Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrex

Mam dwie osobowości?

Polecane posty

Gość patrex

Niektórzy mówią ze jest spokojny, za spokojny inni mówią ze jestem zakręcony i mam szalone pomsyły, mówią że poważny i nie zbyt towarzyski inni powiedzą towarzyski, dowcipny, jedni mówią że kujon inni co mnie znają lepiej mówią obibok który wogóle się nie uczy, chodzi o studia. A ja to mam wszystko gdzieś :P bo jestem niepowtarzalny, a napisałem to bo niektórzy za bardzo przejmuą się opiniami innych ludzi :)

Gość Kiczjjjjjjjjjj
Chyba każdy tak ma, u mnie zależy z kim jestem, na imprezie z super kumplami, potrafie poszales i byc w centrum uwagi, a z ludźmi, których nie znam/nie przepadam/oni za mna nie przepadają jestem szarą myszką:)

Gość viosssna0987
ja tez tak mam, zalezy od towarzystwa. Jedni uważają mnie za totalna imprezowiczkę, która lubi ise bawić, nie stresuja ja egzaminy i ogólnie ma luźne podejście dożycia. Tak jest ze znajomymi z którymi baluje. Natomiast znajomi z uczelni uważają mnie za solidną studentkę, może nie kujonkę, ale zawsze zorientowaną co, gdzie i jak... więc wychodzi na to że mam dwie twarze, a najlepsze jest to że znajomi z uczelnie gdyby zobaczyli mnie na imprezie nie uwierzyliby ze to ja