Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszatka

w koncu mamy nowy domek!

Polecane posty

kury w moim kurniku maja lepsze warunki nić to coś na zdjęciach :o

Gość bardzo miłe mieszkanie
Zazdroszczę. :)

Gość super mieszkanko
Piękne duże okna a co za tym idzie---> jasne wnętrza. ślicznie :-) gratulacje :-)

Gość brzuszatka
my zaplacilismy duzo mniej niz mieszkanie jest warte bo maz projektowal ten budynek. dlatego placilismy wlasciwie polowe ceny plus wlasnie te 15 tys za przerobki typu ruchome sciany. nie jestem pewna ile dokladnie kosztuje w tym budynku metr ale nasze mieszkanie ma 80 metrow kwadratowych.

Gość brzuszatka
Greace zapytam dokladnie meza i dam Ci odpowiedz na pytanie. miasto ponad 1000000 wiec spore. budynek oddany do uzytecznosci rok temu. ale masz racje, ceny mieszkan sa przerazajace. juz sie boje kredytu na dom!

Gość brzuszatka
Miecho, bo tez i kury maja prawo zyc godnie:) mnie sie nasze mieszkanko podoba, najwazniejsze, ze nasze:) dzieki bardzo za pozytywne komentarze:)

Dzięki.To mieliście taki wariant,aby zapłacić mniej poprzez to projektowanie.Od razu ta cena widziala mi się mała.Jak nie zapomnisz to zapytaj.Ja też rozglądam się za większym M,lub domem.też mam parcelę na wsi,dom w mieście to już szczyty pieniędzy.

Gość brzuszatka
mielismy farta nie bede klamac. normalna cena wymagala by od nas kredytu a tego bardzo nie chcielismy zwlaszcza, ze oboje marzymy o wlasnym domu wiec kredyt w perspektywie i tak jest. mielismy tez okazje kupic 70m mieszkanie za 300 tys ale ostatecznie zdecydowalismy sie na to mieszkanie bo bylo ladniej zaprojektowane;) a Ty chcesz mieszkanie w duzym miescie? dom w miesie to masakra! znalezlismy dwupokojowy za 600 tys!

Gość kawalek_slonia
bardzo fajne mieszkanie :) trochę się dziwię że dajesz anonimowym ludziom z internetu do niego zajrzeć bo zawiść może być wielka i głupie sytuacje no ale jak tam sobie chcesz. jedyne do czego bym się przyczepiła to panele podłogowe - mam b. złe doświadczenia z pleśnieniem, grzybem itd więc uważajcie. powodzenia na swoim

Gość brzuszatka
zdjecia tych mieszkan i tak byly w necie przy okazji reklamy bo sa dwa takie same budynki. ale dzieki za ostrzezenie:) no wlasnie te panele! ja tez nie cierpie paneli! ale podobno teraz sa zalecane ze wzgledu na latwosc czyszczenia a co za tym idzie mniejsza ilosc bakterii i roztoczy. ale i tak chce dywany:)

Gość Jest bardzo ladne ale...
Boisz sie kolorow czy jak? takie surowe te sciany

Gość brzuszatka
z tymi kolorami to mamy maly problem wlasnie. w sypialni jest ok bo mamy taki bordowy, ogolnie sypialnie mamy ciemna, ale ja tak chcialam. w czytelni mamy zielony i tez fajnie. pokoj dzieciecy jest juz pomalowany w rozne misie i tego typu rzeczy ogolnie kolorowy. ale masz racje, do salonu nie mialam pomyslu. nie wiem co by pasowalo, bo to pokoj dzienny w ktorym spedzamy wiekszosc dnia. nie moze byc za ciemny. na razie wiec zostawilismy biale sciany w oczekiwaniu na natchnienie.

Gość fdfdfdfdfd
piekne mieszkanie!! i te duze okna :) ehh musi byc z nich piekny widok na okolice szczegolnie wieczorem jak swieca sie swiatelka :) rozmarzylam sie :D gratuluje serdecznie :)

Gość brzuszatka
dziekuje bardzo:) widok mamy faktycznie ladny choc ladniejszy z sypialni bo stamtad wychodza okna na miasto:) ala sciana jest z okien! to chyba moja ulubiona rzez w tym mieszkaniu:) dziekuje raz jeszcze:)

Jeśli dom w mieście to rozważam szeregowiec może.Nie chcę z rynku wtornego a nowe to chyba trzeba byłoby kraść:D