesz z tym czula , ze zachowalas sie jak pospolita.....