Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mało doświadczony

co z ta kobieta?

Polecane posty

Drogie Panie Mam pewien problem. Poznalem kobiete, podobala mi sie wydawalo mi sie ze miedzy nami moze cos byc, spotykalismy sie, ale ona zaczela sie robic takim "bluszczem" i odpuscilem, tzn powiedzialem jej ze nie jestem gotowy na zwiazek. Sam doprowadzilem do tego ze sie taka stala, bo najpierw o nia zabiegalem a pozniej widzac jej zaangazowanie wystraszylem sie i zaczalem delikatnie jej dawac do zrozumienia ze nie chce niczego. A ona sie strara za bardzo. Minelo sporo czasu. Ona jest moja dobra kolezanka. Nasze relacje sa bliskie. Zaakceptowala moja decyzje. Teraz ja chyba zaczynam cos do niej czuc.. Nie wiem co zrobic, jak to rozegrac. Boje sie jakiejs rozmowy wprost, wrecz czasami sie zachowuje jakbym mnie w ogole nie interesowala a tak nie jest. Doradzicie cos?

?

Gość ladygaga778899
ha ha ha ah aha ha

Gość i w czym problem
ej, o co chodzi? piszeszże najpierw przekonujesz ją o swoich zamiarach a potem mówisz "pa" oj,nieładnie :( dziwia mnie tacy niezdecydowani faceci, jeśli ci zalezy i jej równiez to w czym problem, DO DZIEŁA! i nie zawal tego

Gość vbngh
widać że po dłuższym czasie zaczeło Ci na niej zależeć widocznie potrzebowałeś go aby przejżeć na oczy. Wiesz dawaj jej jakieś sygnały że zaczeło Ci na niej zależeć Trzeba też przemyśleć jaki jest typek z niej (chodzi mi tutaj o charakter) Może pomyśleć też że znów chcesz się nią pobawić i uciec... Powolutku zacznij jej prawić jakieś komplementy. Moze różyczka na poprawienie humorku kolacja... ale mówię Ci nic na siłę ;)

Gość jak często się spotykacie?
dzwonisz do niej? piszesz? to ważne

Gość karmikalo55
a ile czasu minęło? jak często macie kontakty, może zacznij od zaproszenia jej gdzieś,spędzenia razem czasu i wyczujesz czy jej jeszcze zalezy czy nie

widzimy sie raczej w grupie znajomych i wtedy mam smialosc, czasami palne jakis glupi tekst, nie chce sie tak odkryc do konca bo po takim czasie i takim moim zachowaniu moze mi sie zasmiac w twarz.. znamy sie niecale dwa lata. Pokazalem sie z inna dziewczyna, chcialem zobaczyc czy bedzie zazdrosna. Nie pokazala po sobie nic.Wydaje mi sie ze jej zalezy.. ale moze tylko jako na koledze? sam nie wiem.

?

Gość kombinatorka jestem
nie kombinujnie mysl,nie układaj scenariuszy bo nigdy się nie dowiesz, zacznij cos robic i tyle,nawet jesli ci nie wyjdzie to będziesz miał świadomośc że próbowałes

Co za bezsens.. Czasami jest fajnie jedynie poudawać, że ci nie zależy tak aby druga osoba bardziej się zaangażowała i wtedy działać. Ale dogonić króliczka i go nie złapać to jakaś totalna głupota. Nie wierze, że coś takiego istnieje. Musisz być bardzo wrażliwym facetem, niedoświadczonym.

Gość www.odlotek.pl
kolego jesteś nie zdecydowany jak dziewczyny