Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siódme niebo nienawiści

jak do niego dotrzeć???!!!!

Polecane posty

słuchajcie potrzebuje waszych rad! otóż od pewnego czasu podoba mi się pewien facet, znam go jakis czas ale nigdy nie rozmawialiśmy ze sobą wiele. teraz chciałabym czegoś więcej, chciałabym się zacząć z nim spotykać, ale! on jest typem indywidualisty, jest dość zamknięty w sobie i bardzo ciężko mi do niego dotrzeć! zazwyczaj rozmawiamy o zwykłych pierdołach, nigdy nie rozmawialiśmy na jakieś głębsze, poważniejsze tematy i zresztą jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. nie wiem jak sprawić żeby się przede mną otworzył? to nie jest kwestia zaufania bo znamy się bardzo długo i się lubimy, to raczej kwestia tego że on najzwyczajniej nie ma takiej potrzeby żeby ze mna poruszać jakieś poważniejsze tematy :o dziewczyny powiedzcie mi jakie macie sposoby na facetów żeby się przed wami otworzyli? jak ja mam do niego dotrzeć?!

Przede wszystkim niech najpierw zobaczy w Tobie dobrą przyjaciółkę,z którą bedzie mógł porozmowiać na każdy właśnie temat.Może jest taki bo kiedyś jakaś dziewczyna go zraniła?A może też być tak,że skoro znacie się już trochę boi się związku bo jak coś pójdzie nie tak to straci też koleżankę?

hmmm znamy się na tyle dobrze że wydaje mi się że on o tym wie że możemy pogadać o wszystkim.. czasem myślę że jemu sie wydaje że baba to baba i o pewnych rzeczach się z babami nie gada. co do bolesnych przeżyć to hmmm może? może ma jakiś uraz? ale jak się tego dowiedzieć skoro on nie chce ze mną na takie tematy rozmawiać?:D on w ogóle jest takim typem że tak powiem wstrzemięźliwego faceta, żadnego okazywania uczyć, nigdy nic nie daje po sobie poznać co w danym momencie myśli albo czuje.. stworzył sobie taki mur nie do przebicia.. a ja jako kobieta oczywiście poczułam misje żeby przebić się przez ten mur:D

Gość _kredens_
idź z nim do knajpy na mecz i PIJCIE DUŻO PIWA - rozkręci się :D

hahaha no to by się może nawet sprawdziło :D ale z kolei w takiej knajpie to ja bym nie chciała gadać na poważne tematy :P

Gość _kredens_
na poważne tematy pogadacie już "po" :P

Gość _kredens_
"po meczu" miało być

haha no nie wiem bo wtedy z kolei on będzie za bardzo podekscytowany meczem :D musza byc jakieś inne sposoby!!! :D

Gość _kredens_
no musi być podekscytowany meczem - ale z drugiej strony byłby też na 100% podekscytowany jakby miał ciekawy widok z innej strony :P