Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiarygodnaaaaE

Escapelle Escapelle Escapelle !!!!!

Polecane posty

Gość wiarygodnaaaaE

Escapelle wzięłam na drugi dzień po stosunku seksualnym. kiedy najlepiej zrobić test ciążowy, żeby wynik był najbardziej wiarygodny ? słyszałam ,że najlepiej po ok. 2tygodniach od stosunku ...?

Gość suzi0909
jeżeli wzięłaś escapelle to nie masz się czym przejmować. ja już brałam 2 razy i nawet nie myślałam o teście. ten "lek" dlatego jest taki drogi , bo jest skuteczny :)

Gość wiarygodnaaaaE
no drogi jest, to trzeba przyznać, jak na jedną tabletkę w opakowaniu... ale martwie się, że moze nie bys skuteczny kurcze..

jeżeli chcesz zrobić test to przecież możesz zrobić. on nie kosztuje tyle co ta tabletka. ja bym zrobiła tak po ok 3 tyg.

Gość wiarygodnaaaaE
no tes zrobię, tylko obawiam się co do skuteczności tej tabletki, słyszałam,że nie zawsze jest skuteczna...:(

Gość ej powiedz
Tabletka niestety nie zawsze jest skuteczna. Ja robilam tes dwa tyg po zazyciu esc. U mnie akurat spelnila swoje zadanie :)

Gość malanowsk
skoro wzięłaś tę tbl.to musiałaś najpierw iść do ginekologa po rp. także na pewno lekarz Ci powiedział...jak i po co ją brać i czy test ciążowy jest potrzebny...

Gość turbokot
skuteczność tych tabletek zawodzi naprawdę straszliwie rzadko ;)

Gość Michał Zaradny
Witam To prawda, skuteczność tabletki antykoncepcji awaryjnej jest naprawdę bardzo wysoka, a najwyższa w pierwszej dobie po stosunku. Pamiętajcie, że skuteczność z czasem maleje, więc trzeba działać naprawdę bardzo szybko. Więcej na temat tej metody antykoncepcji znajdziecie na www.wpadka.pl, a w razie pytań pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta mozecie skorzystać z porady profesjonalisty. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs