Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana bardzo

stres od wczoraj

Polecane posty

Gość zestresowana bardzo

jestem w szoku po wczorajszym wydarzeniu. moje dziecko miało Pierwszą Komunię.. a ja pod sam koniec mszy zauważyłam, ze nie odcięłam od sukienki metki z ceną.. Boże, co ja przeżywam od tamtej pory.. prasowałam i widziałam tę metkę.. pomyślałam, ze później pójdę po nożyczki i odetnę, nie chciałam odrywać i podrzeć sukienki... i zapomniałam, ale wstyd.. Boże, co to będzie, jak to kamerzysta sfilmował? przesadzam? nie mogę się uspokoić, płakać mi się chce. po drodze nie zauważyliśmy.. na dworze trochę padało i miała pelerynkę narzuconą i dopiero jej w kościele zdjęłam.. dobrze, że siedziałam, jak to zauważyłam, bo chyba bym się przewróciła ale wstyd

Gość ladygaga778899
ha ha ja lgfjkuhjo;kl

Gość zestresowana bardzo
zamartwiam się :( nie zdarzyło mi się chyba do tej pory nic takiego, nie mogę się opanować, telepie mnie

opowiem Ci że kiedyś jak byłam w Kościele akurat wszyscy klęczeli i wchodziła jakaś kobieta w płaszczu,i fakt miała przy płaszczu metke ale z ciucharni,też zapomniała odciąć .Wszystko może sie zdarzyć ale co mnie najbardziej zastanowiło czemu ona tego płaszcza nie wyprała skoro był z ciucharni{prochowiec},bo z nową sukienką to mogłaś zapomnieć

Gość kwoka123
A ja jak kiedyś byłam w kościele to tak się zasłuchałam w kazaniu że jakoś tak nieświadomie puściłam pierda i wszyscy się na mnie gapili ale po następnej niedzieli już mi przeszło

Gość zestresowana bardzo
ja wiem, ze to drobiazg w sumie... ale jak będzie na nagraniu? nie raz widziałam, jak ktoś paraduje, czy z zadartą spódnicą po wyjściu z toalety, czy przyczepionym liściem do głowy.. ale to chodzi o moje dziecko, a nawet bardziej o mnie, bo to o mnie świadczy dzięki za wsparcie

Gość zestresowana bardzo
kurde, kwoka, nie mów :)

Gość kwoka123
Dlaczego przez miesiąc. Przecież już na drugą niedziele nikt na mnie nie zwracał uwagi. A tak w ogóle to bardzo często zadaża mi się puszczać pierdy na mszy; z tym że staram się je odpowiednio wytłumić taż żeby wierni nie usłyszeli .

:-D dobrze mówisz ,tylko że ja taka przewrażliwiona jestem i dzięki może zaczne inaczej myśleć ,za bardzo wszystko przeżywam